Selenium v.2 Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 W związku ze zbliżającym się sercowym świętem, przydziel użytkownikowi forumowego partnera. Nie bierzcie niczego na poważnie, w końcu to tylko zabawa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Chyba nie muszę zaczynać od przydzielania kogoś tobie? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Luty 5, 2016 Autor Share Napisano Luty 5, 2016 Nie A więc kogo przydzielacie dla Amper? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Sądząc po profilu przydzielam @Ampere do @Simplistic Invention. Ale co ja się tam znam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 (edytowany) W sumie fajna zabawa Może za chwilę wymyślę kogoś dla Silicius'a. Edytowano Luty 5, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Pawiu ... dla nie wiem ... @WildyRock 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Świeży rekrut to może @Ampere??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 To dla @Ziemovit Dash może @Battlebird. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Maniek i @kikiz, ponieważ czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Jestem taki 4everalone, że nikt o mnie w końcu do nikogo nie przypasował Za to będzie kara.... @Pawiu i @Skaza mogą jechać do Niemiec na swój ślub 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Już nie płacz Silicius. Zaraz ci kogoś przypasuje. Może yyyy... @Dashidania ? Tak, ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ktoś mnie przydzieli? :< A sama przydzielę @Celly do @FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 @Velvie i @SPIDIvonMARDER a co mi tam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 18 minut temu Świeży rekrut napisał: @Velvie i @SPIDIvonMARDER a co mi tam No to pojechałeś Ty i @PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 (edytowany) A dlaczego Velvie nie może z @FrozenTear7? To to przeciez tez nie jest zły pomysl. Kto zabroni Edytowano Luty 6, 2016 przez Celly 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 @Celly z @Voltiur2 jemu też się coś należy z życia (Ano ... pojechałem Velvie, pojechałem po bandzie.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Nie będę gorsza, @sevedie z @Ruhisu @Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 @Velvie z @M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Cytuj Bawimy się, bawimy! @White Hood i kapitalizm. Bardzo słusznie. @Major Degtyarev i @Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ja i Major? No chyba nie. No, ale skoro się tak bawimy... @White Hood i @Cygim Łabędziowitz 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 @Cahan aż wypiore dres. @M3ICHU i @pani Mączka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 (edytowany) Cytuj Ja i Major? No chyba nie. No, ale skoro się tak bawimy... @White Hood i @Cygim Łabędziowitz Oficjalnie, zostałem zniszczony. touché Cytuj @Cahan aż wypiore dres. W kant nie zapomnij wyprasować. Cytuj Ale ma minimum trzy paski? Bo na byle bezpaskowca nawet nie spojrzę, za mały szacun na dzielni. @Cahan jest to o tyle zabawne, że masz zebrę w Av'ku Edytowano Luty 6, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ale ma minimum trzy paski? Bo na byle bezpaskowca nawet nie spojrzę, za mały szacun na dzielni. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 2 minuty temu Cahan napisał: Ale ma minimum trzy paski? Bo na byle bezpaskowca nawet nie spojrzę, za mały szacun na dzielni. Nawet czwarty mam doszyty za zasługi dla ojczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się