Szeregowa WW Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Kapelusznik zdjął cylinder po czym wyjął z niego drugą filiżankę i spodeczek, co ciekawe była dokładnie z tej samej zastawy z której on pił, tak właśnie iluzjonista motzno. Nalał do niej herbatę z dzbanka i podał ją Śnieżce.- A ty Koteczku, może też chcesz się napić herbaty? - zapytał wesoło zwracając się do Cat i z powrotem zakładając nakrycie głowy. - A co do ciebie, Śnieżynko, mogę wam pomóc szukać Lisa skoro to takie ważne, przynajmniej w szukaniu jestem dobry. - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 -Nie,dziękuję mój drogi-powiedziała Cat-Co zaś tyczy się Lisa to mogę go wam sprowadzić pod drzwi biura kiedy tylko przekroczy drzwi baru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Bar- Dobrze, naprawdę musimy zobaczyć czy on coś wie... to jest nam bardzo potrzebne. - powiedziała śnieżka. Viper((Nie rób następnym razem sam sytuacji, raz mogę jej użyć, ale to raz.))Hałas dobiegający spod bloku był wywołany bójką dwóch dresiarzy. Pod nimi leżał portfel, czyli bójka poszła o niego. Oksymoron i MalitPo chwili do grupki podszedł Bigby, - Chodź ze mną. - powiedział rozkazująco do Lisa. Nie oczekiwał zgody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 -A czy można wiedzieć do czego,czy to raczej wewnętrzne sprawy Baśniogrodu-spytała Cat,przeciągając się. Musiała odpocząć,chociaż godzinę. W końcu ile może trwać dzień w takiej robocie? No ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Lamby właśnie wstała... Ostatnie dni spędziła w łóżku... Dopadła ją grypa. Nie miała nawet sił by napisać przyjaciółce, że jest chora. Teraz czuje sie lepiej... Postanowiła, że jutro wszystko jej wytłumaczy.[sory za tyle nieobecności ale nie miałam weny by pisać...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Bar- Ech... na razie to nic potwierdzonego ale podejrzewamy że ktoś kradnie przedmioty należące do baśniowców. Ale te takie które są ich znakiem rozpoznawczym. Na razie zniknęła siekiera Myśliwego i hak, kapitana Haka. Więcej nie wiemy. - powiedziała Śnieżka. - Ach, lustereczko też zniknęło. - dodała. LambyPo pewnym czasie rozległo się pukanie do drzwi. WronaNa ulicach nie chodziło teraz tak wiele osób więc prawdopodobieństwo dostania kasy trochę zmalało. Edytowano Październik 11, 2015 przez Mephisto The Sand Mage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 -W takich momentach warto cieszyć się z tego,że moim jedynym znakiem rozpoznawczym jest futro na grzbiecie,którego i tak tutaj nie noszę-odpowiedziała Cat z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts