Plothorse Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Pozwolę sobie zauważyć jak niesamowicie wyszedł ten początek rundy, w której Lucario użył swojego super-ciosu... oraz to, że być może inaczej by się to potoczyło, gdyby Sasuke nie zmarnował swej mocy na super-chidori, które pod koniec rundy i tak nie sięgnęło celu.. Edit: Ta. Dziko wyszło z tym podwojonym ,,super". Nadaje to niedojrzałości mojemu postowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Lucario is the best poni. To do następnej rundy chciałabym Lucy ;P Walki bardzo fajne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Koty Sku****** czekają na walkę nie cierpliwie ^^ A pierwsza Walka była świetna, Druga również i ciekawi mnie kto grał faraonem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Nie Bartis nie walczymy do Szkilrexa tylko do Heyeyeyeyey od He-mana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Miku potrafi niszczyć tylko przy Heyeyeyey albo World is Mine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Sakuś mógłby zrobić jakiś turniejek 2vs2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Mój Madara przegrał. To dlatego ,że jego kompan się zbytnio nie popisał. Nieważne. Trzeba wybrać drugą postać! Niech pomyśle... znam się tylko na Naruto więc może Killer Bee? TAK! Wybieram Killera Bee!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 a wie po kolei mogę zrobić mały mix piosenek chociaż tego nie robiłem wcześniej mały turniej może być ale najpierw skończy pojedynki solowe bo tak to nikt nie zdobędzie tych 10 pkt Killer bee przyjęty YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 A więc jedziemy z kolejnymi teamami tym razem mój dobry komputerek wylosował nam..... Imperatora z prototypem przeciwko Nero i Ken życzę miłego seansu Oto 2 walka dzisiejszego wieczoru Ava i Sadzonka vs Spin i Cahir miłego ogladania niestety to tyle na dzisiaj jutro postaram się dać z 3 fighty min a na razie komentujcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Ja się pytam:co do jasnej ciasnej robił ten hulk?Pasek mu zleciał,a ten dalej,jak dziki hasał,niczył koń Rafał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Czy posidasz takze VelociRaptora do wyboru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Hulk nawet jak nie żyje to zabija Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 no wiesz wkońcu to tarr chyba ze prototyp go budził ciagle,albo to były drgawki po śmiertne XD a co do postaci tojest ale dziwnajeslichodzi o animacje może ktoś inny jako 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 no wiesz wkońcu to tarr chyba ze prototyp go budził ciagle,albo to były drgawki po śmiertne XD a co do postaci tojest ale dziwnajeslichodzi o animacje może ktoś inny jako 3? Acha dziekuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Boskość imperatora Tarretha przniknęła do emulatora i obdarzyła Hulka nieśmiertelnością. W każdym razie - nie tylko to rzuca się w oczy... ktoś jest w stanie wyjaśnić gdzie znajdował się Hulk przez drugą połowę pierwszej minuty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 pewnie poleciał na księżyc i wiem że ta walka była trochę z bugowana ale była śmieszna XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Jak nic XD Ale proszę,weźcie coś zróbcie z tym Hulkiem,aby takie coś się nie zdarzyło,dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Ta walka była nie fair,Hulk stał się zombi i jechał na God Modzie.Ogarnąć to trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 5, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2012 ok dzisiaj dokończymy rotacje i wyznaczę listę normalnych walk na 6 rundę.A na razie macie walkę Demonicznego teamu przeciwko Kocim coś tam miłego oglądania Wybaczcie ale ciągle mam jakieś błędy nie tylko z Hulkiem ale też z muzyką :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Łał, nawet Mikuśka może być wojowniczką tu Choć szczerze mówiąc, trochę zdawało mi się, że była słabsza od Potemkina. Ale nie jestem przyzwyczajony do bijatyk, to może nie ogarniam:p 1 runda była taka sobie, każda kolejna coraz lepsza. A ten... szkielet czy coś jest OP trochę;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 5, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2012 właśnie siły były wyrównane jeśli chodzi o tą walkę każdy może wygrać.No dobra lecimy dalej czas teraz na Teamy ThatIsSoSad & Goblin Vs Therinius Darth Evill Musiałem tak zrobić tą walkę bo od Thora Jin uciekał Za kilkanaście minut ostatni tag team nadejcie czyli Team Różowych vs Zamrażarki( nie pamiętam całej nazwy XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Magia walki http://www.youtube.com/watch?v=2uYnBcwd4Os Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Przegraliśmy w 1 rundzie :/ Ale przynajmniej mój kawałek jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Sake, nazywamy się "Ogromna pwniąca zamrażarka bólu dwunastu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Jestę Mikusię i zatwierdzam tą walkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts