Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Plus za chęci. Dwa plusy za wykonanie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Bry. Poszukuję osób o silnym stężeniu mangozjebizmu. Jest ktos pod ręką? Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Postuj gronostaje a nie. Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Bry. Poszukuję osób o silnym stężeniu mangozjebizmu. Jest ktos pod ręką?O słabym stężeniu jest, jeżeli nie znajdziesz nikogo innego, a co? Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Nie, póki nie stawi się ktoś o wymaganym poziomie mangozjebizmu.Btw. ktoś tu mówi o RimWorld? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Gronek ostatnio często o tej grze wspomina. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Spin czyli prawdopodobnie szukasz Garina tudzież inszego Arłuka Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Gdzieś tam wspomniałem Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Akurat się zespawnowałam na forume, natchniona miłością do nieznanych japońskich gierek, które są niszowe-ale-nie-aż-tak-niszowe. Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 No, bracia zjebixy. I Ylthin.Obejrzałem byłem właśnie Darker than Black, całościowe. Zakończenie mnie rozczarowało i się zastanawiam czy wiecei coś o tym domniemanym 3 sezonie, bo ostatnia informacja jest sprzed 3 lat, że ponoć ma być.A jak nie to chociaż polećcie jakieś DOBRE amino Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 @Sosna, symulator autobusu Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 a ja nie pytałem o to jakieś pół dnia temu? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Silencer best Doto 2 champ ever Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Chciałbyś, co? NIE DLA POLAKA BOGACTWO XDDDA ja mam swój, czarnobiały XDDD Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Nie, póki nie stawi się ktoś o wymaganym poziomie mangozjebizmu. Wzywano? No, bracia zjebixy. I Ylthin.Obejrzałem byłem właśnie Darker than Black, całościowe. Zakończenie mnie rozczarowało i się zastanawiam czy wiecei coś o tym domniemanym 3 sezonie, bo ostatnia informacja jest sprzed 3 lat, że ponoć ma być.A jak nie to chociaż polećcie jakieś DOBRE amino Jeśli informacja jest sprzed trzech lat to raczej istnieją małe szanse na nowy sezon. Dobre anime?A jaki gatunek i poruszana tematyka cię zadowoli? Edytowano Październik 1, 2015 przez Garin Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Wzywano?Zapytke zadałem powyżej Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Silencer + Zeus + Nature Prophet refresher combo. Insta rampage. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 a ja nie pytałem o to jakieś pół dnia temu? nie, 2 h temu jakieś Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 oj tam dwie godziny, pół dnia jeden pies Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 hmmm przejdę se trzeciego wiedźmina, przejdę se DA:I i chyba nabieram ochoty na ponowne przejście trylogii Mass Effecta... tylko trzeba wykupić DLCki do dwójki, bo znudziło mi się granie na pirackich DLCkach i oryginalnej grze Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ale śmiesznie by było zobaczyć jak koleś który nie ogarnia o co chodzi w tej grze dać mu spróbować zagrać Meepo/Shadow Fiend lub nawet Storm Spirit Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 >meepo Memes/4chan/dank/fantasy violence/screamers/epilepsia https://youtu.be/ETeIxldu-KsPS. Shadow fiend rządzi. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ładna czaszka Link do komentarza
Recommended Posts