SpringHandy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Ja jestem leniwy i kłamię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 7 minut temu SpringHandy napisał: (...) i kłamię Każdy kłamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) Hmm trochę tego jest -Lenistwo -Lubie prowokować ludzi -Nieśmiałość -Często mam wyje*ane na zdanie innych Napisał bym więcej ale nie chce mi się Edytowano Luty 28, 2016 przez LordKappa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMania45 Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Jestem bardzo strachliwa. Nie chodzi o ludzi, szkołę itd. Tylko o moje zdrowie. Od dwóch miesięcy choruję na nerwicę lękową, a do tego jestem hipochondrykiem. Wyobrażacie to sobie? Przez pewien okres czasu mdlała mi i kłuła lewa ręka, więc myślałam, że mam zator. Raz się rozbeczałam, że nie chcę umierać (to było mega dziwne xD), a mama mi spokojnie wytłumaczyła, że nie umrę. Grr, nie chcę już być taka strachliwa T^T A druga najgorsza cecha to... Lenistwo. Albo pycha. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 6 godzin temu Pawiu napisał: Każdy kłamie Każdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 27.02.2016 at 15:29 Airlick napisał: Każdy? Kożdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perseflora Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Chyba głupota ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Lenistwo Sk*rwienie emocjonalne Egoizm Zerowa empatia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cień_Tygrysa Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Moja najgorsza cecha charakteru to chyba interesowność niestety. Zwykle jestem egoistką i robie wszystko pod siebie. No ale próbuję z tym walczyć, więc może kiedys ię pozbędę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (edytowany) 39 minuty temu Cień_Tygrysa napisał: Zwykle jestem egoistką i robie wszystko pod siebie. To akurat jest zaleta. Edytowano Czerwiec 30, 2016 przez Salto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Wady: - lenistwo - kłamstwo (straszne) - zbyt łatwo można mnie wyprowadzić z równowagi - egoizm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 -lenistwo (czasami) -głupota, przez to że czasami to ta głupota jest ekstremalna, przykładów nie wymieniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 7 godzin temu ASmaxPL napisał: - egoizm A co jest złego w dbaniu o własny interes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 31 minuty temu Salto napisał: A co jest złego w dbaniu o własny interes? To że nie dbam (czasami) o drugą osobę, a tej osobie jest przykro (a mi wstyd (za siebie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Właśnie teraz ASmaxPL napisał: To że nie dbam (czasami) o drugą osobę, a tej osobie jest przykro (a mi wstyd (za siebie)) Jeśli tak, to w Twoim interesie jest o nią dbać. Chyba, że trud włożony w pomaganie drugiej osobie przewyższy dobre samopoczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Byłbym zapomniał, czasami mam wszystko w d***e. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Moimi wadami na pewno są: lenistwo, częste kłamanie (zwłaszcza, że robię to bez mrugnięcia okiem), popadanie ze skrajności w skrajność, częste zmienianie poglądów i brak zasad którymi chciałbym się kierować. A zdecydowanie najgorszą wadą jest to, że te wymienione wyżej, to moje ulubione cechy charakteru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) Opieszałość .. wiem że muszę zrobić coś ważnego ale zanim się za to zabiorę to wykonam 10000 innych rzeczy :/ Roztrzepanie .. przykład: kiedyś w drodze na wycieczkę w góry na narty około godziny 7 rano, stanęliśmy na stacji i poszedłem po kawę i hot-doga jak kupiłem to wszedłem do auta i powiedziałem "jedź" i zająłem się hot-dogiem po paru sekundach spojrzałem na kierowcę i jak się okazało wsiadłem nie do tego auta co trzeba... obok siedział jakiś koleś który był widocznie zakłopotany zaistniałą sytuacją. Moje auto było obok :/ Były podobne bo oba ciemne sedany.. odwaliłem podobne rzeczy setki razy :/ Nie mówiąc już o tym że mam talent do gubienia najprzeróżniejszych rzeczy zaczynając na kluczach i kończąc na bluzach .. Edytowano Wrzesień 27, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 U mnie lenistwo :( Jak pomyślę, że muszę nadrobić materiał na studiach, to robię się chora. W domu też nieposprzątane, bo mi się nie chce. Ciężko z tym walczyć, jak w Internetach są seriale, a w domu książki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Wystarczy wpisać w google "cechy charakteru" tam będzie wypisane. A te najbardziej z najgorszych to zgaduje że nieśmiałość Polece też standardowo: Lenistwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Wrzesień 27, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) Moja chyba jest taka, że nie potrafię mieć przyjaciółek, ani koleżanek :PP EDIT ale to w sumie wada Edytowano Wrzesień 27, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Moją najgorszą cechą jest brak umiejętności oszczędzania. Wiem o tym i walczę z tym ale słabo mi wychodzi. Jestem strasznie rozrzutnym człowiekiem. Boję się, że kiedyś przez to zbankrutuje ( w sumie już raz było blisko ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) Moje najgorsze cechy osobowości? - dążenie do absolutnego perfekcjonizmu w sprawach na których mi zależy (bez znaczenia na to czy sprawa jest tak naprawdę istotna czy też nie; czyli tzw. para w gwizdek); - wszelkiego rodzaju spotkania towarzyskie po prostu mnie denerwują; - pragmatyk aż do bólu kości; - totalny samotnik i odludek (najlepiej czuję się sam we własnym domu, gdy nie muszę się troszczyć o nikogo ani nikt o mnie); - w bezpośrednich relacjach z innymi jakoś tak z automatu odstraszam wszystkich od siebie, co skutkuje brakiem jakichkolwiek przyjaźni czy bliskich relacji z innymi; wiem jestem straszny Edytowano Wrzesień 28, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 8 godzin temu 1stChoice napisał: Moją najgorszą cechą jest brak umiejętności oszczędzania. Wiem o tym i walczę z tym ale słabo mi wychodzi. Jestem strasznie rozrzutnym człowiekiem. Hmmm, w sumie mogę (muszę!) to dorzucić u siebie... Jestem beznadziejnym przypadkiem w tym względzie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Wrzesień 28, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2016 21 godziny temu Dayan napisał: Masz jeszcze fandom i rodzinę. wiem I dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się