Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Dobra, mam serwer ale błąd jak u wszystkich @EDIT btw Kura będzie to streamował? Edytowano Maj 29, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 A może wartoby wbić na jakiegoś TS'a, lepsza atmosfera byłaby podczas gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Aprobuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Onyx napisał: Aprobuję 5 minut temu Chief napisał: A może wartoby wbić na jakiegoś TS'a, lepsza atmosfera byłaby podczas gry kucykowyteamspeak, ja jestem u siebie w pokoju Cytuj @EDIT btw Kura będzie to streamował? no Edytowano Maj 29, 2016 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 A cały adres? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) @Onyx kucykowyteamspeak.pl Edytowano Maj 29, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Pytanie: Serwer stoi, działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Stać stoi, z tym, że nie wiem czy działa... trzeba to sprawdzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Ten sam błąd Sosen :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 @Sosna Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 1 minutę temu Sosna napisał: Stać stoi, z tym, że nie wiem czy działa... trzeba to sprawdzić Sosen, zdejmij hasło, zobaczymy czy zadziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 @SosnaStoi. Widać że potrzebne hasło, ale nadal ten nieszczęsny 10061 :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Dobra zobaczcie teraz... bez hasła jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Well, m8... ten sam błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Może ktoś inny spróbuje też zhostować? O ile ktokolwiek może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 spróbujcie wyszukać serwer PONI PONI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) DOBRA Oficjalne obwieszczenie: Nie umiem w stawianie serwera, @Arjen zostaje prcelem roku za brak organizacji a rozgrywki Trackmanii zostają przesunięte o tydzień i odbędą się w sobotę. Edytowano Maj 29, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Czy ewentualnie ktoś mógłby sprawdzić serwer postawiony przeze mnie? Trochę pobawiłem się tymi portami/przekierowywaniami/itp. może coś ruszy i będzie na przyszłość. Serwer "SEvsNLR" i takie same hasło. 1061~~Sosna Eh... W dobie tych NATów, portów i podobnego badziewia bez serwera dedykowanego to ani rusz :/ PS Przydałaby się jakaś gra "awaryjna" (która ma własne serwery) na właśnie takie momenty. Szkoda że np. w World of Tanks nie da się od tak zerbać i zagrać 3 vs 3 w jakiś jajowych czołgach (np. Panzer I C) Edytowano Maj 29, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Ja spróbuję. Odblokowałem naście portów dla PS4 (walka była trudna i zaciekła). Zobaczymy Nazwa: SEvsNLR Hasło: Mlppolska Woj. Podlaskie mój nick: djsound2 Edytowano Maj 29, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) 11 minut temu Triste Cordis napisał: Ja spróbuję. Odblokowałem naście portów dla PS4 (walka była trudna i zaciekła). Zobaczymy Nazwa: SEvsNLR Hasło: Mlppolska Woj. Podlaskie mój nick: djsound2 Nie ma na liście. Teraz moja kolej xD Nazwa: SEvs.NLR Woj. Kujawsko-Pomorskie Nie ma hasła. Wbijać Edytowano Maj 29, 2016 przez Poniaczeł Ziemovit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Brak na liście :/ EDIT. Jest, ale z błędem. Proponuję przesunąć Trackmanię na inny termin. Poszukam o co chodzi z tym 10060 (w Turbo nie byłoby problemów z podłączeniem, ale byłby problem z frekwencją - kto ma na PS4? ) Edytowano Maj 29, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Dobra nieważne rozgrywki są przełożone na za tydzień. Dzięki za próby ale to zdaje się nic nie da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 (edytowany) Pogrzebałem w sieci. To dość powszechny problem. Trzy litery, których nienawidzę bardziej niż upierdliwego komara latającego w nocy - NAT To samo było przy PSN. Buck... W związku z tym mam propozycję - połączyć się z jednym z "polecanych" (10-15 minut przed rozpoczęciem rozgrywki podamy nazwę). Ci, którzy będą się zapisywać podadzą ksywki w grze, barwy aut znamy (polecam samodzielnie pomalować na kolor frakcji). Wbrew pozorom nie ma tam zbyt wielu graczy, nie pogubimy się. Przełożyłbym Trackmanię na za 2 tyg, a za tydzień dał np. TF2. Będzie można poćwiczyć stawianie serwerów. Ewentualnie Trackmania za tydzień - zasada taka sama. Przyłączamy się do istniejącego już serwera Edytowano Maj 29, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Jak będzie Guild wars 2 to radzę pobrać tydzień przed i zapoznać się z podstawami. A i gra zajmuje 28 GB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts