Silver Shield Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 Còż... To dobra wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 4 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: @sz6sty TA Applebloom?! Aktorka, grająca małą siostrę AJ? Z tego co mi wiadomo to ta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Kwiecień 20, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Jako, że nikt do tej pory nie odkrył tajemnicy manuskryptu (choć kilka osób zbliżyło się do rozwiązania), pora na małą podpowiedź. Aaale to za chwilę. Przypominamy, że nadal można zostać wolontariuszem. Co za tym idzie, można za darmo poznać światowej sławy artystów fandomowych. Więcej korzyści jakie można otrzymać za pomaganie w utrzymaniu tego całego grajdołka, znajdziecie wypisane na naszej stronie internetowej:https://ponycongress.eu/index.php/pages/help-us Wróćmy do konkursu. Aby prawidłowo rozwiązać zagadkę, wystarczy rozszyfrować trzy elementy: 1. Gdzie znajduje się odpowiedź 2. Co zrobić z odpowiedzią 3. Jaka jest odpowiedź Pamiętajcie, że nagrodą jest złota wejściówka, więc nie traćcie czasu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 12 godziny temu sz6sty napisał: Jako, że nikt do tej pory nie odkrył tajemnicy manuskryptu (choć kilka osób zbliżyło się do rozwiązania), pora na małą podpowiedź. (...) Może mała podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 Szósty moje zgłoszenie koncertu obczajcie xddd pisałem ci też na fb. Pzdr ;pp Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Ja i @Celly zgłaszamy obecność na meecie. BTW. @Wonsz będziesz? Będziesz mógł wtedy pozbyć się mojego ID'ka z Krakowskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Wonsz będzie... Przynajmniej z tego co mi wiadomo. No i ja też będę xddd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 4 minuty temu Mates napisał: Wonsz będzie... Przynajmniej z tego co mi wiadomo. No i ja też będę xddd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Będziesz rapował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Jak mi szósty w końcu odpisze i powie co o tym myśli xddd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 3 minuty temu Mates napisał: Jak mi szósty w końcu odpisze i powie co o tym myśli xddd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka sz6sty wchodzi tutaj tylko po to aby coś ogłosić/dopowiedzieć, a tak to nie żyje Więc sobie trochę poczekasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 3 minuty temu Mates napisał: Jak mi szósty w końcu odpisze i powie co o tym myśli xddd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Prędzej go dorwiesz na Facebooku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Pisałem mu na fejsie z dwa tygodnie temu xdd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Nie wiem za co, ale dostałem kod zniżkowy na bilet brązowy -100% na PGC... Dobra, mój zysk. Oddam za darmo. Kto pierwszy ten lepszy. Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Mhroczny Brat Starostki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 29 minuty temu Mhroczny Brat Starostki napisał: BTW. @Wonsz będziesz? Będziesz mógł wtedy pozbyć się mojego ID'ka z Krakowskiego Jak mógłbym nie przyjechać? Bilet już dawno kupiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Słuchajcie, bo ogarniam teraz kto z moich znajomych będzie i tak właśnie się zastanawiam czy ktoś jeszcze. Na tą chwilę to wiem ( z tego co mi wiadomo)- to będą: @FrozenTear7 , @Celly, @Dayan, @Wonsz... i wydaje mi się, że to jakoś tak mało, zawsze było więcej. I tutaj moje pytanie. Pominąłem kogoś? Albo komuś się plany zmieniły i też będzie? BTW. @The Silver a ty będziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Właśnie teraz Mhroczny Brat Starostki