Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że krzyknąłem w kościele "Danina przekazana" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam kiedy BiP nie był jeszcze opiekunem działu! UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Jestem tak stary, że wymyśliłem zegar słoneczny, potem ktoś powiedział, że na baterię się też da, jak to kradną patenty. 5 minut temu Simplistic napisał: Jestem tak stary, że pamiętam kiedy BiP nie był jeszcze opiekunem działu! UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Serdecznie dziękuję, ale dla mnie danina, to normalna sprawa i tak nic nie pobije tego, jak podczas potopu wypadłem za burtę i osiedliłem się w Atlantydzie, na krótko, bo potem trochę ich podtopiło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Jestem tak stary że podglądałem Ewę w raju gdy się kąpała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Jestem tak stary, że wszyscy wtedy nosili szaty i nie było stereotypów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Jestem tak stary, że kąpałem Jezusa w rzece. How old are you? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Jestem tak stary, że uczyłem łaciny Adama. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Jestem tak stary, że śmierć przy mnie to niemowlak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Jestem tak stary że mówiłem "ooo jaki nowoczesny parowóz" Wie alt bist du? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) jestem tak stary że pamiętam premierę "don't worry be happy" Bobbiego McFerrin'a w polskim radiu Edytowano Maj 8, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Jestem tak stary, że Bóg nie pamięta mojego początku. Jak stary Ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 jestem tak stara że pamiętam czasy przed Bogiem. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Bóg nie ma początku ani końca... Jestem tak stary, że pamiętam, gdy Dawid pokonał Goliata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Jestem tak stary, że pomagałem przy budowie Rzymu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Jestem tak stary, że wiem czego gimby nie znajo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam przepowiednie wyroczni delfickiej o fanfiku @Świeży rekrut Jak stary/stara Ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że podpaliłem petardę "ACHTUNG Big Bang!", która zapoczątkowała istnienie wszechświata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że to ja zrobiłem tą petardę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem stary, że Luna była na Księżycu przed NASA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że mój żołądek wysechł na wiór i nie muszę dzięki temu jeść. Jak stary/a jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że wiszę Judaszowi 5 denarow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że @michalski9 żył długo po mnie, kiedy słyszał przepowiednię. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że przyjaźniłem się Z Gajuszem Juliuszem Cezarem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że @Świeży rekrut dał mi nowy kupiony w starożytnym Egipcie bryloczek z faraonem, w czasach mojej młodości. Jak stara/y ty jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Jestem tak stary, że stwierdziłem, że trzeba coś zmienić w Rzymie... no i upadł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się