PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka spojrzała na Hideakiego. Podeszła do niego po czym go przytuliła. -Jesteś idiotą, wiesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Hideaki przytulił ją zdrową ręką. Uśmiechnął się. Rodzice zostawili ich samych. - Oj tam, nie przejmuje się. Zawsze można znaleźć inne zainteresowania, na przykład shogi lub otello. Chodź do mojego pokoju. - Zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka poszła za nim, nie za bardzo wiedziała co ma zrobić. -To wszystko jest noemalnym zachowaniem? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Czemu? - Zapytał Madoke Hide. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka spojrzała na Hide. -Ale co czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - No zapytałaś mnie o normalne zachowanie tak? Czemu miała byś tak sądzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - No czy zawsze są tacy mili. - sprecyzowała pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Zazwyczaj, po kimś to mam. - Powiedział drapiąc się po nosie. Weszli do pokoju Hide. Był czysty, duża szafa z książkami obok na ubrania. Pod jedną ścianą stał futerał z skrzypcami i miecz bambusowy. Po drugiej stronie pokoju stało łóżko zaścielone i biurko, nad biurkiem była tablica korkowa na której było pełno zdjęć. Na niektórych byli nawet razem, Madoka i Hide. Były też inne zdjęcia na których Hideaki był z innymi dziewczynami. W całym pokoju panował zapach Hideakiego. - Usiądź gdzie chcesz, zaraz przyniosę coś do picia. - Złapał za klamkę od drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka cupnęła na środku pokoju. - Mogę prosić o zwykłą przefiltrowaną wodę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Hide wyszedł i poszedł do kuchni. Przygotował wszystko i wziął jakąś przekąskę na tackę. Skierował się do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka pod nieobecność hideakiego zdarła wszystkie zdjęcia i wrzuciła gdzieś w kąt. Po chwili usiadła z powrotem na środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 (( Kurcze czekałem na to :3 aż mam dreszcze xD Boże jaki ja poje*any jestem. Leczyć za późno, zabić się szkoda bo anime ehhh tyle dylematów) a i wszystkie zdarła? Nawet te ze sobą?) Chłopak wrócił nawet nie zauważył braku zdjęć. Położył tackę na biurku. - Proszę - Podał jej szklankę, wziął swoją i napił się trochę przy okazji biorąc proszki. Uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 //Tylko z innymi. XD Dziewczyna napiła się. -Na co te tabletki? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Doktor powiedział że na głowę, po tym całym wstrząsie strasznie mnie bolało. Ale już jest okej. Tak w ogóle fajnie że się zgodziłaś tutaj zamieszkać. - Z uśmiechem na ustach Hide to powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 -Mieszkanie samemu byłby... straszne. - stwierdziła. Po chwili przysunęła się do Hideakiego. - Dzielny jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - E tam, nie mógł bym sobie w twarz spojrzeć gdybym uciekł. Co prawda bałem się no ale, ty byłaś ważniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Ja nie jestem ważna, jestem na normalnym stopniu. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Dla mnie jesteś. - Wstał i podszedł do niej. Palcami zabrał włosy z czoła Madoki i pocałował je. Odsunął się i uśmiechnął. - Nie ważne co się będzie działo, na mnie możesz polegać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka pokiwała głową. Nie za bardzo wiedziała co ma zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Do pokoju weszła mama Hideakiego. - No dobrze, Madoka możesz iść umyć się pierwsza. Weź sobie pidżamę, ręcznik już na ciebie czeka a ty Hide kładź się spać. - Wyszła. - Jak tornado. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka wyszła po piżamę i poszła się umyć. Gdy skończyła poszła do mamy Hidekiego. - Pani mamo, zrobi mi pani mama herbaty? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Mów mi ciociu, albo same mamo. - Odpowiedziała, właśnie była w trakcie robienia herbaty. Gdy skończyła podała kubek Madoce. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Dziewczyna wypiła i odstawiła kubek na blat. -Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Proszę słonko. Jeśli czegoś będziesz potrzebować to pytaj. - Uśmiechnęła się i poszła do sypialni w której był jej mąż. (( Next day jutro, jak wrócę z pracy. Na razie idę spać narqa i miłej nocy )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Dziewczyna poszła o siebie i połorzyła się spać. Przez kilka minut nie mogła spać, ale w końcu objęcia Morfeusza nad nią zapanowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts