BiP Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 W tym tygodniu w tv polecą wszystkie części Equestria Girls Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 (edytowany) Na jakim kanale? Może "Satos wszechmogący" (dostawca kablówki) ma tą stację (nie mam żadnych dziecięcych czy muzycznych zapamiętanych w TV) EDIT. Może przeboleję dubbing... Edytowano Listopad 7, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 9 godzin temu Sosna napisał: @Niklas jak gram w DA:I to kogo lepiej wybrać magów, czy templariuszy? O ile pamiętam, jedni są warci drugich, przez swoje wojenki się popieprzyli całkiem, więc to wybór między PO a PiSem Ale zadania po jednej czy po drugiej stronie są całkiem fajne. W razie wątpliwości pomyśl, przeciwko komu wolałbyś walczyć 8 godzin temu Bury napisał: Mechanika i absolutny niedobór lokacji troszkę ostudziły jednak mój zapał. Spam wrogami tak z dupy wzięty, byleby graczowi nie było za łatwo 8 godzin temu Bury napisał: No fabularnie 2 była świetna, przeszedłem nawet parę razy (chociaż uważam, że klikanie innych opcji dialogowych, niż "śmieszkowych" sporo odbierało tej grze). Ale mechanicznie dupy nie urywała. Czy świetna... Chyba nie, ale ciekawa odpowiednio (poza finałem, który jest holywoodzko przesadzony), 8 godzin temu Bury napisał: Trójka ani nie porywa fabułą, zmiany mechaniki są na ok, ale też jakoś tak... Ogólnie ta gra jakoś taka jest bez polotu i finezji. Ja tutaj na fabułę nie narzekałem (acz nijak im do Wiedźmina), ale na konieczność grindowania poziomu, co było koniecznie, bo inaczej gracze by widzieli, że główny wątek jest krótki dość (tyle czasu przedstawiali tę wielką twierdzę, po jej zdobyciu prawie że gra się kończy), no i ponownie rozczarowujący finał (ostatni boss jest żałośnie słaby). Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 9 minut temu Niklas napisał: O ile pamiętam, jedni są warci drugich, przez swoje wojenki się popieprzyli całkiem, więc to wybór między PO a PiSem Ale zadania po jednej czy po drugiej stronie są całkiem fajne. W razie wątpliwości pomyśl, przeciwko komu wolałbyś walczyć Wiesz tak się co najmniej od tygodnia waham, czy lepiej wybrać magów, czy templariuszy... I jedni i drudzy mają podobne możliwości, jedni i drudzy mają swoje wady i zalety, w dwójce raz stanąłem po stronie magów, raz po stronie templariuszy i dlatego nie wiem, kogo wybrać Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 O widzę, że spambot się pojawił na forum Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Ostatecznie... Teraz wybiorę magów a potem jak mnie najdzie na ponowne przejście wybiorę templariuszy Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Internety twierdzą, że magowie są bardziej kanoniczni xd Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Hue... To se wybiorę magów Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Zaraz zaczyna się Equestria Girls 1 na PULS2 xD Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 O nowy obrazek... Tym razem nie mam się czego doczepić Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Nareszcie cała robota na dziś skończona zostałem tylko ja i trylogia Dragon Age Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Czy ktoś mógłby dać mi na PW linka do tego forume, o którym Irvin mówił? :v Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 (edytowany) Cze 1/3 niebieski, 1/3 różowy i 1/3 zielony Edytowano Listopad 7, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 W różowych masz błąd xD Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 To, że zajmujesz się dwoma działami, za które odpowiedzialni są różowi to nie znaczy, że muszę to dzielić Link do komentarza
Recommended Posts