Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Futrzaki to Illuminati?Tak Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Najlepiej spytać Irwina. On najdłużej z nas w tym siedzi i powinien wiedzieć jak to się zaczęło. Edytowano Październik 15, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A co to ma do tego kto dłużej na forum siedzi? Ja siedziałam na 4chanach i futrzakowych stronach i to widziałam. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Przecz sobie dalej Ale nim na 4chanie zaczął pojawiać się chociaż jeden thread z kucami to na futrzakowych stronach było już tego od groma.Ale nie znasz się to sie nie wypowiadaj xDPierwszy post o MLP był na boardzie z serialami, i to w dodatku w 2010 roku, byłabyś na Pyrkonie na panelu o początkach fandomu, to byś wiedziała. xDPóźniej towszystko było na 4chanie, akcja z banowaniem kucy, "mods are asleep, post ponies". Ewentualnie MLP dopiero później zaczęło się pojawiać w artach futrzanych za sprawą artystów zainteresowanych. Ale nigdy nie zgodzę się z tym, że MLP się wzięło od futer, bo to gówno prawda xD Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ale czemu aż tak Cię boli, że miałoby to być od Futrzaków? Przecież to nie znaczy, że musisz mieć z nimi coś wspólnego. Przeglądałeś futrzakowe stronki że wiesz, od kiedy tam to było? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A co to ma do tego kto dłużej na forum siedzi? Ja siedziałam na 4chanach i futrzakowych stronach i to widziałam. Bo jemu akurat byłbym skłonny uwierzyć. Jest osobą, która pamięta fandom z 2010 roku. To mi starcza. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ale czemu aż tak Cię boli, że miałoby to być od Futrzaków? Przecież to nie znaczy, że musisz mieć z nimi coś wspólnego. Przeglądałeś futrzakowe stronki że wiesz, od kiedy tam to było?Większość osób z tego osób ma ból dupy o futrzaków Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Większość osób z tego osób ma ból dupy o futrzaków No widzę, ale żeby na samo słowo reagować aż tak? Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Bo jemu akurat byłbym skłonny uwierzyć. Jest osobą, która pamięta fandom z 2010 roku. To mi starcza.No okej, ale co ma początek fandomu do tego co było przed fandomem? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Większość osób z tego osób ma ból dupy o futrzaków brzmi logicznie 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Teoretycznie futrzaki po prostu... lubią rysowane zwierzętapucyki to jednak rysowane zwierzętaKreatywność fandomu jednoznacznie wskazuje na to, że jest między MLP a futrzakami nić jednościKtoś kiedyś powiedział - Każdy brony/pegasis to furry, ale furry już nie musi wielbić MLP. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 No widzę, ale żeby na samo słowo reagować aż tak? Mój kolega został zwyzywany od podludzi,kiedy wpisał sobie na koncie,że jest futrzakiem Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ale czemu aż tak Cię boli, że miałoby to być od Futrzaków? Przecież to nie znaczy, że musisz mieć z nimi coś wspólnego. Przeglądałeś futrzakowe stronki że wiesz, od kiedy tam to było?Wkurwia mnie nie to, że od futer, ale to, że próbujesz sprzedać tu tak zwany bullshit jako prawdę objawioną. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 To akurat standard. Link do komentarza
MewTwo Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 To akurat standard.Że? Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Inna sprawa, że wystąpiło przemieszanie fandomów i często sportyka się futrzaki-broniaki. Miałem styczność z futrami przechodzącymi do kuców, kucy do futer... To się nawzajem przesiąkło, dlatego to takie podobne jest. Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 @SosnaUse spoilerino pls 2 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 dobra spoko Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 No okej, ale co ma początek fandomu do tego co było przed fandomem?Początek fandomu jest bliżej jego powstania niż fandom z 2013-2014 roku. Prędzej uwierzę osobie, która widziała jak się ten twór kształtował, niż komuś, kto dołączył w trakcie największej jego popularności. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Początek fandomu jest bliżej jego powstania niż fandom z 2013-2014 roku. Prędzej uwierzę osobie, która widziała jak się ten twór kształtował, niż komuś, kto dołączył w trakcie największej jego popularności.Rocznik 2011 liczy się? :U Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 widzę, że sip w końcu zmienił ten oczojebny, czerwony kolor dla popularnego posta Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Początek fandomu jest bliżej jego powstania niż fandom z 2013-2014 roku. Prędzej uwierzę osobie, która widziała jak się ten twór kształtował, niż komuś, kto dołączył w trakcie największej jego popularności.Więc jedyna styczność z fandomem musi się równać pisaniem na tym forum? Skoro tak to oceniacie to nie będę nic już mówić, bo i tak nie uwierzycie komuś, kto zarejestrował się na forum dopiero niedawno Link do komentarza
Recommended Posts