Sosna Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Zawsze daję znać jak coś ma się zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Strategia - nope. Nie wezmę udziału Jedi Academy - z przyjemnością Strona nie ma dla mnie znaczenia. W razie czego mogę wyrównać siły. PS. Proponuję tryb "duel", tylko z mieczem, bez Mocy. Z Mocą ludzie wyczyniają cuda, walka to chaos. Bez niej liczyć się będzie bezpośrednie starcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Potwierdzam przedmówcy. W Bractwo moim tylko leader miał moc i była by w pojedynkach przekokszona. Jestem za pojedynki bez mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 W tym tygodniu postaram się ogarnąć z Decadedem tryby gry i to czy możliwym jest wyłączenie mocy, oraz czy wersja niekoniecznie legalna nie ma problemu np z wersją steamową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Akurat z serwerem mogę pomóc. Mam jeszcze pliki bractwa DT. Zmienić jeden kod i gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Ja nie jestem pewien czy na 100% będę, więc mnie jeszcze nie zapisujcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Ja tam mam nadzieję, że frekwencja dopisze. W końcu to jedna z moich ulubionych gier. Zobaczę jak sobie radzę - dawno nie grałem on-line. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 mi to powiedz. Ja ostatnio online grałem wi... 2010? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Ja postaram się być. Muszę tylko w ogóle poznać tą grę ^^; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Ja chętnie ci pomogę. Pokaże parę tricków (jakie pamiętam) i razem przejmiemy władze nad tym turniejem... Sorry Sosna musiałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Okej. Tylko najpierw muszę tylko sobie skombinować JA xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 8 godzin temu Reedman_PL napisał: Okej. Tylko najpierw muszę tylko sobie skombinować JA xD Gdy już będziesz miał poćwicz z botami. I podmień muzykę na tą z nowej trylogii. Dla mnie jest lepsza Mogę dać jedną, najważniejszą radę. Nie biegaj w kółko machając mieczykiem jakbyś odpędzał się od much (bardzo łatwo unikać takich "ataków"). Postaraj się wykorzystać moment, w którym przeciwnik jest tuż po ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Ja to bym chętnie zagrał jakieś 3 vs 3 w World of tanks obojętnie na jakim poziomie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Dobra... Decadedowi gra nie działa, więc jest ktoś chętny by mi pomóc ogarnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 ja już mówiłem. Serwer z bratem mam do JA działający. Powiedz słowo a udostępnimy wam nasz klanowy serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 On 28.07.2016 at 3:08 PM, Manfo12 said: Ja to bym chętnie zagrał jakieś 3 vs 3 w World of tanks obojętnie na jakim poziomie:) Jestem za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 43 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Jestem za To brakuje jeszcze 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 Cholera... Przespałem... Chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 za tydzień dopiero, spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 @KougatKnave3 ok to jak coś to jutro bym potrzebował, bo chcę ogarnąć regulamin do rozgrywek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 poinformuje brata, bo problem jest taki, iż serwery na laptopach nie ruszą, nie ważne co zrobisz. Dlatego uruchomi na stacjonarce u siebie. Dam mu znać. Odezwę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 Ok to czekam na wiadomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 [Informacja statusu serwera] Serwer już stoi. Można wbijać. connect 46.29.21.219:26015 To wpisać do konsoli (shift + ~ ). Potrzebne pliki do tego to: Mapa Korriban Citadel: http://www.mediafire.com/download/jd66rfed47k033g/ffa_kor_citadel.zip Mod JA+ mod: http://www.mediafire.com/download/ij1g49w2b2zf20h/japlus_v2.4Build7.zip oba się łatwo instalują. JA+ mod wypakowuje się do GameData a Korriban Citadel do base który jest GameData. Włączcie w setup Mod i JA+ mod, dopiero potem ustawcie w konsoli Connect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Pozostaje ustalić kto ma jakie miecze. Proponuję fioletowe dla lunarnych, żółte dla solarnych. Rodzaj dowolny Niby oczywiste, ale przynajmniej będzie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Ja mam z deka inny pomysł. To niestety serwer FFA (każdy dla każdego) więc każdy ma dowolkę, ale można robić tak iż będą duele. NP ja kontra triste. Po co się ograniczać do kolorów czy skinów? Najlepiej nicki zapisać i każdy może się wyposażyć jak chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts