Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Droga Zecoro Tak się zastanawiam, kto najczęściej cię odwiedza? I nie mam na myśli "klientów", Którzy przychodzą po mikstury, tylko takie odwiedziny towarzyskie. PS. Dzisiaj wieczorem (właściwie to wczoraj, bo po północy jest) robiłem sobie muffinki i parę mi zostało. Chcesz trochę? :muffin::muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 1. Jaka była pierwsza mikstura, którą udało ci się poprawnie uwarzyć? 2. Myślałaś kiedyś o robieniu czegoś innego niż... (Jak właściwie nazywa się to co robisz?) 3. Na pewno nie chcesz muffinek? :muffin: 4. Jaki znasz najlepszy środek na uspokojenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Po zachodzie słońca, przez jedną godzinę można w lesie znaleźć specjalną roślinę. Można z niej zrobić wywar na uspokojenie, który przy dużych nerwach niesie ukojenie. *Zecoro, czy mogłabyś mi przygotować mi tą miksturę? Wczoraj posealor przedawkował zieloną herbatę.* - Green Timid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Witaj Zecoro,pytania do ciebie mam 1.Czy poza lasem Everfree jest takie miejsce,gdzie jest też tak dużo ziół ? 2.Czy miałaś(lub masz) jakiegoś partnera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Witaj Zecoro. Czy są jakieś specjalne zebry, które potrafią czarować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Zecoro, co sądzisz o Fluttershy? Pewnie często przychodzi po jakieś ziółka dla swoich zwierzątek, mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Co oznacza twój Cutie Mark? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Witaj Ihnes. Witaj Zecoro. Jest ze mna ktos kto chetnie zada pytanie Witaj Zecoro jestem Muffinek Czy isntnieje eliksir na przyspieszenie pojawiania sie znaczka? Czy przyrzadzisz mi eliksir milosny? Dla starszej kolezanki Scootaloo oczywiscie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 ...Czy isntnieje eliksir na przyspieszenie pojawiania sie znaczka?... Applebloom też tego próbowała. Pamiętasz, co jej się wtedy stało? Zecoro, czy odwiedziłaś już jakieś inne miejscowości poza Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Witaj szamanko. Czy możesz coś nam powiedzieć o swojej rodzinie ? Czy kraj z którego pochodzisz, przypomina naszą Afrykę ? Wszystkie zebry mówią rymami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Zecoro. 1.Opowiesz mi coś więcej o swojej wiosce? jakoś mnie to ciekawi 2.Jak teraz przychodzi do PonyVille to kucyki już się ciebie nie boją czy nadal jakiś strach w nich jest? 3. Czy istnieje wywar na niewidzialność? przydał by mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Zecoro, mam do ciebie kilka pytań: 1. Jak długo mieszkałaś w lesie Everfree zanim zaakceptowano cię w Ponyville? 2. Czy jest jakaś mikstura której nie potrafisz przyrządzić? 3. Czy kiedykolwiek jakiś potwór wpadł ci do chatki? 4. Czy znasz osobiście węża morskiego? Chodzi mi o tego, któremu Nightmare Moon ucięła wąs. 5. Używasz marihuany do warzenia mikstur? PS. Jeśli piąte pytanie jest za głupie możesz nie odpowiadać na nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Zecoro, mam do ciebie dzisiaj trzy pytania: 1. Słyszałem, że trucizny niewiele się różnią od mikstur leczniczych. Czy to prawda? 2. Czy przygotowywałaś kiedyś truciznę? 3. Jak myślisz, który z Elementów Harmonii najlepiej by do ciebie pasował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Piłaś kiedyś cydr, czy pijesz tylko to co uwarzysz lub wodę z jakiegoś strumyczka/jeziorka/rzeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Zecoro, wspominałaś kiedyś, że to Ihnes namówił cię na odpowiadanie na nasze pytania. A jak i gdzie go w ogóle poznałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zecoro, słyszałem, że to ty przygotowujesz eliksir ponifikacyjny, to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zecoro, mam do ciebie kilka pytań: 1. Widziałaś kiedyś Celestię na własne oczy? 2. Poznałaś już Colgate? 3. A Lyrę? 4. A Bon Bon? 5. A Derpy? 6. A Photo Finish? 7. A Hoity Toity? 8. A Trixie? 9. A Sapphire Shores? 10. A Flima i Flama? 11. A Fancy Pants? 12. A Braeburna? 13. A Shining Armora? 14. A Octavię? 15. A Iron Willa? 16. A Daring Do? 17. A Big Maca? 18. A nie za dużo pytań? 19. A dlaczego ostatnio większość pytań jest ode mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Zecoro, co się stało? Nie masz czasu odpowiadać? A może to Ihnes jest zbyt zajęty? Albo gniewasz się, bo mało osób cię odwiedza? Czy może to przeze mnie? Bo za dużo pytań za jednym razem ci zadałem? Proszę, daj jakiś znak że żyjesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 YAY! A już się bałem, że coś ci się stało... Mam jeszcze małe pytanko: Co polecasz, jak ktoś wypije "troszeczkę" za dużo cydru i głowa go "troszeczkę" boli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nikt aż tyle cydru tutaj nigdy nie zażywa. Może poza Pinkie, lecz ona skutki wytrzyma. Pomoże ci teraz wywar z leśnego maku, ale ostrzegam, że jest nieprzyjemny w smaku. I proszę cię, zaufaj mojej mowie: Szanuj się, bo tylko jedno masz zdrowie. To nie o mnie chodzi, ale dzięki za radę. A tak przy okazji... Masz jakiś napój, którym można by zastąpić cydr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Czy nie sądzisz żę mój cydr(*w tle złowieszczy śmiech*) zdominuje cały rynek cydrowy w Equestri (no to teraz przyczepiłem sie do swojego cydru) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witaj Zecoro pozwól że zadam ci parę pytań: 1)Czy twoja ojczyzna to jednolity kraj czy plemiona ? 2) Kto sprawuje władzę ? 3) Czy wasza magia ma aktywny czy pasywny efekt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Zecoro, nie przeszkadza ci, że tak mało osób tu zagląda? Jak, myślisz, czy to dlatego, że mieszkasz w środku lasu Everfree? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Czym zajmujesz się w wolnych chwilach? Bo przecież nie robisz mikstur całymi dniami, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Witaj Zecoro, mam parę pytań: 1. Co Cię sprowadza do Ponyville, to chyba daleko od Twojego domu? 2. Czy zapraszasz inne kucyki do siebie, nie czujesz się samotna w tym lesie? 3. Nie myślałaś, żeby sprzedawać swoje mikstury w Ponyville, na pewno wiele kucyków skorzystałoby z Twoich usług jak wtedy w spa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts