Jump to content

[Zabawa] Walki Wieczoru

Sakadetsu
 Share

Recommended Posts

• Replies 972
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Łał... ta walka drużynowa to ,,naprawdę coś". Jestem pod wrażeniem... wyglądało to realistycznie, było emocjonujące niemal do samego końca... tak, niemal. Moment, w którym Sasuke na swym orle zrobił co zrobił był rozbrajający. :rainderp: Edycja związana z zamieszczeniem drugiej walki: Hmm... zdaje mi się, że postać towarzysząca Madarze nie popisała się zbytnio aktywnością. Za to, gdyby mieć tyle powtórek w talii ile Yugi miał podczas tej bitwy - na pewno by nas zdyskwalifikowano. :rd5:

Pozwolę sobie zauważyć jak niesamowicie wyszedł ten początek rundy, w której Lucario użył swojego super-ciosu... oraz to, że być może inaczej by się to potoczyło, gdyby Sasuke nie zmarnował swej mocy na super-chidori, które pod koniec rundy i tak nie sięgnęło celu.. Edit: Ta. Dziko wyszło z tym podwojonym ,,super". Nadaje to niedojrzałości mojemu postowi. :rainderp:

A więc jedziemy z kolejnymi teamami tym razem mój dobry komputerek wylosował nam..... Imperatora z prototypem przeciwko Nero i Ken życzę miłego seansu

Oto 2 walka dzisiejszego wieczoru Ava i Sadzonka vs Spin i Cahir miłego ogladania

niestety to tyle na dzisiaj jutro postaram się dać z 3 fighty min a na razie komentujcie :)

Share

Discord Server

Przydatne Linki

• Regulamin Forum
  • Ogłoszenia
  • Ekipa Forum
  • Złóż Podanie

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika