Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Garin napisał: SPOILER PS: Żona Barona wtedy umrze, Baron się powiesi, a także wieś Sztygary zostanie spalona. Żona i mąż dostaną w sumie to, na co zasługiwali, a co do wsi... Well, związali się z wiedźmami także nie dziwie się, że czarny kun się wkurzył. A dzieci niczym nie zawiniły. :< Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: zaklinacz słów? Łączy runy w słowa dając ci fajne bonusy do broni/zbroi. Przykładowo mając 2 kamienie runiczne Pieróg i 1 Twaróg regeneracja zdrowia od jedzenia wzrasta o 100% ale wszystko smakuje jak pierogi. xD Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 1 minutę temu Cahir napisał: Łączy runy w słowa dając ci fajne bonusy do broni/zbroi. Przykładowo mając 2 kamienie runiczne Pieróg i 1 Twaróg regeneracja zdrowia od jedzenia wzrasta o 100% ale wszystko smakuje jak pierogi. xD Ja tam wziąłem Odbicie. Wspaniała inwestycja Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 i tak nie korzystam z regeneracji żywotności z żywności Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Czemu nie dodali możliwości ogolenia się na łysą pałę? Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 3 minuty temu Niklas napisał: Ja tam wziąłem Odbicie. Wspaniała inwestycja Ja narazie zakupiłem to Severance: Increases the range of Whirl by 1.1 yards and Rend by 1.9. Requires: 1 x Zoria, 1 x Veles, 1 x Perun Teraz zbieram hajsy na 3 poziom zaklinania. xd Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 http://img.myepicwall.com/2015/10/1fea919899e5fa278a95e7e9cd6abd26.jpg 1 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) 20 minuty temu Cahir napisał: A dzieci niczym nie zawiniły. :< Prosta kalkulacja. Jeśli tych dzieci było ~7, a wieś Sztygary liczy ponad 12 osób i weźmiemy też pod uwagę, że Panie o wieśniaków "dbały" na swój sposób, to łatwo można wywnioskować, że poświęcenie tych malców jest "moralniejsze" niźli całej wioski i małżeństwa Stengerów + wypuszczenie złych mocy. Mało tego nie masz pewności, czy ten duch naprawdę dzieci zabrał z bagien, bowiem żadnej stosownej informacji o ich losach nie odnajdujesz, prócz tego, że zniknęły. Do tego jeszcze pozostawione samemu sobie sieroty nie przeżyją w tej ogarniętej wojną krainie. Jeśli z tego co pisałeś naprawdę wynika, że ten duch to matka Wiedźm, to tym bardziej nie powinno się jej wypuszczać, gdyż istnieje szansa na pożarcie tychże dzieci przez to. Edytowano Październik 31, 2015 przez Garin Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Matka wiedźm to duch druidki, która opiekowała się tym lasem, co jak co, ale druidka wydaje się bardziej "ludzka" od 3 maszkar wpierdalających ludzi. Poza tym zależy to też od tego, czy najpierw robiło się quest Barona, czy Pani Lasu, w pierwszym przypadku można mieć dylemat, ale w drugim opcja, żeby uratować dzieci wydaje się oczywista... No i taka bardziej wiedźminowa, bo Geralt jak zwykle chciał pomóc, a wszystko spierdolił. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) akurat w wypadku tej mary nie było jedynie słusznego wyboru... cóż martwa wioska i martwi Stengarowie + plus prawdopodobnie martwe dzieci kontra z pewnością martwe dzieci ale żywa wioska i żywi Stengarowie... no kurde to jak wybieranie między dżumą, a cholerą, tudzież PiSem a Platformą Edytowano Październik 31, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Mi się zdaje, że ratunek dzieci to w tym przypadku zamiana w jakieś duchy lasu. Bo jednak tak czy siak tych dzieci więcej nie widzimy. Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Niklas napisał: Mi się zdaje, że ratunek dzieci to w tym przypadku zamiana w jakieś duchy lasu. Bo jednak tak czy siak tych dzieci więcej nie widzimy. Wciąż lepiej niż zostać zjedzonym. Po prawdę mówiąc, gdyby dzieciaki po prostu zostały zabrane do wsi to prędzej, czy później i tak by umarły z głodu, skoro już raz ktoś się ich pozbył. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 czyli tak czy srak by umarły więc na jedno wychodzi Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 I tak źle i tak niedobrze Link do komentarza
Garin Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Ale i tak te Wiedźmy można będzie zaciukać. Także jak zabijesz Ducha i te Panie, to upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Chociaż jedna wiedźma i tak przeżyje. Właściwie da się zabić wszystkie trzy? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Chociaż jedna wiedźma i tak przeżyje. Właściwie da się zabić wszystkie trzy? Da się, ale za sporą cenę Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) Da się. Tylko żeby to zrobić Ciri musi zginąć, a zakończenie sugeruje, że sam Geralt też prawdopodobnie kopnie wtedy w kalendarz. Z drugiej strony istnieje szansa, że duch z drzewa przyjdzie po ostatnią siostrę i ją ubije, chociaż to tylko moje domysły. xd Edytowano Październik 31, 2015 przez Cahir Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 A swoją drogą, obejrzałem sobie dzisiaj ten odcinek MLP, co to wyciekł kilka tygodni temu. Rarity confirmed as Arłuk Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Cahir kurwiu dzięki za spoilery Link do komentarza
Garin Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Sosen, ale i tak do tego zakończenia nie doprowadzisz. Przynajmniej wiesz, czego unikać. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Wystarczy, że porzucasz się z Cirii śnieżkami, zgodzisz się na to by zaatakować wiedźmy i nie weźmiesz kasy od Emhyr'a Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 14 minuty temu Niklas napisał: A swoją drogą, obejrzałem sobie dzisiaj ten odcinek MLP, co to wyciekł kilka tygodni temu. Rarity confirmed as Arłuk Rarara też siedzi cały czas w piwnicy z dakipoduchami z wizerunkami swoich waifu? Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Nie mam dakimakury. Dakimakur też nie. Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Więc wycinasz waifu z kartonu? Link do komentarza
Recommended Posts