Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Jeśli o mnie chodzi, to nie mam żadnej gry sportowej - nie mój gatunek. Miałem jedną część ale nie "ogarniałem" sterowania i całego systemu podań. Pomijam (zdecydowanie zbyt) częste sytuacje gdy rozglądałem się za piłką xD EDIT. Kurde... oficjalna strona nadal nie działa (w ogóle) Na innych serwisach gra działa, ale żeby pograć on-line muszę się zarejestrować na oficjalnej... Ech. Popróbuję. Dziwne, tydzień temu hulała aż miło. Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 To dziwne, bo u mnie ich strony działają (zarówno główna jak i mgn). Próbowałeś na innej przeglądarce? Btw. Jest jakiś TeamSpeak do dzisiejszej walki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Nie miałem przez weekend dostępu do internetu to nie wiedziałem co to się dzieje. Ja też biorę udział, dla SI jako Donkey Kong. Ale serio, tylko tyle osób? ;-; Żeby chociaż ta czwarta osoba była, c'mon, gramy dla zabawy, to co, że ktoś nie umie grać :/ Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 3 minuty temu Reedman_PL napisał: Btw. Jest jakiś TeamSpeak do dzisiejszej walki? Możecie sobie u mnie posiedzieć, jakby innego nie było :| Spoiler ts3.everfree.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 właśnie powinno działać na oficjalnej stronie... aż dziwne, że nie działa. A w trzy osoby nie ma jak zrobić turnieju, chyba, że Reedman będzie walczył najpierw z Triste a potem z Onyxem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) @Onyx Obstawiam, że to przez brak czasu + prywatne sprawy + sesja. @Decaded Po prostu się pytałem, czy ktoś już gdzieś jest. Tak jak to było z TackManią @Sosna Mnie to nie przeszkadza. Mam nadzieję że jakoś sobie poradzę Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Summonuj ktoś czwartą osobę plz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 dobra to zaraz wbijamy na Decowego TSa ja shostuję serwer do rozgrywek i można by się pokusić o jakiś filmik z rozgrywek i sparing żeby mieć pewność, że wszystko śmiga jak należy co do filmiku z rozgrywki to pobiorę frapsa, może coś uda się złapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Nie jestem pewien czy dam rade na ts'ie być jakby co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Fajnie by było. Kuracyja chyba jest offline, więc chyba nie będzie streama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Kuracyja jest offline, bo początkowo zastanawiałem się, jak to zrobić, żeby był stream ale jakoś sensownie się tego nie dało rozwiązać... nie w tej grze przynajmniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) WTF? Chrome, Opera, IE - to samo ("witryna jest niedostępna") Edit - spróbuję na laptopie matuli. Póki co siedzi na Skype. Dam znać jeśli ruszy Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Dziwne, a spróbuj odpalić z trybu incognito z jakiejkolwiek przeglądarki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Triste... a sprawdź, czy coś ci tej strony nie blokuje... np antywirus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 @Sosna zrobiłem Wam kanał. Jak chcecie jakieś hasła, to mnie napadnijcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Dzięki @Decaded a o do hasła to chyba się przyda coś prostego np NLRvsSE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Nadal nic. Spróbuję z drugiego laptopa. Właśnie się zwolnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 @Sosna dałem takie na "organizaję". Team 1 i 2 są bez hasła. Jakby ktoś przeszkadzał, to wyleci z permem i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Teraz myślę, że wystarcza wbić na sam kanał Equestriańskiej Wojny. Podział na drużyny dziś chyba nie jest potrzebny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 przyda się na późniejsze rozgrywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 To kto robi pokój dla treningu/rozgrzewki przed trzyosobowym turniejem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) ja tylko trzeba przetestować, czy działa jak nie będzie, to znaczy, że mój internet jest trepem Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Wyłączyłem wszelkie zapory (nawet w routerze) i nadal nic. Na dwóch laptopach (Win 7 i 10). Tydzień temu działało, nic nie zmieniałem, instalowałem etc. Kurde... na tablecie też nie działa. Co się dzieje z moim netem... Przegrzał się czy co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Znam ten uczuć, jak kiedyś był turniej formułowy w Haxball'u gdzie pełno osób brało udział, to akurat mi coś się stało z internetem i nic mi się nie chciało wczytać Mi pomogło przeskanowanie kompa AdwCleaner'em, ale zorientowałem się żeby to zrobić dopiero kilka dni po turnieju :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts