Marcinek Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Jak tak to czy mogę dołączyć do walki?? Jeśli tak to czy mógłbym wystawić postać Nagi`ego Souichiro?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Saka dasz mogę zmienić postać na Kapitana Dodgersa? I muzykę na: (wiem, jestem dziwny, ale już taki jestem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Jesli jeszcze zdaze do walki z bezimiennym poprosze ten kawalek http://www.youtube.com/watch?v=afd1RrS-PEs&list=UUcEWfy36zWsbGMNlmR0bL7w&index=2&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Może dam powrócić Alucardowi, niech zaspokoi głód krwi BUAHAHAHAHA! I podkład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Prawy przycisk myszki na czymś -> Send Link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 matuszewski18 no niestety nie znalazłem go może ktoś inny? Dobra była mała przerwa i teraz trzeba naprawić te błędy a więc oto Saber vs Talon: kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Hmm... jak to wystawiający Talona się wyraził... ,,gryzak kochany"? Słuszne, nie ma co... nie powiem, żeby należał do najlepszych z najlepszych, ale radzi sobie póki co nieźle.... Saber trochę słabo walczy, nie sądzicie? Tylko często korzysta właściwie z zasłony dymnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Dobra dodałem ten Soundtrack więc jest dziwnie ale wam to oceniać: I oczywiście 2 epicki fight to koniec na dzisiaj zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Soundtrack... ciekawe, czy Venom dostałby kolosalnej migreny od śmiechu Pinkie, jak to od dźwięku dzwonu itp. w filmie... A tak co do walki: Venom poczyna sobie jak to w swej historii... wraz z przemijającym czasem... z każdą walką staje się coraz silniejszy. Nie tylko prezentuje nowe ataki, zwiększa ich częstotliwość i siłę, ale i zaczyna wyjątkowo szybko ładować energię sam z siebie - poza tą, którą jeszcze od ataków otrzymuje... no, Ryu walczył dzielnie. Bardzo. Trzymałem za niego kciuki.. sercem jestem po jego stronie. Postarał się, zasługuje na szacunek. Edit: (w związku z drugą walką) Stało się... comboiality, wyposażonej w pora, Miku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Haha, nasza mała Miku walczy i sadzi kombosy? Haha, fajne, naprawdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 po wielu trudach Kyo z King of Fighters xD podkład... podkład... wybieram to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 przeglądając YT znalazłem filmik z pewną fajną postacią i wszystko było ok do pewnego momentu gdyby nie to że... ehh zobaczcie sam bo tego nie można wyrazić słowami: Uwaga może nastąpić atak Epilepsji w trakcie oglądania tego: CHUCK WHY!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Może Sebastian Michaelis?? A jak nie to Sai Akuto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Dear God..........Chuck został pokonany....CO TO ZA DEMON?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Chuck pokonany? Naaah. Nawet nie draśnięty. Po prostu uznał, że się zdrzemnie, jako, że przeciwnik, spamujący swymi atakami, nie był godny jego uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Oto kolejny fight więc zachęcam do oglądania: kolejny za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Przyjmuję wyzwanie Bartis, ale ta piosenka... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Deadpool vs Przyprawa Wyjątkowo podobała mi się pierwsza runda... no i ta mina Deadpool' a po zwycięstwie... Ciekawym jest to jak Vegeta zmienia kolor ubrania na czarny czasami podczas ataku w locie... Co do drugiej części - chyba nie muszę się rozpisywać, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 nieźle postaram się jeszcze dzisiaj wstawić ale na razie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Walka była 'równa', ze 'zdecydowaną przewagą' Domisia. GG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Walka była, moim zdaniem, nierówna. Jako, że w tej walce.. gdy to mieli się ze sobą zmierzyć... Joker mierzył stanowczo za wysoko. Badum~ptsz.. Ulubiony moment? Aktywacja Sharingana Itachiego na czas... dwóch ,,matrixowych" skoków w powietrzu Jokera... w czasie których Itachi nie zdołał mu nic zrobić. Skąd ja znam ten problem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 i tu się mylisz walka był równa każdy mógł wygrać mogę zrobić remach jeżeli chcecie nie ma problemu.Po prostu nie potrzebnie się tyle śmiał XD.Ok kolejny fight ostatnią walką jaką zrobię jest wyzwanie które rzucił Bartis więc dajcie mi chwilę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Od początku wiedziałem, że przegram, rematch... Dunno. Wcale imho nie taki niezbędny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 No dobra oto oczekiwane wyzwanie Bartisa zapraszam: i tą sensacją kończymy na dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Co do walki z Tarrethem...: Jako pierwsze rzuca się w oczy... różnica formatu postaci. Min. ataki ,,podrzucaną" ziemią Hulka raniły Harpuia nawet, gdy ten skakał/nisko latał... lecz z tego też samego powodu część ciosów Hulka trafiało w powietrze. Nie był to jednak problem, taki jak w wypadku innych walk, jako, że większość ataków Hulka pokrywała duży obszar, co pozwalało na zranienie przeciwnika. W tej walce to, że Hulk wybijał Harpuię wysoko w powietrze za pomocą swej ogromnej siły, nie zawsze działało na niekorzyść mojej postaci... jako tej, która potrafi latać i z powietrza atakować. Walka była dosyć wyrównana... sądzę, że może nawet nie doszłoby do finałowej, gdyby mój Harpuia ,,lekko" nie zaspamował falami energetycznymi w drugiej rundzie... z czego to nie jestem zbyt dumny. Interesującym jest to, że Harpuia był niejako odrzucany od broniącego się Hulka... np. w 0:31 oraz 1:12. Hulk w tej walce wyraźnie został zmuszony do defensywy... Ulubione momenty? 0:08 Rzut Harpui w powietrzu z podnoszeniem w górę wyraźnie nie ukontentowanego Hulk' a. 2:47 Kopniak prosto w twarz. Ała.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts