Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Lekcja, jak zostawiać paczkę, gdy cię nie ma w domu: Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @ArłukO bosze jak rykłem. 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Śmiechłem. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ej, czemu jeszcze regent Rejnboł nie został wybrany? Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ej, czemu jeszcze regent Rejnboł nie został wybrany? Czekają, aż złożysz podanie Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Soli, pls. Nie ma adminów przecież Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Czekają, aż złożysz podanie Po co mi stanowisko Regenta, które jest niższe? Tylko więcej roboty bym dostał. Już i tak chwilowo zajmuję się samodzielnie (znowu) własnym działem. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Po co mi stanowisko Regenta, które jest niższe? Tylko więcej roboty bym dostał. Już i tak chwilowo zajmuję się samodzielnie (znowu) własnym działem. Mogę Ci pomóc Który pucyk jest Twój? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Puca tła ma, Soli. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Dumbala dumbala dumbala derp. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mogę Ci pomóc Który pucyk jest Twój? Ten taki pomarańczowy background. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 BigMac? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 BigMac? MacBig Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) BigMac? A dokładnie księżniczka BigMac.DAWAĆ ŚWIECĄCY SIĘ NICK. >:C Edytowano Październik 3, 2015 przez Garin Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Księżniczka BigMac Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Siedziałam wczoraj na Skype do 23.40, czytając z pseudobrytyjskim akcentem o placówkach badawczych na Marsie i klonowaniu japońskich licealistów. Mój facet usiłował w tym czasie nie umrzeć ze śmiechu.Panie i panowie, moje życie towarzyskie. 2 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Siedziałam wczoraj na Skype do 23.40, czytając z pseudobrytyjskim akcentem o placówkach badawczych na Marsie i klonowaniu japońskich licealistów. Mój facet usiłował w tym czasie nie umrzeć ze śmiechu.Panie i panowie, moje życie towarzyskie.Still lepsze niż moje. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Siedziałam wczoraj na Skype do 23.40, czytając z pseudobrytyjskim akcentem o placówkach badawczych na Marsie i klonowaniu japońskich licealistów. Mój facet usiłował w tym czasie nie umrzeć ze śmiechu.Panie i panowie, moje życie towarzyskie.brawo, śmieszku Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 No, i po raz drugi amino MSMM obejrzane, po raz pierwszy ukończyłem dwie pierwsze pełnometrażówki oraz po raz siódmy obejrzałem sequel do amino. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Wolność dla arka \o/ 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 To może jesteś mi w stanie wytłumaczyć co tam się na końcu odwaliło? Gdzie? Link do komentarza
Recommended Posts