Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 (edytowany) Zoolog tygodnia brzmi dobrze, ale co powiesz na zwierzoluba tygodnia? Jeśli spodoba się innym, nie ma sprawy. W każdy poniedziałek będzie wyłaniany "zwierzolub" Edytowano Listopad 21, 2016 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 5 minut temu Uszatka napisał: Zoolog tygodnia brzmi dobrze, ale co powiesz na zwierzoluba tygodnia? To jest dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) Uwaga, uwaga... Zwierzolubem Tygodnia zostaje... Rainbow Guitar (13pkt) Drugie miejsce - PervKapitan (11pkt) Trzecie miejsce - Uszatka (8pkt) Gratulujemy Postanowiłem zmienić to i owo. Spoiler Punkty będą zerowane, tak aby każdy miał szansę na zostanie "Zwierzolubem Tygodnia". Szczegóły w pierwszym poście. Mam nadzieję, że spodobają się wam takie zasady. Pytanie #6 Psy doskonale rozumieją ludzką mowę dzięki czemu reagują na polecenia (tresura). Edytowano Listopad 22, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) Fałsz. Mój pies mnie nie rozumie. Edytowano Listopad 22, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 (edytowany) Macie rację. Fałsz Psy "rozumieją", a raczej przypisują słowa do poleceń lub swojego imienia. O ile się nie mylę, najszybciej "zapamiętują" wyrazy z "twardymi" spółgłoskami (czy jakoś tak). Innymi słowy, lepiej nazwać psa "Reks" niż "Pimpuś". Jeśli coś mówimy, to nie rozumieją ani słowa. Reagują na ton. Można wystraszyć psa drąc się: "MÓJ TY KOCHANY PIESKU, NAJLEPSZY PRZYJACIELU, W OGIEŃ ZA TOBĄ WSKOCZĘ"!!! Z drugiej strony będzie merdał wesoło ogonem słysząc: "Ty zapchlony, śmierdzący kundlu, wywiózłbym ciebie do lasu i przywiązał do drzewa, ale paliwa szkoda"... Chociaż... A jeśli rozumieją? A w Wigilię zapytają: "to co tam o tym lesie mówiłeś"? Jak możesz mówić w taki sposób o psach? To bardzo, ale bardzo niegrzeczne z twojej strony. Ja je doskonale rozumiem i nigdy, ale to NIGDY nie skrzywdziłabym żadnego pieska! Hej, ja też nie. To był tylko przykład. Rozumiem, ale zły i wyjątkowo okrutny. Ktoś mógłby pomyśleć, że jesteś sadystą. Pytanie #7 Ptaki połykają piasek / kamienie Punktacja 21-27 listopada Spoiler 1. BiP - 4pkt 2. PervKapitan - 3pkt 3. Rainbow Guitar - 2pkt 4. Polineks96 - 1pkt @Rainbow Guitar W drodze wyjątku przyznam ci punkty (nie zmieniłeś odpowiedzi), ale od tej pory będę wyjątkowo wredny i nie popuszczę edycji. Lepiej nie edytujcie nawet jeśli walniecie literówkę pokroju: "p" zamiast "t" w słowie "tenis" Edytowano Listopad 24, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 No ja częto do mojego psa mówię takim miłm tonem 'ty spasiona parówo' i się cieszy XD a co do pytania to PRAWDA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Prawda Pomagają im w trawieniu czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Prawda D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Prawda. Ja tam się na ptakach nie znam, to spisuję odpowiedzi z góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2016 Autor Share Napisano Listopad 25, 2016 @Uszatka Spoiler Dokładnie. Pomaga ścierać najróżniejsze ziarna (co ja bym zrobił bez wiki ) Pytanie #8 Lwy albinosy są przeganiane ze stada. Punktacja 21-27 listopada Spoiler 1. BiP - 7pkt 2. PervKapitan - 7pkt 3. Rainbow Guitar - 2pkt 4. Polineks96 - 2pkt 5. Uszatka - 1pkt 6. Cassidy - 1pkt 7. Rainbow Guitar - 1pkt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Prawda @Triste Cordis wbij na gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Wydaje mi się, że fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Fałsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 Niestety, ale to prawda. Widziałem program na Nat Geo: Wild. Są przeganiane ze stada ze względu na odmienny wygląd. Mają szanse przeżycia, ale zdecydowanie mniejsze niż w stadzie. Lwy to rasiści Pytanie #10 Dzięcioł nie uszkodzi sobie dzioba uderzając o metal (nawet jeśli będzie to robił przez dłuższy czas) Punktacja 21-27 listopada Spoiler 1. BiP - 11pkt 2. PervKapitan - 7pkt 3. Rainbow Guitar - 5pkt 4. Polineks96 - 2pkt 5. Uszatka - 1pkt 6. Cassidy - 1pkt 7. Rainbow Guitar - 1pkt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: Widziałem program na Nat Geo: Wild. Są przeganiane ze stada ze względu na odmienny wygląd. Też to widziałem kiedyś A odp... Prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Zdaje mi się że to prawda, więc odpowiem prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Zależy jaki metal, ale jeśli chodzi o znak drogowy, który też jest z metalu to nic mu się nie stanie. Więc daję prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Nie wiem, prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts