Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Fajny jest ten serial Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Fajna jest ta książka Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 http://9gag.com/gag/aBrz3yA Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Zainstalowałem sobie Wiedźmina Arenę na telefonie. Grafika super, gra po Polsku i zasady gry podobne do LoLa. A sama gra za Free pełna wersja Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Na jakim OS? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 18 minut temu BRONIESiPEGASIS napisał: Zainstalowałem sobie Wiedźmina Arenę na telefonie. Grafika super, gra po Polsku i zasady gry podobne do LoLa. A sama gra za Free pełna wersja 16 minut temu Minish, Hero of the Storm napisał: Na jakim OS? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=uWF4DXP8ZFc Edytowano Listopad 8, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 33 minuty temu Krzysiek000 napisał: https://www.youtube.com/watch?v=uWF4DXP8ZFc Po pierwszej 0.314 s wyłączyłem Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Cholera, Everything Wrong w wersji MLP I to nawet dobry! 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Hmm... Jak to robisz, że u ciebie wyświetla okno z filmem? Za każdym razem jak używam opcji "Wstaw obraz z adresu URL" wyskakuje mi taka ikonka. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: Hmm... Jak to robisz, że u ciebie wyświetla okno z filmem? Za każdym razem jak używam opcji "Wstaw obraz z adresu URL" wyskakuje mi taka ikonka. Po prostu nie umiesz. Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) 4 minuty temu Krzysiek000 napisał: Hmm... Jak to robisz, że u ciebie wyświetla okno z filmem? Za każdym razem jak używam opcji "Wstaw obraz z adresu URL" wyskakuje mi taka ikonka. Wstawiasz po prostu link w tekst, i dajesz enter Edytowano Listopad 9, 2015 przez Bury Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Właśnie teraz Bury napisał: Wstawiasz po prostu link w tekst, i dajesz enter (Może jak nikt nic nie będzie pisał to chriseggii sobie pójdzie) Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 W ten sposób dałem swój poprzedni link i coś nie załapało, No nic, spróbuję pokombinować z przeglądarką, bo od kilku dni ma jakieś dziwne jazdy z flashem. Może to pomoże. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Hava nagila! Działa Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Zaraz wyjdę z domu pierwszy raz od piątku Link do komentarza
Kuracyja Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 @Bury, tylko Everything Wrong With od Littleshy'a... 1 Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) Nyan. [Ciężkie propagowanie nazizmu][Treści zabronione PRAWEM POLSKIM] http://i.imgur.com/7lndzB2.jpg Edytowano Listopad 9, 2015 przez Airlick 3 Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 O kurna Jak ja nienawidzę tych lewicowych wyrównań Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 11 godzin temu Amolek napisał: Gdyby psycha nie siadała, to sam bym już spróbował. Also, @Bury, pacz co się na Norwida odwaliło: Amol, co to ma być, tłumacz się Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 10 rankedów w CSie wygranych. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 godzinę temu KochamChemie napisał: O kurna Jak ja nienawidzę tych lewicowych wyrównań A co to za tabelki i czego dotyczą? Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 3 minuty temu Sosna napisał: A co to za tabelki i czego dotyczą? Jak można łatwo wyczytać, chodzi o duże różnice w progach punktowych dla białych (i zakładam, że też żółtych) i dla "niewystarczająco licznie reprezentowanych mniejszości" wyłącznie ze względu na rasę na topowych 'murykańskich uczelniach. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Macierewicz Ministrem Obrony Narodowej, Ziobro Ministrem Sprawiedliwości. Będzie się działo xd Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Imesz 1 minutę temu Imeshovy napisał: Będzie się działo xd Walizki już spakowane? Link do komentarza
Recommended Posts