Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 (edytowany) Arbok od tyłu..... xD Ja go biorę, z nim mi się tylko ona kojarzy -Uwielbiam trujące Pokemony (dlatego mam ToxicMasterUzi, dlaczego nie Poison? Bo bardziej lubię słowo Toxic ) -Oczywiście Jessie też uwielbiam -I bym go trenował, uczył takich ataków jak: Sludge Bomb, Toxic, Crunch, Dig, Earthquake, Acid, Gunk shot, Iron tail, Dragon tail, Ice fang, Fire fang, Thunder fang, Poison jab, Wrap, Glare, Giga drain Ja go muszę mieć @ToxicMasterUzi Edytowano Marzec 14, 2017 przez ToxicMasterUzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Kobra!? KOBRA!? @Gryfeł Wyznaczam siebie bo uwielbiam kobry Ogólnie uwielbiam Egipt a tam też kobry se pełzają Ale nie tylko dlatego! One są śliczne, urocze! I te ich kołnierzyki :3 Ale one są prześliczne i fajnie mają łebki tak wysoko, a resztę ciałka na ziemi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Ktoś to musi skomentować, bo się nią nie podzielimy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 (edytowany) @Gryfeł Niech sobie głaska. Edytowano Marzec 18, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) Lud przemówił! @Gryfeł otrzymuje kobrę. Jako że Fluttershy śpi to za nią wybiorę kolejnego pupila. Niech będzie... ...pirania. Taka fajna rybka z ząbkami. Edytowano Marzec 20, 2017 przez Polineks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 @ToxicMasterUzi bo to urodzony zabójca i takie stado zabije każdego kto jest w wodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 @Paplok Bo go ostatnio zjadły piranie w Spyro 3 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 OK. Przyda się jeszcze jakiś głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 @Paplok bo ten drugi już zwierzyniec ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Zatem @Paplok otrzymuje rybkę, a my poszukamy nowego opiekuna dla... ...lamy. Uwaga! Pluje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 @Uszatka bo jej pasuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 Skoro tak mówisz to @Uszatkaotrzyma lamę. A teraz pytanie czy ktoś przygarnie... ...lotokota. Heh. Zabawny stworek. Ktoś chętny? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 Czy zamiast brzydactwa widocznego na zdjęciu, mogę przygarnąć tygrysa syberyjskiego? To jeden z moich ulubionych zwierzaków. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 @BiP, bo ma avka z Lion King. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Droga Fluttershy. Ponawiam prośbę o zgodę na adopcję tygrysa syberyjskiego. Jeżeli się zgodzisz, przez pół roku, będę sprzątać kurnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Mój drogi! Wszystko w swym czasie. Każdy z tych slodziaków chce znaleźć nowy dom. Może następny będzie tygrys. Zobaczymy. Przy okazji przypominam, że zasady zabawy znajdują się na pierwszej stronie. Radziłabym się z nimi zapoznać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Czekaliśmy dość długo, a jedyną opcją okazał się @BiP, zatem on otrzymuje lotokota. Czas na kolejnego zwierzaka, a jest nim... ...młoda żyrafa. Się tak mi przez myśl nawinęła Komu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 U! Skoro tu nadal nic, to proponuje by żyrafę dać @Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Przykro mi ale nie mogę... Nie wiem jak ją ukryć przed rządem :( Spoiler kto wie skąd to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 12, 2017 Share Napisano Sierpień 12, 2017 Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 @Mielcar, weźmiesz żyrafę do supermarketu i będzie ci sięgać po ciastka z najwyższej półki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Mielcar zatem niech będzie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 To co @ClearFog? Dajemy zwierzaka Mielcarowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 1, 2018 Share Napisano Luty 1, 2018 A więc młoda żyrafcia, której zdjęcie gdzieś uciekło z internetów, należy do @Mielcara ^^ Opiekuj się nią dobrze. Zwierzę pochodzi z Afryki, więc raczej będzie mieć wymagania Tymczasem nowego domku szuka taki oto skakunik :3 Komu przydzielicie tego uroczego pajączka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Pajączka to ja bym Tobie dała c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts