Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Demony wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Brutalna historia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Warhammer 40k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Przyjemność i rozwój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Wiesz czymże jest to uniwersum?) Spokojna nauka, gdzie nikt ci nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) Lekcja w domu Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Wydanie kasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Pusty Portfel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 12 minuty temu Świeży rekrut napisał: (Wiesz czymże jest to uniwersum?) Tak, wiem. Brak zmartwień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Niezakłócony pokój myśli. (To, skoro wiesz, do dlaczego skojarzyło Ci się z przyjemnością i rozwojem @michalski9 ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) @Świeży rekrut bo skojarzyło mi się, z grą strategiczną, czyli właśnie przyjemnością i rozwojem. (kiedyś kupiłem CD-Action z Dawn of War, ale kod nie działał :( ) Skojarzenie: Umysł (bynajmniej nie mózg) Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Bynajmniej, nie przynajmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Też lubię strategie, Napoleon i Empire Total War. Nik mam od pierwszego medalu w Napoleonie, jaki zdobyłem. Ale w WH 40k nie grałem. @michalski9) Przymus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 @Świeży rekrut Swój ziomek. Pjona! Automatyczny sprzeciw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Jeśli mogę dołączyć, to wspomnę, że też jestem fanem RTSów, min. mam Company of Heroes 2) Liberum veto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Prezydent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Andrzej Duda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) 6 minut temu Lucas napisał: (Jeśli mogę dołączyć, to wspomnę, że też jestem fanem RTSów, min. mam Company of Heroes 2) Liberum veto (Pio-pio-pjona!) Pęknięta opona. @down: Pierwszy Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (piona w trójkę @michalski9 i @Lucas. Tylko, że wypadłem z obiegu, ale chciałbym jeszcze stoczyć bitwę pod Piramidami, albo w zatoce Abu Kir. Pod Trafalgarem grałem 1 raz na złocie i wygrałem! Później nawet na najniższym nie wygrałem. Strategia? Nelson na dno! I po kłopocie, a Hiszpanie tylko pomagali przegrać.) Trybunał Konstytucyjny 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Pogadajcie sobie na pw, żeby spamu i Off topu nie robić. Skojarzenie: 3 maj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Wolne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Przedmajówka mojej imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Inni się bawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 A ja z tyłu schnę z pragnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Vodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się