Gość Maniek Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 57 minut temu Ziemowit napisał: Nagroda dla mode: @Maniek - Bo się na niego obraziłem, ale mi przeszło To mój pierwszy Ziemowit No dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: 2. @Smutny Chuopiec - Za udzielenie się w Parówkach, wbicie na hosta i heheszki hueh @Smutny Chuopiec Najlepsza Cheerleaderka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Ła, 2 złote ziemowity, gdzie ja to upchnę wszystko. Jak mi miło ~ Dziękuję ~ 6 minut temu Onyx napisał: @Smutny Chuopiec Najlepsza Cheerleaderka @Onyx Najlepszy gracz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Dostałem Ziemovita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 11 godzin temu Smutny Chuopiec napisał: Najlepszy gracz @CalevaN @Dank Lord Wołajo was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 24.02.2017 at 22:36 Ziemowit napisał: 4. @Catniss - 3p w miesiącu. Mówiłeś że nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 26.02.2017 at 20:33 Catniss napisał: Mówiłeś że nie będzie Mówiłem, że nie dostaniesz ZZ za tydzień. Przejdźmy do nagród: 1. Nikt 2. Żadna osoba 3. @Enimean Wyróżnienia: @Maniek @Ziemowit @Polineks96 @Trigger Lord i inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Co dzisiaj te Ziemowity tak bez emocji i wgl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Właśnie teraz Polineks96 napisał: O co chodzi? Ziemowit najwyraźniej przechodzi ciężki okres w swoim życiu i postanowił nie marnować go na szczególniejsze uzasadnienia , kto i dlaczego otrzymał nagrodę, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Emmm.... niezbyt rozumiem, jeden Ziemovit? Żadnego "Witam w kolejnych ZIemovitach tygodniach"? Coś jest tu nie tak Spoiler chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 (edytowany) @Twister, Chłopak śpieszył się na skoki i tak wyszło. Edytowano Marzec 4, 2017 przez Smutny Chuopiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 1 minutę temu Twister napisał: Coś jest tu nie tak To może chcesz śledztwo przeprowadzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 3 minuty temu Smutny Chuopiec napisał: @Twister, Chłopak śpieszył się na skoki i tak wyszło. Lecą dzisiaj? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Właśnie teraz Twister napisał: Lecą dzisiaj? Zaczynamy, dzisiaj drużynowy, duże szanse na złoto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Zaczynamy, dzisiaj drużynowy, duże szanse na złoto! No to mamy wyjaśnienie :D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Nioch! Wyróżnienie. Co za zaszczyt. Tylko nie wiem czym sobie na nie zasłużyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 (edytowany) Rozumiem fajnie się ogląda sport itd, ale kiedy to czy czujesz się źle czy dobrze zależy od wyników twojej drużyny, moim zdaniem, jest trochę dziwne Spoiler ale co tutaj nie jest? Edytowano Marzec 4, 2017 przez Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Żaden sport nie ma ogromnego wpływu na mój nastrój. Może tylko tak chwilo jestem zły, ale za to jak coś ktoś wygra potrafię się cieszyć kilka dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 4 minuty temu Ziemowit napisał: ale za to jak coś ktoś wygra potrafię się cieszyć kilka dni. Albo jak dostaniesz parówki. A będzie później edycji postu i wyjaśnienia, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 1 minutę temu Smutny Chuopiec napisał: Albo jak dostaniesz parówki. A będzie później edycji postu i wyjaśnienia, czy nie? Ale co mam wyjaśniać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Ale co mam wyjaśniać ? No bo za nic chyba tego nie dostali, czy tak własnie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 11 minut temu Smutny Chuopiec napisał: No bo za nic chyba tego nie dostali, czy tak własnie było? Ale kto co, kiedy i gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 godzinę temu Polineks96 napisał: Nioch! Za każdym razem gdy ktoś napisze "nioch" przypomina mi się to: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 5, 2017 Share Napisano Marzec 5, 2017 (edytowany) PARÓWKOWE ZIEMOWITY ZA ROK 2016: Za największe zaangażowanie w parówki: @Uszatka @PervKapitan Za przywiązanie do parówek: @Rainbow Guitar Najbardziej parówkowy nowy osobnik parówek, a jego czyny mówią inaczej: @Dabrowski przy okazji: (Mianuje cię na osobnika należącego do Parówkowych rozmów) Srebrna parówka (Za zasługi dla parówek): @Ziemowit Złota parówka (Za największe zasługi dla parówek): @Uszatka Gratuluję zwycięzcom Edytowano Marzec 5, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się