MLO_pl Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 ej, lel... myślałem że Vana znalazł życie, że wydoroślał i dlatego go nie było... Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Co? Jak?Co się stało z piesełem? D:Odjebało mu w pewnym momencie. 6 pogryzień, w tym 3 na mnie. Ostatnie przypadło na matkę, która, ironicznie, zrobiła dla niego najwięcej. Jeszcze śmieszniej staje się wtedy, gdy załatwił ją najbardziej.Teraz się dowiedziałem, że znowu go wystawili na adopcję, a miał być w... Nie wiem, azylu czy coś. W każdym razie uznany za nieodpowiedniego na adopcje.Wszystko wygląda tak, jakby z HUSKY'ego chcieli zrobić PSA OBRONNEGO, co jest FATALNYM pomysłem, bo ta rasa była od samych początków hodowana tak, by współpracowała z KAŻDYM człowiekiem, by plemiona miały ułatwioną robotę ze sobą. Także gdyby was okradali, to Husky przymiliłby się do włamywaczy i jeszcze ich pożegnał radosnym szczeknięciem.Ewentualnie trafił do idiotów. To, jak reagował na kolarzy, piłeczki do tenisa czy samych tenisistów, wyglądało tak, jakby pierwszy właściciel, ewentualnie ten, z którym najbardziej się zżył - był wszystkim z tych. Stąd tak mu tęskno.Niewyjaśniona pozostaje sprawa tego, czemu tak walczy o swoją własność. Jak się mu DOTKNIE JEGO PIŁECZKI, to można już potem niczego nie dotknąć. Wystarczy ruszyć ręką czy nogą w jego pobliżu, gdy coś je, by mieć wakacje na tydzień lub dwa.Jak ktoś jest zainteresowany [a odradzam]... http://www.schronisko.krakow.pl/Kwarantanna_-_zgubiłeś_zwierzaka%3F_Zajrzyj_tu/52112-CHORWAT.html Trzeba dorobić mu plakietkę "eks-pies Vana", ewentualnie "krwawa bestia".A taki #smiesznypiesek z niego był na co dzień... Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Nie mam siły Vana. Dziś za dużo się działo. Idę spać zaraz. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 (edytowany) ej, lel... myślałem że Vana znalazł życie, że wydoroślał i dlatego go nie było... >znalazł życie>wydoroślał>jawybierz jednoNie mam siły Vana. Dziś za dużo się działo. Idę spać zaraz.Niechaj będzie i tak. Zawsze jest czas. Do kiedyś... Edytowano Wrzesień 11, 2015 przez JOWanadiss Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Cuda się zdarzają. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Chujowa sprawa Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Słucham Linkin Parku i mi się podoba. Tak bardzo gimbaza. Czy to kryzys wieku średniego? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 (edytowany) Jadłbym Edytowano Wrzesień 11, 2015 przez JOWanadiss NIE UMIEM W NOWE WORUM, JAK SIĘ TU WSTAWIA JUTUBY Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 >wstaw inne media 2 Link do komentarza
mac Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Radio yay :c szkoda Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 THANKS SKELTAL Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 O skubana D: Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Słucham Linkin Parku i mi się podoba. Tak bardzo gimbaza. Czy to kryzys wieku średniego? Gorzej. To rak 1 Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Myślałem, że amino to rak. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 CRAAAAAAWLING IN MY SKIIIIIINTHESE WOUNDS THEY WILL NOT HEEEEAAAAAL 2 Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 No i Milfin zabiła /sb/. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Anony w internecie skarżą się na moją siostrę :| Link do komentarza
Imeshovy Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 I need motivation 1 Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 I need motivationJestem ostatnim człowiekiem u którego można jej szukać, nie pomogę ci Imesz, sorka. :c Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 No dobra, trza jakoś rano wstać. Miłej nocy wszystkim. Link do komentarza
Recommended Posts