napisał: Słuchajcie, bo ogarniam teraz kto z moich znajomych będzie i tak właśnie się zastanawiam czy ktoś jeszcze. Na tą chwilę to wiem ( z tego co mi wiadomo)- to będą: @FrozenTear7 , @Celly, @Dayan, @Wonsz... i wydaje mi się, że to jakoś tak mało, zawsze było więcej. I tutaj moje pytanie. Pominąłem kogoś? Albo komuś się plany zmieniły i też będzie? BTW. @The Silver a ty będziesz? Kusi i to bardzo i kombinuje, aby być . W tą sobotę będę na Łódzkim oraz z pewnością będę także na MEC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 3 minuty temu The Silver napisał: Kusi i to bardzo i kombinuje, aby być . W tą sobotę będę na Łódzkim oraz z pewnością będę także na MEC. To super A na MEC'u prawdopodobnie spotkamy się taką samą ekipą jak na WKPI, bo będzie jeszcze właśnie mój kolega i koleżanka ( 99%) co miałem okazję właśnie wtedy poznać ją i Ciebie w naszym skromnym kręgu. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 (edytowany) To super A na MEC'u prawdopodobnie spotkamy się taką samą ekipą jak na WKPI, bo będzie jeszcze właśnie mój kolega i koleżanka ( 99%) co miałem okazję właśnie wtedy poznać ją i Ciebie w naszym skromnym kręgu. xD Fajnie . Zobaczymy jak to się jeszcze potoczy, ale MEC dla mnie jest obowiązkowy i na nim na 100% będę. Edytowano Kwiecień 25, 2016 przez The Silver Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 4 minuty temu The Silver napisał: Fajnie . Zobaczymy jak to się jeszcze potoczy, ale MEC dla mnie jest obowiązkowy i na nim na 100% będę. Ja też To fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) BTW. @The Silver a ty będziesz? Mam już dobre wieści. Mama powiedziała, że jak się zaprę z egzaminami to pojadę. Zatem teraz zdać wszystko w 1 terminach. Będzie ciężko, ale jest to możliwe . Bilet w sumie opłaciłem, więc tym bardziej zrobię wszystko by się zjawić. Edytowano Maj 3, 2016 przez The Silver Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 2.05.2016 at 17:09 The Silver napisał: Mam już dobre wieści. Mama powiedziała, że jak się zaprę z egzaminami to pojadę. Zatem teraz zdać wszystko w 1 terminach. Będzie ciężko, ale jest to możliwe . Bilet w sumie opłaciłem, więc tym bardziej zrobię wszystko by się zjawić. Super, powodzenia życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Maj 5, 2016 Autor Share Napisano Maj 5, 2016 (edytowany) Nie sądziliśmy, że zagadka będzie aż tak trudna, więc pora na kolejną podpowiedź Dla przypomnienia: Aby prawidłowo rozwiązać zagadkę, wystarczy rozszyfrować trzy elementy: 1. Gdzie znajduje się odpowiedź2. Co zrobić z odpowiedzią 3. Jaka jest odpowiedź 4. Kupno jabłek NIE jest odpowiedzią Pamiętajcie, że nagrodą jest złota wejściówka, więc nie traćcie czasu moje małe kucyki Edytowano Maj 5, 2016 przez sz6sty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 A tutaj jakiekolwiek podpowiedzi się pojawiły? Bo nie widzę żadnej różnicy między tym a poprzednim wrzutem, poza twierdzeniem, że BUY SOME APPLES nie wchodzi w grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Maj 6, 2016 Autor Share Napisano Maj 6, 2016 (edytowany) Chcemy zorganizować autobus z Krakowa, przez Katowice do Elbląga. Wyjazd byłby w piątek wieczorem, powrót w niedzielę po konwencie. Przy ok 40 os. koszt w dwie strony powinien zamknąć się w 100 zł od osoby w dwie strony. Jeśli ktoś jest chętny, niech da znać w komentarzu, jeśli będzie zainteresowanie, wtedy wrzuci się już prawdziwy formularz zgłoszeniowy z gwarancją miejsca Edytowano Maj 6, 2016 przez sz6sty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 Zagadka z tajemniczego manuskryptu została rozwiązana! RC przesłał nam poprawną odpowiedź i wygrał złotą wejściówkę. A oto sposób na rozwiązanie zagadki: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się