Sosna Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 cóż.... na overwatch.pl jest dużo takich mało znaczących artykulików, acz ze skinami to prawda... ani wdowa, ani hanzo, ani Genji nie mają w sumie żadnych legendarek eventowych, podczas gdy taki Winston ma niemal z każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 3 minuty temu Sosna napisał: cóż.... na overwatch.pl jest dużo takich mało znaczących artykulików, acz ze skinami to prawda... ani wdowa, ani hanzo, ani Genji nie mają w sumie żadnych legendarek eventowych, podczas gdy taki Winston ma niemal z każdego Winston i Tracer. Dodam że Soldier też nie ma. Całą moją nadzieję na łatanie braków skinów u różnych postaci zniszczył ostatni event. W dodatku jeszcze prawie nic nie dropiło ._. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 to ja miałem jakieś wyjątkowe szczęście chyba, bo w sumie pośród ogromu powtórek dropnęły mi skiny do D.Vy, Mercy, Tracer, Mei, Symmetry, Reina prezentacje zagrania dla Świniaka, Mercy i Tracer, emotka dla Mei i masa pomniejszych pierdół z eventu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Chyba tak, bo większość osób narzeka... W porównaniu z poprzednimi eventami to prawie nic nie dropiło. Cieszę się, że chociaż skin dla Ze-nya-tty mi dropnął. Tak to parę eventowych rzeczy, lecz większość to spreje i grafitti, już nawet nie eventowe to mi same gunwo dropi ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Gengo powinien mieć skina na poziomie Pieseła Hanzo, który jest jednym z lepszych w grze, brakuje mi tego. No i Soldier i McCaron mogliby dostać coś ciekawszego niż do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Niektórzy spekulują, że Blizzard pomija Hanzo, Wdowę, Genjiego, ponieważ są to postacie najbardziej rakowa Na pewno wpisuje się w to Hanzo i Wdowa, którzy co chwilę pojawiają się w ataku i w większości przypadków okazują się bezużyteczni. Genji...nie wiem. Kiedyś dużo osób narzekało na niego, że też ich pełno, a mało kto potrafi grać. Teraz chyba się to uspokoiło. A Soldier? Jeśli ta, ekhem, teoria jest prawdziwa to może Blizzard brakiem skinów próbuje zachęcić by nie grać najprostszą postacią w grze i spróbować czegoś trudniejszego A co ja o tym myślę? Sama nie wiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Genji ciągle woła "i need healing" więc powinni mi dać legendarkę gdzie jest niemy i byłoby po problemie! Albo mógłby dostać tęczową skórkę, by miał tęczowego, gejowego smoczeła A apropo tego że Makri podczas eventu ma dostać legendarkę to może chodzi o event związany z wyjściem postaci, a nie jakiś konkretny tematyczny? *wciąż ma złudną, biedną nadzieję, że Jesse dostanie blackwatchowską skórkę * 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 OKAMI GSFGDFH JFGHJFDG KURAE Spoiler https://giant.gfycat.com/YoungIgnorantBluet.webm 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 https://playoverwatch.com/pl-pl/blog/20580087 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Czyżby kolejna postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Nie wiadomo. Ale podoba mi się jej design ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 @PervKapitan Jaka urocza Chcę ją w grze~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Raczej jej nie będzie w grze. Ma 11 lat. Nawet Hanie dali te 19 zamiast 14 - 16 na które wygląda, żeby nie było że nieletni walczą. Prędzej jakiś "robot - nie wiadomo co" o którym mówi na końcu wywiadu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Też tak uważam. Wywiad traktuje jako ciekawe uzupełnienie lore, bardzo mi się podoba taka forma ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 A nawet jeśli ją dodadzą to starszą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 (edytowany) Wydaje mi się, że dadzą jakiegoś Omnika/robota/inne AI, które/go stworzyła. ./edit Ten robocik ma wzory i barwy przypominające, hmmm, afrykańskie? I wydaje mi się, że jego rozmiar wskazuje, że to tank, co by nawet pasowało. Spoiler Edytowano Luty 22, 2017 przez GoForGold 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 (edytowany) Oj dzieje się, dzieje! Wywiad z nową postacią. Wiadomość z 4chana. Zmiany rozkładu lotów na Numbanii. Efi Oladere, które zajmuje się robotyką i sztuczną inteligencją, ma pierwszy raz polecieć samolotem z rodzicami, tymczasem na Numbanni zmienia się rozkład lotów. Samego pająka-omnika widać od dłuższego czasu w filmach Blizzarda, lecz tutaj pojawia się czworonożny kobieta-omnik, która ma spełniać rolę tanka. Roboczo nazywa się "Anachora". [AKTUALIZACJA] Jeff potwierdza, że Efi będzie częścią grywalnej postaci. Edytowano Luty 22, 2017 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 14 godziny temu Lucas napisał: Jeff potwierdza, że Efi będzie częścią grywalnej postaci. Czyli będzie sterowała robocikiem, potwierdzone info. A robocik to pajunk, czy może być lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Szybko zapowiedzieli nowego bohatera i szybko potwierdzili. Z Sombrą mocno zwlekali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 (edytowany) Na razie innego posta z tym nie ma oprócz tego na fp Overwatcha Zdjęcie zrobione przez Efi (prawy dolny róg) Oryginalny post: Nowe newsy: http://www.dbltap.com/posts/4624970-breaking-numbani-has-been-updated-on-the-ptr-and-doomfist-s-glove-is-missing?a_aid=41465 Edytowano Luty 24, 2017 przez PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 25, 2017 Autor Share Napisano Luty 25, 2017 @Hurric4nePL z pozdrowieniami. SAKE : Spoiler Spoiler Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Mam nadzieje, że braci Shimada spotka przykra niespodzianka i znikną z Overka No niestety taka prawda Tak Tak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 8 minut temu Hurric4nePL napisał: Mam nadzieje, że braci Shimada spotka przykra niespodzianka i znikną z Overka No niestety taka prawda Tak Tak Napisał ktoś z Widowmaker w avatarze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 (edytowany) 18 godzin temu PervKapitan napisał: Napisał ktoś z Widowmaker w avatarze 46 shots 1 kill Edytowano Luty 26, 2017 przez GoForGold 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 20 godzin temu Hurric4nePL napisał: Mam nadzieje, że braci Shimada spotka przykra niespodzianka i znikną z Overka Postacie z najciekawszym (póki co) lore? Taaa, jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się