Gość ChrisEggII Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Ciągle przyjmowani są ludzie na twój kierunek, czy jesteście ostatnim rocznikiem? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Rok niżej jest 10 osób Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 To rzeczywiście dziwne, że ciągle istnieje i nowi są nadal przyjmowani... A może to kwestia uczelni? Czy na każdym kierunku jest u was taka liczba ludzi? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Z tego, co wiem na Energetyce jest 7 osób ... Ogólnie gdzieś 30 osób na kierunku to kosmicznie wielka liczba osób na moim wydziale Link do komentarza
Burry Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Czołem esbe Miałem dokończyć dzisiaj tłumaczenie, z samego rana się zabrać... kumpel wpadł.Szlag trafił plany na dzień.Jak żyć, panie premierze? :| Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Śmiechłem. Komputery na uczelni mają założone blokady rodzicielskie, przez które nie można wejść na Fecebook. Ale 4chan, Best Gore i Redtuby już zablokowane nie są. Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Duża dupa = znak płodności = potencjalnie atrakcyjna.Tylko w zestawieniu z dużym biustem. Mam cycki mniejsze od niejednej gimbusiary. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Śmiechłem. Komputery na uczelni mają założone blokady rodzicielskie, przez które nie można wejść na Fecebook. Ale 4chan, Best Gore i Redtuby już zablokowane nie są.Sprawdzałeś? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Przeceniasz moją odwagę. Link do komentarza
Full Metal Dashie Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Cz-cześć. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Jak ja nie mogę się doczekać normalnego /sb/ Link do komentarza
Shaher Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Jak ja nie mogę się doczekać normalnego /sb/Ja też. Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Dzień do bry Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Mam strasznie wielką muchę w pokoju ;-; Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Sosnu A teraz tłumacz się z avatara Link do komentarza
Garin Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Kurde, przecież to jest banalnie proste, dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałem.W Polsce cokolwiek postawione zostanie tymczasowo, tak naprawdę będzie stałe. Siper, ty śmieszku... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 (edytowany) Sosnu A teraz tłumacz się z avataraCirilla Fiona Elen Riannon zdrobniale Ciri, córka królewny Pavetty i cesarza Emhyra. Tyle wystarczy za tłumaczenie, czy mam dalej tłumaczyć? Edytowano Październik 5, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Bury Czejś, Tomek. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 (edytowany) cesarza EmhyraDla przyjaciół Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów Edytowano Październik 5, 2015 przez Garin Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Jakieś do dupy te rysunki: Link do komentarza
Gość Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 niezłe ryje z dupy Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Cirilla Fiona Elen Riannon zdrobniale Ciri, córka królewny Pavetty i cesarza Emhyra. Tyle wystarczy za tłumaczenie, czy mam dalej tłumaczyć? Co ona robi w tym okienku pod Twoją nazwą?! Link do komentarza
Recommended Posts