ATIMKOS Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Moje doświadczenie z ta grą: pobrałem zainstalowałem włączyłem podałem datę urodzin coś tam się ładowało i gra się wyłączyła włączyłem znowu, znowu ładowanie i wyłączenie gry poprzedni punkt x 5 odinstalowałem grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 No, udało mi się zagrać. . . . . Nosz kurna, Bulbasaur, Drowzee, Spearow i Krabby (czy jakoś tak, dawno nie grałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Spoiler Co tam biedaki polaki? Jutro albo pojutrze lecę na harde farmienie bo kupiłem powerbanka 7000mAh to można gonić po mieście porządnie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Ja mam Pidgeota z 398 CP, a to dużo jak na kogoś, kto ani razu nie był na szukaniu pokemonów jako tako tylko jeździł do pracy autobusem Jakby co to poprzednie pytanie ważne już nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 14 godziny temu FrozenTear7 napisał: Pokaż ukrytą zawartość Co tam biedaki polaki? Jutro albo pojutrze lecę na harde farmienie bo kupiłem powerbanka 7000mAh to można gonić po mieście porządnie xd Frozen nocą xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Prawie wszystko się zgadza no ale proszę Cię... TYLKO MYSTIC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 http://map.pokego.no/ A tutaj mapa gdzie można znaleźć pokemony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 W małym mieście raczej lipa z tym szukaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 44 minuty temu Salto napisał: W małym mieście raczej lipa z tym szukaniem? Wątpię, by była lipa, najlepiej sam zobacz i daj znać. Ja chcę zobaczyć jak to na wsi wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Podobno miało to być zrównoważone i na jakichś bardziej wyludnionych miejscach poki miałby się pojawiać ale ludzie jednak mówią że większe miasta w porównaniu z wiochami mają 5x więcej albo więcej razy więcej pokemonów. Niestety... Ale można zawsze liczyć na to że przyszłe update'y coś zmienią ^^ Btw już podobno jakiś wyszedł ale sam się boję chwilowo ściągać żeby sobie nic nie popsuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 @PervKapitan już o wsiach mówiliśmy - dno i pół metra mułu pokemonów nie ma wcale albo jest bardzo mała ilość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbowdash41 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Ja mieszkam na wsi i złapałam tylko 1 poka :( startowego XD Ale w mieście jak najbardziej jest ich wiele i są też pokestopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 22 godziny temu FrozenTear7 napisał: Pokaż ukrytą zawartość Co tam biedaki polaki? Jutro albo pojutrze lecę na harde farmienie bo kupiłem powerbanka 7000mAh to można gonić po mieście porządnie xd W moim pięknym, małym mieście... SKOŃCZYŁO SIĘ KUHWA ŚMIESZKOWANIE. Spoiler Chociaż i tak wolę Growlitha i Dratini, chociaż mają dużo mniej CP bo jakieś ~250 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Sorki i tak dalej prowadzę Spoiler Ale Scythera zazdroszczę super wygląda ^^ U mnie kurde cała masa Drowzee ciągle dropi to można ładnie power upować i na hypno wjeżdżać. Dzisiaj tak 4 gymy sam przejąłem. I wgl ten guziczek od zbierania hajsu xd Nie wiedziałem że ma globalny cooldown myślałem że zbieram np. za 1 gym i potem mogę za kolejny to uruchomiłem przy 1 gymie. Jak wracałem do domu to byłem do 5 gymów włączony i super 40 hajsu poszłooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 8 minut temu FrozenTear7 napisał: Sorki i tak dalej prowadzę Ukryj zawartość Ale Scythera zazdroszczę super wygląda ^^ U mnie kurde cała masa Drowzee ciągle dropi to można ładnie power upować i na hypno wjeżdżać. Dzisiaj tak 4 gymy sam przejąłem. I wgl ten guziczek od zbierania hajsu xd Nie wiedziałem że ma globalny cooldown myślałem że zbieram np. za 1 gym i potem mogę za kolejny to uruchomiłem przy 1 gymie. Jak wracałem do domu to byłem do 5 gymów włączony i super 40 hajsu poszłooo... Już niedługo, za jakiś czas jadę na Krakau papiery na studia składać, to nałapię w parku poków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Też tak wczoraj myślałem ale szczerze to bez szału było Ale nie miałem czasu zbyt pochodzić tak szalenie po Krk to będzie czas w październiku. Tak offtopowo to gdzie idziesz? Bo ja już oficjalnie od wczoraj jestem studentem AGHu Może będziemy od października razem poksy łapać broniaczowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 5 minut temu FrozenTear7 napisał: Też tak wczoraj myślałem ale szczerze to bez szału było Ale nie miałem czasu zbyt pochodzić tak szalenie po Krk to będzie czas w październiku. Tak offtopowo to gdzie idziesz? Bo ja już oficjalnie od wczoraj jestem studentem AGHu Może będziemy od października razem poksy łapać broniaczowo. O w mordę, ja też. Jaka drużyna? Liczę, że niebieska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Damn super Ja na infę na IET lecę z kumplami. Gdyby nie ultra sztywny typ z WKR z metrowym palem z tyłku to wszystko byłoby tam super. No a drużyna wiadomo że tylko Mystic ^^ Postąpilem mądrze. Już 11 lvl dzisiaj wbity ale w Krk ludzie kurde 22 poziomy nawet mieli. U mnie w BB widziałem 15 i 16 ale powyżej 1000 CP wciąż nic a w Krakowie to o gymach chyba można zapomnieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Wersja na pc wyszła Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 @Major Degtyarev Jakbyś z tym biegał, to dodatkowy trening masz, jak kamizelka na drążki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Wystarczy oszukiwać GPS i można pozostać w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) 58 minut temu fallout152 napisał: Wystarczy oszukiwać GPS i można pozostać w fotelu. Mail do Niantic już leci - za fake gps banują. Spoiler Nie no, żartuję, forumowiczów nie będę konfidencił xD Ale za fake gps są naprawdę bany. Edytowano Lipiec 14, 2016 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 14 minuty temu Kuracyja napisał: Nie no, żartuję, forumowiczów nie będę konfidencił xD Ale za fake gps są naprawdę bany. Wiesz, ja nawet nie gram w tę grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Hej, jakie macie drużyny? Od wczoraj sobie pogrywam i dziś level 5 zdobyłem. Szkoda, że nie jest tak stabilne jak Ingress, w którego też gram. Wieczorami często jest problem, żeby wbić do gry... Miejmy nadzieję, że szybko poprawią większość problemów. Jak zbieracie pokemony? Dzisiaj w autobusie próbowałem i w jedną stronę ciągle coś łapałem bez żadnych przynęt, a w drodze powrotnej po kilku godzinach nic nie było... Kiedy one się odnawiają? Co ja robię ze swoim życiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się