niezwyciezony1 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Alex Mercer z Prototype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Jeżeli chodzi o mnie, to czy może teraz Aries walczyć? Łapaj melodię ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Cfqji7AMm2I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 po kolei to jest mozliwe i nutka się przyda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja znowu wystawiam I-no z piosenką : http://www.youtube.com/watch?v=iOZgjPr_3HE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Narazie walki zostają przerwane bo jade do krakowa na 2 dni więc jak mi się uda to jutro wstawie 1 examinacyjną wybazccie że teraz was o tym informuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 17, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2012 ok więc jak mówiłem wcześniej jadę do Krakowa na konwent a byście się nie nudzili zrobiłem poza walką mały Royal Rumble i zobaczycie jeszcze 2 bonusowe walki Zabawę reaktywuje w poniedziałek więc macie czas na komentowani i wybór ostatnich postaci dla tych co jeszcze nie mają XD AJJ popsułem ostatnią walkę nie ma ost Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Pytanie: Jest tam w bohaterach Imperator z Warhammera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Skoro Naruto był zajęty to waszym oczom ukaże się Madara Uchiha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 19, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2012 madara dodany a ci di imoratora brak spritów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 10 zeta dla tego kto zrozumiał powyższego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Dorzucam się. Mów po ludzku, Sakadetsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 aaaa chodziło mi oto że co do imperatora to brak spritów mówiłem że mi litery na lapku przestawia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 U_U Brak poszczególnych artów postaci tak, by sklecić z tego animacje ruchów, ataków itp. Przykład spritów na postawie Sabina z FF VI. A teraz poproszę moje 10 zeta. : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 ...Yyyy. Dopisz do rachunku ^^ ...Albo nie bo ty nie jesteś człowiekiem i wiesz wszystko o niepotrzebnych nikomu pierdołkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 dobra to daj mi jeszcze z jakieś 100 to dam ci te 10 zł XD No dobra czas kontynuować 3 rundę i jeszcze jedno Naruto wybieramy normalne postacie a nie Chucków Norisów OK 2 walka ufff trochę ciężka ale co poradzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Hyhy. Mówiiiiłeeeem???? A nie mówiiiłeeeeem???? Ok. My quest is done. Zemsta dokonana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Zwyciężył w uczciwej walce. Ja zresztą się nie denerwuję, bowiem pokonałem Goblina i Avana ^^ To były ważne zwycięstwa. Ta porażka... Dla mnie nic nie znaczy, bo to TYLKO Spinwide xD Pojazd miliard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 No. Tym razem walka byla wyrownana, choc albo Vergil tez sie opiernicza, albo Naruto to godny przeciwnik. Obstawial bym bardziej za tym drugim. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Q.Q. Tylko SPINŁAJD. I ten TYLKO SPINŁAJD pokonał AŻ TARRETHA. So? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ok to ostatni fight tego wieczoru czas na Domine i Mactavish czyli inaczej NA ARENE jutro będzie ostatnia walka i rotacja do 4 rundy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Dziś o godzinie 21:59 zostało mi rzucone wyzwanie przez Spinwida i dlatego walki zostaną trochę przełożone o kilka minut.Trzeba będzie pokazać dlaczego jestem organizatorem. A wy w tym czasie możecie dawać zakłady na walkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ta to ja po proszę nieedytowanego nightmara Broly'ego SSJ4 Nie,ale tak na serio już długo walk nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 ee jak nie było zobacz poprzednią stronę walczyłeś już XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Sorry Saka, ale Guts es #1 ;x Obstawiam 10 zł które wygrałem od Spina na Gutsa. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Saka wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts