Aneta Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Mega offtopic, wiem... no ale musiałam Pierwsza, prawdziwa , tęczowa... hodowla jednorożców pod Poznaniem http://bronerix.pl/ ? xd Z tego , co wiedzę chcą ubierać i farbować konie tak by wyglądały jak jednorożce i wynajmować je ludziom??? (tu piszą o tym więcej: http://bronerix.pl/jak-wychowac-jednorozca/ ) WTF się pytam? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 To jest... Chore, przyznam. Ale, będę miał Stadninę Jednorożców nie tak daleko od siebie. YEY! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Czy to żart, czy to tak na serio? Przyznam, że to niezły pomysł na biznes. Nieźle to już mają obmyślone. Ciekawe co z tego wyniknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ciekawy pomysł ... Pytanie jakie będzie wykonanie? Ciekawe jaki będzie rynek zbytu ... I czy się w ogóle to przyjmie ... jeśli tak to zapewne zobaczymy o tym jakiś materiał w TV ... Ktoś miał pomysł - po prostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Yyyy... co? Nie wiem czy się śmiać czy płakać jak na to patrze Ale będzie w internetach hejtów na bronych, już to widze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Jeśli to są jednorożce, to ja jestem Kazimierz Wielki. Życzę im soczystego zbankrutowania. Zaraz odezwie się polski internet i stworzy się opozycja. To już koniec rządów bronies w Polsce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Co ja czytam .... Spoiler Opierając się na rzetelnej wiedzy naukowej postanowiliśmy opracować proces unikornizacji, który rozpoczynałby się już w łonie matki. Przede wszystkim w momencie potwierdzenia ciąży brzuch klaczy przemalowywany jest na tęczowe kolory. Następnie rozpoczyna się proces rozwijania magicznych zdolności małych jednorożców. Nocą puszczana jest im ścieżka dźwiękowa z bajki My Little Pony. Niektóre z występujących tam postaci realnie posiadają róg – jednak co ważniejsze, całość mówi o wartości przyjaźni i kształtuje pozytywne postawy, co ma ogromne znaczenie jeśli zastanawimy się głęboko jak wychować jednorożca. Spoiler Głęboko wierzymy, że kultywując odpowiednie tradycje przez wiele pokoleń rumaków uda nam się wychodować prawdziwą rasę jednorożców. Nie wiem czemu, ale jak to czytałem to wyobraziłem sobie grupę fanatyków, którzy, cytując "głęboką wierzą", że wynajdą sposób na narodziny jednorożca ..... . Kurcze, to nawet nasz fandom nie jest aż tak rypnięty (chyba ), aby takie rzeczy gadać, które brzmią jakby ktoś upadł na głowę lub coś brał. Mam tylko szczerą nadzieję, że to jakiś żart, bo nie chciałbym widzieć biednych klaczy, które będą w tak dziwny sposób traktowane - nie okrutny, bo piosenki MLP są fajne, no ale trochę rozumu ludzie.... W sumie byłyby jedne wielkie jaja gdyby coś z tego wyszło, ale ich sposób jest oparty na wierzę, a nie na nauce skoro mówią "głęboką wierzą". 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Niech sobie kupią plusza albo co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 To takie będzie udawanie przed dziećmi, jak ze Świętymi Mikołajami, zającami wielkanocnymi, i "prawdziwymi" superbohaterami. Po powrocie do stajni koń zostanie umyty a jego róg odczepiony. PS Anetko przyznaj się, że jesteś częścią tego przedsięwzięcia, a ten temat jest reklamą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Coo?! Jak im się uda wykodować jednorożca, to ja zapuszczam wąsa. xd Aż mam de javu, kiedy przypomnę sobie, że przecież niedawno chcieli stworzyć homunculusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 13 minuty temu Gringo37 napisał: Coo?! Jak im się uda wykodować jednorożca, to ja zapuszczam wąsa. xd Aż mam de javu, kiedy przypomnę sobie, że przecież niedawno chcieli stworzyć homunculusa. Bardziej ja zmienię się w Discorda.. To się nigdy nie uda. I jeszcze puszczanie piosenek z MLP.. Spoiler Czyżby szaleni fani Pinkameny MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Nazwę to "Spóźniony Prima Aprilis". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Podobno da się wyhodować owcę z ludzkim sercem, więc i może konia z ludzkim mózgiem. Ale pewnie by i tak nie zadziałało. Prościej byłoby założyć sektę na odludzi, i tam żyć na zasadach w miarę podobnych do kucykowych. Podobno fani RPG mają już takie wioski nawet w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ludzie nie dysponują na tyle wiedzą związana z genetyką by dokonać takie dziwactwa. Na razie dzięki temu udało się ślepemu odzyskać jakoś wzrok, czy uratować od raka. Nadal nad tym raczkujemy. Co do sekty, to radzę trzymać się od tego z dala. To tylko popsuje nam życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 (edytowany) Te puszczanie piosenek z MLP to mnie rozwaliło Mam tylko nadzieję, że nie skrzywdzą koni tym swoim biznesem. Chcą wychowywać konie tak, żeby myślały, że są jednorożcami. Jeśli zareklamują się lepiej niż na forach mlp to mogą przyciągnąć sporo klientów. Zainteresowanie może być duże, bo jest to "coś dziwnego". No ale jeszcze muszą przemyśleć te swoje metody Edytowano Czerwiec 8, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 godzinę temu Lucas napisał: Ludzie nie dysponują na tyle wiedzą związana z genetyką by dokonać takie dziwactwa. Na razie dzięki temu udało się ślepemu odzyskać jakoś wzrok, czy uratować od raka. Nadal nad tym raczkujemy. Raczkujemy, raczkujemy... ale w końcu i tego się nauczymy... albo najpierwszy wszyscy się powybijamy nawzajem... Nie zdziwiłbym się jednak, jakby za jakieś kilkanaście lat zaczęli już prowadzić takie badania... o ile już ktoś czegoś takiego nie stara się dokonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Zapomnieli o alicornach, to takie smutne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ciekawa jestem co z tego wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 41 minutes ago, Uszatka said: Ciekawa jestem co z tego wyjdzie Pewnie coś podobnego do jednorożców ... ale co ja tam wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ciekawe czemu uważają stworzenie pegaza za trudniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 5 godzin temu Zena92 napisał: Ciekawe czemu uważają stworzenie pegaza za trudniejsze. Przyczepienie rogu do łba konia jest chyba nieco łatwiejsze od stworzenia w pełni artykułowanych skrzydeł, które pozwoliłyby koniu latać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Nie wiem nawet czy to żart, chwyt marketingowy, naciąganie cymbałów czy skrajny fanatyzm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 3 godziny temu Sandro de Vega napisał: Nie wiem nawet czy to żart, chwyt marketingowy, naciąganie cymbałów czy skrajny fanatyzm. To drugie i czwarte, moim zdaniem... Może jeszcze trzecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Mówicie, że durnota, że skrajny fanatyzm, że komuś na łeb padło. A ja wam rzeknę inaczej! Pomyślcie teraz. Jaki może być popyt na jednorożce? No raczej, że wielki. Ile stadnin wypożycza kolorowe konie z rogami? Nie sądzę by jakakolwiek. Więc ile na tym zarobią? Możliwe, że bardzo dużo. Zwłaszcza jeśli swoje jednorożce będą wynajmować na jakieś festyny, urodziny i inne takie pierdoły. Inna sprawa, że barwienie zwierząt jest tematem sporów między obrońcami zwierząt, a osobami, które takie barwniki tworzą i z nich korzystają. Ja tam nie wiem czy to jest szkodliwe czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się