Sosna Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 wieloryb młot pneumatyczny Link to comment
Airlick Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 6 minut temu Dio napisał: Ostatnio sobie myślałem nad najlepszą hybrydą broni + zwierzęcia. Najlepsze co wymyśliłem to modliszkatana. Jakieś propozycje? Jak śmiesz tak plugawić katanę? To jest najlepsza broń stworzona przez człowieka, nie da się ulepszyć ideału. Lepiej, żebyśmy się nie spotkali, bo przetnę cię na pół jednym ciosem. Link to comment
Gypsy Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) Idąc tropem gry Paraworld - tyranozaur z trzema miniganami na plecach. Nazwę go Miniganozaurus Rex Edited November 6, 2015 by BlackHawk 1 Link to comment
XANAXTHOUS Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Długoszpar kombajn A co do Arłuka, to będę robił z kataną co mi się podoba. U CAN'T STOP ME Link to comment
Niklas Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 godzinę temu Sosna napisał: Skaj nie grzebie przy forume od czasu przenosin na IPS 4.0 Dlatego popsuł. Link to comment
Garin Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 30 minuty temu Airlick napisał: Jak śmiesz tak plugawić katanę? To jest najlepsza broń stworzona przez człowieka, nie da się ulepszyć ideału. Lepiej, żebyśmy się nie spotkali, bo przetnę cię na pół jednym ciosem. Prędzej ci ostrze zardzewieje. Link to comment
Airlick Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 15 minut temu Garin napisał: Prędzej ci ostrze zardzewieje. Ciebie też przetnę. Link to comment
Gypsy Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=GumuQ5HUwxk Co się stało się... https://www.youtube.com/watch?v=wufXYCvN_uY Edited November 6, 2015 by BlackHawk Link to comment
Garin Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 14 minuty temu Airlick napisał: Ciebie też przetnę. Najpierw musiałbyś przeciąć na pół wzmocniony pawęż, by móc chociaż delikatnie płytową zbroję musnąć. Link to comment
arkadiusz fuks Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Właśnie teraz Garin napisał: Najpierw musiałbyś przeciąć na pół wzmocniony pawęż, by móc chociaż delikatnie płytową zbroję musnąć. >Nie używanie swojej muskularnej, nasmarowanej oliwką klaty do łamania orężu przeciwnika. Garin, co się z tobą stało? Link to comment
Airlick Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 7 minut temu Garin napisał: Najpierw musiałbyś przeciąć na pół wzmocniony pawęż, by móc chociaż delikatnie płytową zbroję musnąć. No dobra, to ciebie wezmę na 2 hity. Link to comment
Garin Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) 13 minuty temu arkadiusz fuks napisał: >Nie używanie swojej muskularnej, nasmarowanej oliwką klaty do łamania orężu przeciwnika. Garin, co się z tobą stało? Ale ja nie jestem aż tak boską istotą jak Ty. *** 2 minuty temu Dio napisał: Katany < Szable Katany < Szable <<<<<<<<<<<<< Atomówki Edited November 6, 2015 by Garin Link to comment
XANAXTHOUS Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Właśnie teraz Garin napisał: Katany < Szable <<<<<<<<<<<<< Atomówki No w sumie Link to comment
Ylthin Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Cokolwiek > katany. Przynajmniej te historyczne, z cienkuszowatego, silnie zanieczyszczonego żelaza. Link to comment
Airlick Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Nie szanujo katan, zgłaszam to do prokuratury. Link to comment
Sosna Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ylth czemu zrezygnowałaś z sygny? Link to comment
Gypsy Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Halo policja wbijaj na forume tradycji nie szanują Link to comment
Spinwide Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ruszy ktoś wreszcie pryszczate, programistyczne dupsko i ogarnie porządne SB? Ile to już miesięcy? Link to comment
Recommended Posts