WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Blood for chocolate god Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Widzę, że przegrywy z kurahena próbują nas trollować xD 7 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Hai BiP Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 @Minish. Bohater BurzyTwój awek wygląda jak ty, gdy masz bana? Link do komentarza
Burry Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Czołem wszystkim.Dawno tu nie byłem ;-; Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 No ale nareszcie jesteś Teraz tylko ogarnąć, kiedy będziemy mieli czas ;p Link do komentarza
Burry Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 No fakt Na razie wiem że mam tylko jutro jako tako wolne. Ale chyba przeznaczę ten dzień na czystą prokrastynację, tak coś mi się wydaje. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wegrzy-ostrzegaja-europy-zmierza-nawet-35-milionow-muzulmanow?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link do komentarza
Burry Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Krótko mówiąc, będą mieli zabawę z nimi... cholera wie, czy my też nie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 (edytowany) Ostatnio pokazana była mapa miast, do których mieliby przyjąć tych ludzi i widniał na niej Białystok. Problem jest jednak taki, że nie mam pojęcia gdzie niby mieliby się oni tutaj zakwaterować. Nie ma tutaj jakichś opuszczonych osiedli, a plebanie aż tak pojemne nie są, aby więcej jak kilka-kilkanaście rodzin pomieścić (w skali całego miasta). Pozytywną stroną jest to, że nawet jak zostaną oni tutaj sprowadzeni, to nie będą mieli szans stworzenia zamkniętych osiedli. Edytowano Wrzesień 25, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Zaczynam chorować :c Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Widzę, że przegrywy z kurahena próbują nas trollować xDDaj w jakiś nieogórkowalny sposób link do freda Sipuś xD Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Siostra poszła do sklepu i powiedziała, że kupi mi piwo.Nie kupiła Nikomu już nie można ufać.Może i kupiła, ale musisz ruszyć dupę do nie do sklepu Widzę, że przegrywy z kurahena próbują nas trollować xDSzkoda, że znasz takie śmieszki xDDD@Minish. Bohater BurzyTwój awek wygląda jak ty, gdy masz bana? Już szuka pretekstu do bana, co za mode ***A tymczasem w internetach: http://pikio.pl/tvp-placi-gosciom-za-proimigranckie-wypowiedzi-wpis-dziennikarza-podbija-internet/ Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Niklas Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Dzieńdobry, dalej nie ma shitboxa? Ja nietutejszy, sprzedałem internety za dwa jabole. Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Alsowogóle, jak ostatnio była burza i nam wykręcało monitor wnętrznościami w lewo, co lekko utrudniało pobieranie zeń rozrywki, po czym padł prąd, zgodziłem się na stare metal giry na psv. Teraz już wiem, dlaczego powinienem bronić swojej lodówki!legitny edit:silnik nie skleja postów wrzuconych w krótkim odstępie czasu, 2/10 Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Warmen Link do komentarza
Recommended Posts