Arjen Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Waryate znam to Walnąłbym kubeczek na rozgrzanie i zrelaksował się przy ciepłym kaloryferze. Takim szumiącym niczym ocean, zupełnie jak mój. A jeśli już mam wylewać mojito żeby wypić whisky, to równie dobrze wypieprze tego whiskacza i poleje sobie wódki. No i odpłynę, ale nie za daleko - jutro praca. Ochota na whisky przeszła mi już jakiś czas temu, wszystko jest dla ludzi i wszystko można przejeść/przepić. Wódkę to nawet trzeba Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 A Wy już dziś postawiliście jedyny prawilny znicz? Btw. witajcie wszyscy! 3 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Czy ja tam widzę... Shoutbox? Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Siper przez to grzebanie z silnikiem forum wrzuciło ci jakiegoś paskudnie wyrenderowanego avatara Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Jakiś tam znicz dzisiaj postawiłem Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Wutki nie trzeba było mi przepijać, póki nie podali smakowych a potem przemrożonej czytej za pińć złotych, przestała mi smakować a łyski nigdy nie lubiłem jeśłi chodzi o smak. smakowo to tylko miód i wino Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 8 minut temu Waryate napisał: @Arjen Jaką, kurwa, cytrynę. Limonkę, gurwa. 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 2 minuty temu Imeshovy napisał: A Wy już dziś postawiliście jedyny prawilny znicz? Btw. witajcie wszyscy! Postawiłbym ci Imesz Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Niklas napisał: Jaką, kurwa, cytrynę. Limonkę, gurwa. Co za różnica? I jedno kwaśne i drugie kwaśne. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Krzysiek000 napisał: Co za różnica? I jedno kwaśne i drugie kwaśne. W kolorze, daltonisto Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 7 minut temu Ever3Tree napisał: W twoim alkoholu jest niewinna roślina -__- Zawiniła. Była zbyt soczysta bym pozostał obojętny tj. sama tego chciała. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 A co ja, kobita jestem, żebym się jeszcze kolorem przejmował? Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 3 minuty temu Niklas napisał: Postawiłbym ci Imesz Hue :3 Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Krzysiek000 napisał: A co ja, kobita jestem, żebym się jeszcze kolorem przejmował? A kto cię tam wie Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: Co za różnica? I jedno kwaśne i drugie kwaśne. W smaku kurczę, a to najważniejsze. PUNKT DLA CZARNEGO F... ortepianu? A nie, to nie to. Dla Niklasa! Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Kurde, miałem taki zaciesz, jak zauważyłem, że w Łodzi otworzył się niedawno pierwszy tzw. "barber shop" (taki męski fryzjer, czyli nie tylko fryzurę fajnie Ci zrobi, ale także brodę ). Wszystko fajnie, pięknie... dopóki nie spojrzałem w cennik. Za pełną usługę włosów i zarostu 80-90 zł Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Niklas napisał: A kto cię tam wie Zdaje się, że jednak trochę za późno, abym mógł wystrzelić z tekstem typu "Mam was! Przez 2 lata tylko udawałem chłopaka!" xP Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Krzysiek000 napisał: Zdaje się, że jednak trochę za późno, abym mógł wystrzelić z tekstem typu "Mam was! Przez 2 lata tylko udawałem chłopaka!" xP Wciąż możesz nas zaskoczyć umieniem w mangoamino Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Imeshovy napisał: Kurde, miałem taki zaciesz, jak zauważyłem, że w Łodzi otworzył się niedawno pierwszy tzw. "barber shop" (taki męski fryzjer, czyli nie tylko fryzurę fajnie Ci zrobi, ale także brodę ). Wszystko fajnie, pięknie... dopóki nie spojrzałem w cennik. Za pełną usługę włosów i zarostu 80-90 zł Nie dla plebsu, sori ale wyskakuj z szekli :< Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Cosik, cosik tam żem oglądał... Ale raczej to trochę za mało, abym mógł dołączyć do arłohowych dyskusji. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Krzysiek000 napisał: Cosik, cosik tam żem oglądał... Ale raczej to trochę za mało, abym mógł dołączyć do arłohowych dyskusji. I tego się trzymaj. Soon będzie "utop się" Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Waryate napisał: Nie dla plebsu, sori ale wyskakuj z szekli :< Wiesz, jak za fryzjera u siebie ok. 20 zł płacę, to dla mnie jest to dosyć brutalne zderzenie z rzeczywistością Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Imeshovy napisał: Wiesz, jak za fryzjera u siebie ok. 20 zł płacę, to dla mnie jest to dosyć brutalne zderzenie z rzeczywistością Za jakość się płaci... Ewentualnie za markę. Link do komentarza
Recommended Posts