Bronek Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Kupiłem EARTH specjalnie na te rozgrywki, ale jakoś nie chce mi się grać na turnieju, bo byłbym zerowym zawodnikiem. Jeśli znajdzie się jeszcze jedna osoba zielona tak jak ja, to mogę zagrać. Grałem tylko trochę 1 klasą (nawet nazwy nie pamiętam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Dzięki @KougatKnave3 będę w stanie streamować rozgrywkę ^^ Tylko pytanie, w grze jest tryb spectatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 @Kuracyja nie ma. Jedyna opcja podglądu to wejście do gry z innymi i klasyczne granie, lub obejrzenie powtórki rozgrywki (o ile została zapisana). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 9 minut temu Decaded napisał: @Kuracyja nie ma. Jedyna opcja podglądu to wejście do gry z innymi i klasyczne granie, lub obejrzenie powtórki rozgrywki (o ile została zapisana). To jeszcze jedno - jest "mgła wojny"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Właśnie teraz Kuracyja napisał: mgła wojny Tak jak w każdym RTSie. Niestety, nie widziałem opcji pozwalającej ją wyłączyć (acz mogłem coś przeoczyć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Tak jak w każdym RTSie. Niestety, nie widziałem opcji pozwalającej ją wyłączyć (acz mogłem coś przeoczyć). no to miejmy nadzieję że kody działają w multiku ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Kody nigdy nie działają na multi, a przynajmniej nie bez ingerencji w pliki samej gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Kody nigdy nie działają na multi, a przynajmniej nie bez ingerencji w pliki samej gry. Ech, no to cóż, coś ududłam sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Moment. O ile pamiętam to W IEO jest ponoć tryb spectatora. W ustawieniach meczu wybiera się od którego slotu są spectatorzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 2 godziny temu Decaded napisał: @Kuracyja nie ma. Jedyna opcja podglądu to wejście do gry z innymi i klasyczne granie, lub obejrzenie powtórki rozgrywki (o ile została zapisana). Dec a myślisz, że czemu wybrałem typ gry jako IEO? Bo to jedyny tryb, w którym jest opcja widza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Decaded napisał: Kody nigdy nie działają na multi, a przynajmniej nie bez ingerencji w pliki samej gry. Kody działają tylko i wyłącznie w trybie kampanii oraz potyczki. Co więcej, ten na mgłę wojny odsłania jedynie teren. Nie widać pozycji baz. PS. Gdyby ktoś chciał kombinować z "god mode" - uruchamia się dla obu stron A to trolle z tych deweloperów. Edytowano Lipiec 23, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 godzinę temu Sosna napisał: Dec a myślisz, że czemu wybrałem typ gry jako IEO? Bo to jedyny tryb, w którym jest opcja widza Mniam, jak dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Uwaga.. Podaję adres IP, który należy wklepać w EARTH: 83.4.200.115 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Mam ja grać czy nie? Bo jakoś mi się nie chce :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 (edytowany) jak chcesz czyli wychodzi na to, że zasadniczo to będzie jeszcze mniejsza mapka... trzyosobowa wystarczy Edytowano Lipiec 23, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 (edytowany) Uwaga uwaga. Niestety z powodu technicznych (nie udało się połączyć jednemu graczowi. Nicku nie podam) przenosimy zawody na za tydzień w niedziele do tego zmieniamy gry. Mamy na oku już Command & Conquery (konkretna cześć nie jest jeszcze znana) Jakby co post za moim pozwoleniem~S. Edytowano Lipiec 23, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Dobra póki co darujemy sobie strategie i przejdziemy do następnego gatunku. Tak czy siak następne rozgrywki za dwa tygodnie, bo skoro strategii nie ma to idziemy dalej. Prawdopodobnie następną grą będzie Jedi Academy, ale to się jeszcze ogarnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Jeżeli faktycznie ma być Jedi Academy (co mnie bardzo cieszy) polecam kupno na stronie Bundle Stars. Do poniedziałku można kupić wszystkie części za 5€. Zapewniam, że warto. Modów do JA jest od zawalenia. PS. Jeśli faktycznie ma być JA, sugeruję typ gry: Duel, tylko miecze, wyłączona Moc. Dla tych, którzy nie grali - w Duel pojedynek rozpoczyna gracz A. Walczy z graczem B. Jeśli wygra, walczy z graczem C itd. Jeśli przegra, to gracz B przejmuje inicjatywę Chyba, że ma być TDM, ale jest trochę chaotyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Jedi academy co? Ja jestem za. Mam jeszcze na płytce fajną mapę do dueli. Była to świątynia Dark Templars do której należałem w latach 2006-2008. Znakomite bractwo jak i akademia... puszek pewnie się już dusi w swojej budzie. Ponadto na starym kompie są jeszcze pliki do serwera chyba. Jeśli by wciąż tam były to mógłbym ogarnąć serwer. Jeśli wolicie ostrą jadkę, polecam ściągnąć moda Movie Battles 2. Zajebisty. Jedno z tych dwóch można użyć. Albo mapki akedemi mojego bractwa albo movie battle 2. Tutaj jest przykład co tam ludzie odwalają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 Gra wydaje się bardzo ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Ja grałem nie tak dawno temu w "Prequel Mod" - podmienia muzykę, modele (droidy zamiast szturmowców) itp. Jedyna wada - fabuła trochę się gryzie z oryginałem (Luke naucza Darth Maula xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Jedi Academy szanuję bardzo, piszę się Co do strategii, czemu ostatecznie nie twierdza? Choć na C&C się też piszę. Dodajcie mnie tam gdzie mniej graczy czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 A kiedy dokładnie odbędzie się turniej w JA? Jak w sobotę 6 sierpnia to niestety odpadam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Zasadniczo to celowałem w 7 sierpnia, chyba że mi coś wypadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Byłoby fajnie Jakby coś się zmieniało to mógłbyś dać znać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts