D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Jest szansa żebyś dodał dzisiaj coś jeszcze ? Przepraszam bardzo ale sam nie wiem. Wybieram sie na spotkanie z pewna dziewczyna i pewnie wroce poznym wieczorem. Powiem tak, wszysko zalezy od wyniku spotkania. W najgorszym przypadku dokonczenie R2 i rozpoczecie R3 pojawi sie jutro Jeszcze raz przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze że najgorszy przypadek to jutro bardzo bardzo ciekawie się zapowiada czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Fajne ale szkoda że tak mało Kiedy 3 rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkolit Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Fajne opowiadanie tylko według mnie zakochanie AJ jest zbyt widoczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Fajne opowiadanie tylko według mnie zakochanie AJ jest zbyt widoczne Rozdzial 3 wyjasni a kwestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Dlaczego nękasz mnie tak dodając po 1 ,2 strony dlaczegooo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ISIS Chan Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Świetnie to się czyta, aż męką jest czekać na kolejne części . I o ile się nie mylę to zakochanie Applejack jest widoczne z tego samego powodu z jakiego było widoczne u Shining Armor'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 A skąd ta pewność ze jest zmiennokształtny sam autor wcześniej napisał że to zamiana taka jak w biurach adaptacyjnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 5, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Dlaczego AJ jest tak zakochana? Proponuje lekture prologu i zwrocenie uwagi na klotnie siostr Apple. PS Nie potwierdzam obecnosci Changelingow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Tak jak bym na bez pomyślenia to by ona się w nim zakochała bo appleblom kogoś ma na oku i żeby jej siostra miała chłopa przed nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ISIS Chan Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 A to sorry, wzięłem pod uwagę wypowiedź Rozdzial 3 wyjasni a kwestie więc tak mi wpadło na myśl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ile przewidujesz rozdziałów ? z 10 przy liczbie stron w 1 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 6, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Planuje dac 5-6 rozdzialow, przy czym conajmniej dwa beda nieco dluzsze. OGLOSZENIE Poszukuje korektora do obrobki tekstu. Ktos chetny??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Chodzi ci o ą i ę no polskie znaki tak ? Jeśli tak to mogę pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kiedy można się spodziewać dodatkowych stron do 3 rozdziału ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kiedy można się spodziewać dodatkowych stron do 3 rozdziału ? Napewno nie dzis. Rozpoczynam nowa serie. W weekend nie bylem w stanie pisac (Party & Hangover)Przepraszam za kiepski update Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Rozdzial 3 zakonczony. Roszdzial czwarty w piatek/ sobote. Dziekuje wszystkim Czytelnikom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 To jest po prostu... So awesome! A nawet 20% cooler! Jak mogłem nie czytać tego wcześniej? Muszę sobie wymyślić jakąś porządną pokutę... Wymyśliłem już karę dla siebie, mam nadzieję, że Darth uzna ją za wystarczającą i mi wybaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 To jest moja ulubiona historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Domyślam się, że piszesz w wordzie lub innym programie i wrzucasz potem na dysk google. Nie jest to może jakiś błąd, ale uniemożliwia komentowanie. Co jeszcze? Rażąco duża czcionka sztucznie zwiększa ilość stron. Brak polskich znaków jest... irytujący. No i do akapitów używaj tabulatora, bo kilka spacji nie załatwia sprawy należycie. To tyle odnośnie stylu. A historia dość ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Fajna historia nie mogę doczekać się więcej, a tak w ogóle to skąd Twili pomyślała, że Fire to Changerling, bo przecież Fire naprawdę lubił AppleJack nie tak jak Chrysalis Shinning Armora i teraz z tego powodu Fire nie ufa nikomu oprócz Derpy, która jako jedyna wyciągneła do niego kopyto gdy był w dołku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Fajna historia nie mogę doczekać się więcej, a tak w ogóle to skąd Twili pomyślała, że Fire to Changerling, bo przecież Fire naprawdę lubił AppleJack nie tak jak Chrysalis Shinning Armora i teraz z tego powodu Fire nie ufa nikomu oprócz Derpy, która jako jedyna wyciągneła do niego kopyto gdy był w dołku A wiec po pierwsze Fire nie ma CM a jest doroslym pegazem, po drugie znalazla w starych ksiegach postac sprzed tysiecy lat o takim samym wygladzie i imieniu. Fakt Derpy jako jedyna wyciagnela kopytko. Nie zapomnijmy jednak o Dash ktora bronila pegaza na imprezie. Dziekuje za uwage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 hm ale brak CM jeszcze o niczym nie świadczy, a to że kiedyś istniał pewien Changerliing o podobnym wyglądzie i imeniiu nie oznacza, że to ten sam, bo w końcu ile musiałby mieć lat ? w tym momencie Twi zachowała się jakby należała do FOL albo jak kompletna idiotka co mi nie do końca pasuje, bo wiem że jest inteligentna w sprawach wiedzy i że potrafi zbierać info i dopiero potem wydać osąd (czyż nie zrobiła tego próbując rozgryźć "Tiki" Pinkie), a tu po prostu uwierzyła w tekst w książce zamiast sprawdzić czy to co tam pisze jest prawdą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Tak Twi jest az nad to inteligentna. Jednak spojrz na Jej zachowanie od poczatku pojawienia sie w "RoE". Jest cyniczna i niezbyt chetna do pomocy. W czwartym rozdziale zostanie wyjasnione dlaczego. ps. Nie ma mowy o zadnym Changelingu. Twi myslala ze Fire jest changelingiem, ktory przybral ksztalt kucyka z ksiegi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 drobne błedy ortograficzne,ale i tak AWENSOME Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się