Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Gość ChrisEggII
  Dnia 22.09.2015 o 17:18, Soundtrack napisał:

@Krzysiek000 Tag :spike: Biegam już od jakiegoś czasu, niedawno zacząłem się jeszcze gimnastykować i pompki na***wiać, w planach mam zakup hantli i obciążników, ogółem ambitnie jest, ambitnie :v Efekty są niestety tak mizerne, że z rozpaczy wziąłem się już nawet za dietę. Gorzej chyba nie będzie.

Bo na efekty trza trochę poczekać. Cierpliwości, a będziesz miał bica jak u Pudziana. :D 

Dzisiaj widziałem [prawdopodobnie] imigrantów w pięknym mieście zwanym Krakowem.

Zjebali się z autokaru, który rozłożyli przy Plantach od strony Pijarskiej, a pod Bramą stawiali im namioty

Zaraz się okaże, że to DNI KULTURY MUZUŁMAŃSKIEJ, ale szczerze wątpię. Po co oni nam tutaj? ;-;

Edytowano przez Vanadiss the Glejt
  Dnia 22.09.2015 o 17:21, Krzysiek000 napisał:

Bo na efekty trza trochę poczekać. Cierpliwości, a będziesz miał bica jak u Pudziana. :D 

Próbowałem właśnie wyobrazić sobie Scyfera pakera. No nydyrydy :spike:
Nie potrafię przez te jego włosy i wyraz twarzy. Za bardzo mi się kojarzy z potulnym misiem :spike: 

Bez urazy, Scyfr :c

Dnia 22.09.2015 o 17:26, Vanadiss the Glejt napisał:

Dzisiaj widziałem [prawdopodobnie] imigrantów w pięknym mieście zwanym Krakowem.

Zjebali się z autokaru, który rozłożyli przy Plantach od strony Pijarskiej, a pod bramą stawiali im namioty

Zaraz się okaże, że to DNI KULTURY ISLAMSKIEJ, ale szczerze wątpię. Po co oni nam tutaj? ;-;

To raczej byli okoliczni żule.
W Krakowie mamy maczety, nie meczety. Nawet jeśli tu zawitają, to nie na długo.

Dnia 22.09.2015 o 17:29, Decaded napisał:
To raczej byli okoliczni żule.W Krakowie mamy maczety, nie meczety. Nawet jeśli tu zawitają, to nie na długo.

Żule, którzy mówili w niezrozumiałym języku, wszyscy byli jednego koloru skóry [zakazane słowo] i z podkręconymi włosami. Nie, ja żula jeszcze potrafię zrozumieć. :<

Edytowano przez Vanadiss the Glejt
  Dnia 22.09.2015 o 17:29, Decaded napisał:

Próbowałem właśnie wyobrazić sobie Scyfera pakera. No nydyrydy :spike:
Nie potrafię przez te jego włosy i wyraz twarzy. Za bardzo mi się kojarzy z potulnym misiem :spike: 

Wyraz twarzy to nawet - z bólem - zrozumiem, ale co mają do tego włosy? :v Tak czy siak, abstrahując od mojej miśkowatości i kondycji na poziomie przeciętnego ośmiolatka, to raczej mało prawdopodobne jest, żebym porządne mięśnie wyhodował. Nie ta budowa ciała. Ale ważne są nierozerwalnie ze sobą związane dobre samopoczucie i forma, a nie szpanowanie bicem i sześciopakiem.

Dnia 22.09.2015 o 17:31, Vanadiss the Glejt napisał:

Żule, którzy mówili w niezrozumiałym języku, wszyscy byli jednego koloru skóry [zakazane słowo] i z podkręconymi włosami. Nie, ja żula jeszcze potrafię zrozumieć. :<

Żula nieraz ciężej zrozumieć od Niemca z ruskim akcentem, próbującego mówić po angielsku.
Also, nie widzę nawet powodu do przejmowania się tym faktem. Kraków jest bardzo bezpiecznym miastem, w końcu mamy zloty kiboli Cracovii i Wisły dość blisko centrum, a oni umieją sobie radzić w warunkach maczetowych :rariderp:

Gość ChrisEggII
  Dnia 22.09.2015 o 17:34, Soundtrack napisał:

Wyraz twarzy to nawet - z bólem - zrozumiem, ale co mają do tego włosy? :v Tak czy siak, abstrahując od mojej miśkowatości i kondycji na poziomie przeciętnego ośmiolatka, to raczej mało prawdopodobne jest, żebym porządne mięśnie wyhodował. Nie ta budowa ciała. Ale ważne są nierozerwalnie ze sobą związane dobre samopoczucie i forma, a nie szpanowanie bicem i sześciopakiem.

Ty nawet nie wiesz, jakie to cuda można osiągnąć, nawet gdy się tego nie spodziewa.

@Krzysiek000 wiem, ile osiągnąłem przez jakieś pi razy drzwi trzy miesiące biegania i jest to cholernie mało. Fakt, że bez wątpienia duża w tym moja wina, bo robiłem zbyt długie przerwy, ale i tak powinienem już faktycznie umieć przebiec jakieś... bo ja wiem, pół godziny to chyba nie będzie wielkie żądanie? Łatwo jest powtarzać te wszystkie optymistyczne hasła, kto wie, może i faktycznie innym coś tam dają, może im się lepiej trenuje, może szybciej im idzie, ale w moim przypadku to jedna wielka tragedia. Coś musi faktycznie być na rzeczy z tym "hihi Scyferek taki misiek gdzie mu tam do pakera oj a to śmieszek xD"

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...