Sakadetsu Posted September 2, 2012 Author Share Posted September 2, 2012 Po drobnych problemach mamy w końcu 1 mech tag temowy oto i nasi dzisiejsi wylosowani uczestnicy do walki Flutteryay & HoryPl vs Naruto5785 & Shadow no cóż w takim razie daje 2 walkę Trum & ???? vs Dashy & Verard Nightmare to tyle na dziś zapraszam do komentowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plothorse Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Łał... ta walka drużynowa to ,,naprawdę coś". Jestem pod wrażeniem... wyglądało to realistycznie, było emocjonujące niemal do samego końca... tak, niemal. Moment, w którym Sasuke na swym orle zrobił co zrobił był rozbrajający. Edycja związana z zamieszczeniem drugiej walki: Hmm... zdaje mi się, że postać towarzysząca Madarze nie popisała się zbytnio aktywnością. Za to, gdyby mieć tyle powtórek w talii ile Yugi miał podczas tej bitwy - na pewno by nas zdyskwalifikowano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Team battle wygladaja rewelacyjnie. Najbardziej zaskoczyla mnie Trum ze swoim pingwinkiem. Chaos w czystej postaci. Duzy plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezwyciezony1 Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Pierwsza walka była dobra. Ale druga była już mniej widowiskowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Cheater z kartami XD I walka genialna,podobala mi się,a II troszkę gorsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plothorse Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Pozwolę sobie zauważyć jak niesamowicie wyszedł ten początek rundy, w której Lucario użył swojego super-ciosu... oraz to, że być może inaczej by się to potoczyło, gdyby Sasuke nie zmarnował swej mocy na super-chidori, które pod koniec rundy i tak nie sięgnęło celu.. Edit: Ta. Dziko wyszło z tym podwojonym ,,super". Nadaje to niedojrzałości mojemu postowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutteryay Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Lucario is the best poni. To do następnej rundy chciałabym Lucy ;P Walki bardzo fajne ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Koty Sku****** czekają na walkę nie cierpliwie ^^ A pierwsza Walka była świetna, Druga również i ciekawi mnie kto grał faraonem :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Na śmierć zapomniałem! Jako piosenke do walki chcemy ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=9hc2oc7B5gA Jak wygrywać to z pier***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Nie Bartis nie walczymy do Szkilrexa tylko do Heyeyeyeyey od He-mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Matjas, ale tam nie ma power'a! Musi być bass, bo Potemkin się przy tym rozkręca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Miku potrafi niszczyć tylko przy Heyeyeyey albo World is Mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 To raz polecimy przy tym, a raz przy tym. Jestem pewien, że ten rodzaj walk się przyjmie i to nie będzie ostatni raz jak są walki 2v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Sakuś mógłby zrobić jakiś turniejek 2vs2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dashy Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Mój Madara przegrał. To dlatego ,że jego kompan się zbytnio nie popisał. Nieważne. Trzeba wybrać drugą postać! Niech pomyśle... znam się tylko na Naruto więc może Killer Bee? TAK! Wybieram Killera Bee!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakadetsu Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 a wie po kolei mogę zrobić mały mix piosenek chociaż tego nie robiłem wcześniej mały turniej może być ale najpierw skończy pojedynki solowe bo tak to nikt nie zdobędzie tych 10 pkt Killer bee przyjęty YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakadetsu Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 A więc jedziemy z kolejnymi teamami tym razem mój dobry komputerek wylosował nam..... Imperatora z prototypem przeciwko Nero i Ken życzę miłego seansu Oto 2 walka dzisiejszego wieczoru Ava i Sadzonka vs Spin i Cahir miłego ogladania niestety to tyle na dzisiaj jutro postaram się dać z 3 fighty min a na razie komentujcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Ja się pytam:co do jasnej ciasnej robił ten hulk?Pasek mu zleciał,a ten dalej,jak dziki hasał,niczył koń Rafał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Czy posidasz takze VelociRaptora do wyboru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therinius Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Hulk nawet jak nie żyje to zabija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakadetsu Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 no wiesz wkońcu to tarr chyba ze prototyp go budził ciagle,albo to były drgawki po śmiertne XD a co do postaci tojest ale dziwnajeslichodzi o animacje może ktoś inny jako 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 no wiesz wkońcu to tarr chyba ze prototyp go budził ciagle,albo to były drgawki po śmiertne XD a co do postaci tojest ale dziwnajeslichodzi o animacje może ktoś inny jako 3? Acha dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Ej wybaczcie, ale ta akcja z Hulkiem to trochę nie fair było... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plothorse Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Boskość imperatora Tarretha przniknęła do emulatora i obdarzyła Hulka nieśmiertelnością. W każdym razie - nie tylko to rzuca się w oczy... ktoś jest w stanie wyjaśnić gdzie znajdował się Hulk przez drugą połowę pierwszej minuty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakadetsu Posted September 4, 2012 Author Share Posted September 4, 2012 pewnie poleciał na księżyc i wiem że ta walka była trochę z bugowana ale była śmieszna XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts