Mates Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Jak w temacie- chodzi o przyznanie się do swojej najgorszej strony ^^ To może ja zacznę- jestem strasznie leniwy i za często przegrywam walkę: lenistwo vs ja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Widzi pan, najgorszymi cechami mojego charakteru jest to, iż doprowadzam sprawy do końca. Jestem także szczery i niestety jestem uzależniony od pracy. Tak, niestety jestem pracoholikiem..... zaraz, przecie to nie jest rozmowa o pracę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 3 minuty temu White Hood napisał: Widzi pan, najgorszymi cechami mojego charakteru jest to, iż doprowadzam sprawy do końca. Jestem także szczery i niestety jestem uzależniony od pracy. Tak, niestety jestem pracoholikiem..... zaraz, przecie to nie jest rozmowa o pracę. te dwie pierwsze cechy, które podałeś, są przecież pozytywne! ^^ A pracoholizm, no cóż... Znajdź sobie może jakąś pasję (poza pracą)? Powinno pomóc!^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Cytuj Znajdź sobie może jakąś pasję A co jeśli moja praca, to moja pasja? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) 3 minuty temu White Hood napisał: A co jeśli moja praca, to moja pasja? to znajdź jeszcze jakąś ^^ nie samą pracą człowiek żyje... Np. moje życie to muzyka, ale lubię też fandom, taniec. Myślę, że kuce to też twoja druga pasja, czyż nie? Przecież jesteś na broniakowym forum No i potrafisz przestać myśleć o pracy i poświęcić czas, by tu wejść- nie jesteś więc 100%-towym pracoholikiem Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Mates 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Jak długo, będziemy próbowali znaleźć odpowiedź na komentarz, który miał w sobie pokłady sarkazmu? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) albo pokłady trollingu hehe... Widzisz, nie wyczułem Mój błąd Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) Co do pytania, jestem leniwy. Co do hobby, wiele tego, ale jeśli chodzi o to co mogę ujawnić... poezja. Uwielbiam też prowadzić jeden temat na forum. Dlatego ciągle go prowadzę. Aż dziw, że go nie zostawiłem. Edytowano Styczeń 9, 2016 przez White Hood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 Właśnie teraz White Hood napisał: Co do pytania, jestem leniwy. Co do hobby, wiele tego, ale jeśli chodzi o to co mogę ujawnić... poezja. poezja, to fajna zajawka, sam kiedyś pisałem wiersze Ale wolę w sumie pisać teksty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Kɪᴇᴅʏ ɴɪᴇ ᴘᴏᴅᴏʙᴀ ᴍɪ sɪᴇ ᴛᴇᴍᴀᴛ ᴛᴏ ɢᴏ ᴢᴍɪᴇɴɪᴀᴍ ɴᴀ sɪʟᴇ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Niech pomyślę... Złośliwość, pamiętliwość, chorobliwa skrytość? Jestem niestety jednym wielkim kłębkiem najgorszych cech charakteru, aż dziw bierze, że woda święcona mnie nie parzy (tak, próbowałem ). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Moją najgorszą cechą co jest? Hmmm chyba to ze jestem chorobliwie uparta i czasem uda mi sie nagiąć rzeczywistość :-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Jestem uparty i często nie potrafię przyznać się do błędu, który z perspektywy czasu wydaje się dość oczywisty. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 4 minuty temu Phosky napisał: Jestem uparty i często nie potrafię przyznać się do błędu, który z perspektywy czasu wydaje się dość oczywisty. mam dokładnie tak samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Ja jestem swoją najgorszą cechą. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 1 minutę temu Po prostu Tomek napisał: Ja jestem swoją najgorszą cechą. Bez przesady! Na pewno nie jest aż tak źle! Grzywa do góry i więcej wiary w siebie ziooom! Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Nie potrafię walczyć o swoje. Nie radzę sobie z presją innych. Mam konsystencję rozpuszczonego masła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Niech pomyślę jestem leniwy,uparty,zarozumiały,nigdy nie przyznaję się do błędu, mam wielkie ego i wiele więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Moją najgorszą cechą charakteru jest trolling i lenistwo, ale gdybym bardziej pomyślał znalazłbym tego więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 37 minuty temu TheFallen321 napisał: Moją najgorszą cechą charakteru jest trolling i lenistwo, ale gdybym bardziej pomyślał znalazłbym tego więcej Jesteś normalnie odbiciem mojego charakteru 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Akh akhm lenistwo, pycha, kłamstwo, gnuśność, zazdrość, chciwość i gniew. ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Jak by sie tak zastanowić to kłamstwo,lenistwo,mściwy,wybuchowy taki troche choleryk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Jestem za miękka i zbyt altruistyczna . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Lenistwo, ugh, najgorsza rzecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 W moim przypadku też lenistwo i czasem moja ,,chorobliwa nadaktywność'' jak u Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się