Foxjacz Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) Dobra zacznę od nowa Manhattan czy Manehattan Wysłane z mojego polskiego smartfona Edytowano Sierpień 23, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Manehattan Samsung czy Manta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Sung, Sam Sung Lyra czy Bon Bon Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) Hm.. ogolem obie, ale wolę chyba Bon Bona ;3 (Wolisz byc w klasie..od..) 1-3 czy 4-6? Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 1-3 duży luz Lamborghini czy Ferrari? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) Nwm.. moze ferrari Zapiekanks czy pizza? Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Pizza Pluszak czy Blind bag? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) Kurde, niezły dylemat. Pluszak (choć nie mam żadnego z MLP) Hitman czy Splinter Cell? Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Hitman Tokarka czy Frezarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nwm.. tokarka? xD Cytryna czy mango? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Mango :3 Cola czy Fanta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Fanta ;3 Plazma czy normalny TV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 LED xD myśle że normalne TV (nie wiem o jakie normalne chodzi xD) Delicje czy Hity?:> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 ( no nie wiem inne niz plazma xD) Delicje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kolejna osoba zapomina dodać tego x czy y, proszę nie zapominajcie bo trzeba albo od nowa zaczynać i/lub czekać Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Applejack czy Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Applejack Drewno czy drewno ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 hmm Drewno myśle Matma czy Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Polski Syrop czy tabletka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tabletka Gimbaza czy Licełum? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 hmm Technikum bo liceum za dużo roboty xD (ale wybierając jednak liceum) Edison czy Tesla ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tesla x100 Telefon macany (dotykowy) czy tradycyjny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Macany Xperia Z2 czy Galaxy S5 ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Galaxy S5 Galaxy TAB czy Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Chyba Apple ^^ LG czy Szajsung? (samsung..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się