The Silver Cheese Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Temat chyba zrozumiały. Tylko proszę pamiętać, że temat ma w pewnym rodzaju dać rozwiązania, a nie pogłębić nasze negatywne emocje (zatem tekst typu "Jak jest mi smutno to myślę o śmierci" , nie jest, bym powiedział dobrą odpowiedzią). Krótko mówiąc precyzyjniej: Co robicie, aby pozbyć się smutku? Jak jest mi smutno to ... : Biorę telefon, podłączam słuchawki i słucham muzyki. Jednocześnie dziko tańczę po pokoju, żeby się wyładować i poprawić humor . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Jak mi smutno... to kręcę się na obrotowym krześle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Fajna rozkminka z tym tematem, props! Xdd Jak jest mi smutno to gadam z ludźmi. I z fandomu i z normalnego życia ) To bardzo pomaga. Polecam xdd Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Nieważne co się dzieje, zawsze mam ważniejszy powód żeby się cieszyć, niż żeby się smucić. Gdy jesteś milionerem, nie będziesz się specjalnie przejmował zgubioną stówką. O ileż cenniejsze od pieniędzy jest życie wieczne z Bogiem? Problemy są tylko przejściowe, tylko do śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Gdy jest mi smutno to... Nie wiem, smutek jest nudny i szkoda na niego czasu. Zdecydowanie lepiej jest zrobić coś produktywnego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Jak jest mi smutno wchodzę na to forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Jak jest mi smutno, to piję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Jak jest mi smutno to uczę się matmy. Matma pomaga na wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Czekam. Bo przecież czas leczy rany ... i nie tylko. Albo śmieję się z kolegi, bo jest gupi Albo piszę randomowego zrąbanego posta na forum żeby się za przeproszeniem, rozerwać Albo jeszcze oglądam śmieszne filmiki z Hearthstone'a ... tam zawsze jakiś powód do śmiechu się znajdzie. Albo zapominam, bo mam taaaaaaaaką sklerozę (nie na serio), że nie pamiętam co robiłem przez ostatnią godzinę, a co dopiero poprzedniego dnia A potem przypominam sobie o ... a nie czekaj, tego nie miałem pisać ... Pozdrawiam, Rozerwałem się, Samozwańczy Miszcz Tenczy (Znaczy, sam się tak nazwałem to chyba prawda jest to co napisałem tak? TAAAK??? czy nie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 6 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Albo piszę randomowego zrąbanego posta na forum To widzę, że często jesteś smutny. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Biorę Gibola i zaczynam w******ć sąsiadów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Jak jest mi smutno, to idę se kimnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 11.05.2016 at 14:31 Zexel napisał: Jak mi smutno... to kręcę się na obrotowym krześle Robię dokładnie to samo! Ale niekoniecznie wtedy kiedy jest mi smutno Jak mi smutno...to żalę się swojej dziewczynie. Ona najbardziej mnie pociesza :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 12.05.2016 at 11:27 Alder napisał: Biorę Gibola i zaczynam w******ć sąsiadów. Chodzi Ci o Gibsona? Gitarzysta? Wracając: gdy jest mi smutno, gram na gitarze i wkurzam siostrę. Albo rozkręcam głośniki na full i wkurzam cały dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 3 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Chodzi Ci o Gibsona? Gitarzysta? Wracając: gdy jest mi smutno, gram na gitarze i wkurzam siostrę. Albo rozkręcam głośniki na full i wkurzam cały dom. Owszem, SGJ 2014 dokładnie. gdy jest mi smutno, wypalam paczkę fajek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 14 minuty temu Alder napisał: Owszem, SGJ 2014 dokładnie. Polecasz tą serię może? Myślę ostatnio nad kupieniem jakiegoś porządniejszego wiosła elektrycznego. Zastanawiam się też nad Ibanezem JEM JR. Dobre recenzje ma same, a kosztuje niewiele. Podobno powinien być droższy niż jest. Wracając: kiedy jest mi smutno, wchodzę na internet i od razu o tym zapominam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 3 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Polecasz tą serię może? Myślę ostatnio nad kupieniem jakiegoś porządniejszego wiosła elektrycznego. Zastanawiam się też nad Ibanezem JEM JR. Dobre recenzje ma same, a kosztuje niewiele. Podobno powinien być droższy niż jest. Wracając: kiedy jest mi smutno, wchodzę na internet i od razu o tym zapominam. Na pewno, seria JEM jest dobra, ceramiczne magnesy, mostek DL(chyba), po prostu dobre wiosło, zależy też od preferencji, jeśli dobrze leży w dłoni, dobrze brzmi itp itd to bierz. Co do SGJ.... też dobre wiosło, korpus to jeden kawałek drewna, Alnico 5, oszczędne ale schludne wykończenie, mi się podoba bo lubię gibole acz SG to to nie jest i nigdy nie będzie, co nie znaczy że to zła gitara, ma moc, jak co priv co by nie zaśmiecać. Gdy jest mi smutno to... robię sobie jajecznicę z dziesięciu jajek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 33 minuty temu Alder napisał: gdy jest mi smutno, wypalam paczkę fajek. Idiotyczne. Już lepiej się upić. Właśnie teraz Alder napisał: Gdy jest mi smutno to... robię sobie jajecznicę z dziesięciu jajek XD To zawsze jest dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Gdy jest mi smutno zaczynam czytać fanfiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Jak jest mi smutno to zastanawiam się dlaczego i zależnie od powodu mówię do siebie teksty motywacyjne po angielsku lub wypisuję na kartce prawdopodobne powody smutku i je rozkminiam (ewentualnie dręczę innych pisząc do nich ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Gdy jest mi smutno słucham metalu,hard rocka czy też innych (nie rockowych) hitów lat 80. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Kiedy jest mi smutno to myślę o ludziach w obozach pracy w Korei Północnej Albo o chorych na raka Albo ofiarach Holocaustu Albo głodujących dzieciach w Afryce Albo wchodzę na harda na Sadisticu i oglądam zwłoki Nie, nie, nie pociesza mnie to, że zawsze jest ktoś kto ma gorzej Po prostu bawi mnie ludzkie cierpienie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Kedy jest mi smutno to robię różne rzeczy ogólnie, ale gdy mnie dopada naprawdę kepski humor to piszę wiersze, bo nie ma to jak przelać uczucia na papier nawet jeśli to tylko wirtualny i nikt tego nie ujrzy tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Gdy jest mi smutno, zaczynam się zastanawiać nad życiem ale dochodzę do wniosku że nie ma sensu i zaczynam się z tego śmiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Jak jest mi smutno to czytam komiksy albo oglądam komedię a jak te opcje są niedostępne to idę na długi spacer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się