Niklas Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Co wy się przejmujecie jakimiś pseudogrami. Link do komentarza
Ylthin Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Powiedzcie mi więcej o tym, jak was Blizz źle traktuje. Może uda wam się przekrzyczeć te wszystkie pachisloty od SNK. 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 BLIZZARD ROBI RZECZY DLA PIENIĘDZY A NIE ŻEBY FANI MIELI DOBRZE W BENIZ, SZOK. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 (edytowany) Nie ma to jak relacjonować koncert przez 15 minut, bo szefostwo zapomniało naładować baterie w dyktafonie xDDDD Edytowano Listopad 6, 2015 przez Imeshovy Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 @Niklas jak gram w DA:I to kogo lepiej wybrać magów, czy templariuszy? Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 godzinę temu Airlick napisał: https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc&feature=youtu.be Borze, ale zarżnęli uniwersum. Czy mi się dobrze wydaje, czy Lothara będzie grał Ragnar?! Btw, cześć forum Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 35 minuty temu Sosna napisał: @Niklas jak gram w DA:I to kogo lepiej wybrać magów, czy templariuszy? Wyłączenie gry. Czy tylko dla mnie DA:I jest nudne? Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 mnie się tam póki co podoba Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 3 minuty temu Bury napisał: Czy mi się dobrze wydaje, czy Lothara będzie grał Ragnar?! Btw, cześć forum Ano. To jest chyba jedna z nielicznych zapowiadających się zalet filmu. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 nie jest to co prawda poziom Wiedźmina ale gra się całkiem przyjemnie... w dwie poprzednie części DA też grało mi się całkiem fajnie Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 #zawszesmieszy https://www.youtube.com/watch?v=5V--MK5q3oM Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Jedynka była świetna, bardzo przyjemnie mi się grało, fabuła typowa i bez zwrotów, ale też ok. Dwójka - pomysł na fabułę świetny. Mechanika i absolutny niedobór lokacji troszkę ostudziły jednak mój zapał. Trójka - pograłem chwilę... meh. Nic specjalnego. Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 2 minuty temu Imeshovy napisał: #zawszesmieszy https://www.youtube.com/watch?v=5V--MK5q3oM Moim zdaniem best ciuchcia ever :D 2 Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 dwójka owszem miała niedobory lokacji ale fabularnie mnie wciągnęła... cóż na trójkę póki co nie narzekam Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Zna ktoś grę-skurwiela Darkest Dungeon ? Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 6 minut temu Sosna napisał: dwójka owszem miała niedobory lokacji ale fabularnie mnie wciągnęła... cóż na trójkę póki co nie narzekam No fabularnie 2 była świetna, przeszedłem nawet parę razy (chociaż uważam, że klikanie innych opcji dialogowych, niż "śmieszkowych" sporo odbierało tej grze). Ale mechanicznie dupy nie urywała. Trójka ani nie porywa fabułą, zmiany mechaniki są na ok, ale też jakoś tak... Ogólnie ta gra jakoś taka jest bez polotu i finezji. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 a jak długo grałeś w trójkę? Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Hm... nie pamiętam dobrze Miałem pogadankę w Orleias z templariuszami pamiętam, potem w twierdzy tego całego bractwa coś tam kombinowałem, gadałem z kim się da, potem gdzieś jeszcze mnie wyrzuciło, ale dość mgliście pamiętam, że to wtedy stwierdziłem, że gra nie powala. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 (edytowany) czyli byłeś gdzieś minej więcej tam, gdzie ja mam zamiar być i jakoś nie stwierdziłem, że fabuła jest nudna... co prawda mam 13 godzin nabite ale mam ochotę na przejście tej gry i jakoś tak zaczyna mnie wciągać, choć oczywiście... AI sojuszników czasem zrównuje się z poziomem ameby, zwłaszcza jak trafię na jaskinię z dużą ilością płaskich kamieni położonych na różnym poziomie, stanowczo twierdzę, że jak na taką drużynę przydałoby się zwiększyć ilość miksur leczących, bo nieraz giną jak idioci, to jednak coś mnie do tej gry ciągnie... ot można to traktować jako Guilty pleasure Edytowano Listopad 6, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 no a teraz czas iść spać. Dobranoc wam Link do komentarza
Recommended Posts