WilczeK Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Witam! Jest to temat pełniący rolę istniej reklamy dla mojej twórczości na DA. Dlatego będą wrzucał co jakiś czas co ładniejsze prace aby zgarniać +-y i być bogatym w cholerę. A tak poza tym to mam nadzieje, że co lepsze koleżanki i koledzy coś poradzą, bo choć mam świadomość, że nie idzie mi najgorzej to wiem, też że pupy nie urywam. Wrzucam 4 arty, na dobry początek, w tym najnowszy: 1. OC na podstawie Kai'a z KFP3. Spoiler 2. Jedna prac z serii ,,The Bandits'' Spoiler 3.Mój główny OC, którego niektórzy kojarzą. Spoiler 4. Taka aktualizacja arta z OC'kiem @WhiteHood 'a. Lepsza, bądź gorsza. Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Robisz requesty? :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 13 minuty temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Robisz requesty? :3 Yeap, Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 My już rozmawialiśmy na ten temat @WilkU. Jednak przyznać muszę, że ten płaszcz zarzucony na bok, robi robotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallout152 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Nie lubię takiego rozczochranego stylu, przypomina mi to pewien inny fandom, ale fajnie sierść na ryju przechodzi w brodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Ten rozczochrany styl jest właśnie boski @fallout152 masz na myśli fandom futrzaków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 @fallout152 Kiedyś próbowałem rysować innym stylem, bardziej... cukierkowym? Estetycznym? Ale jakoś ten najbardziej do mnie przemawia i to w niego brnę. Zobaczymy jak będzie w przyszłości. Na tą chwilę próbuję ogarnąć jak jakoś lepiej rysować grzywy. Może kiedyś znowu popróbuje z innym. @Eter Też właśnie go lubię i staram się do niego dążyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 (edited) Kolejny art do kolekcji. I jak zwykle, kiedy coś testuje to robię to na swoim OC'ku, aby ludziom ich własnych nie krzywdzić. Trochę kombinowałem z rysowaniem grzywy, bo właśnie to jest wiedza, którą próbuję poznać. Tak się składa, że miną jakiś czas temu rok od kiedy na serio wziąłem się za rysowanie. Wrzucam pracę dla porównania. Pozdrawiam! Spoiler Spoiler Edited December 23, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 (edited) Tym razem TreeHugger, może wreszcie wezmę się na Requesty. Spoiler Edited January 6, 2017 by WilkU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Jakiego zaćpane xD btw można już składać zamówienia na requesty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Pisz co byś chciał to sobie zapiszę. Ale od razu mówię, że nie wiem kiedy go zrobię, wszystko zależy od mojego chcenia/ niechcenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Pewnie pamiętasz takiego ogromnego ogiera nie pamiętam jak miał na imię co go szeryf ścigał i ma za cm odwróconą podkowę bo myślał że urodził się z pechem to takiego ogromnego ogiera chce ale bez kilofa, btw tak to jest worek Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 Już dawno nie robiłem pracy wykonanej w pełni ołówkiem, w każdym razie jeżeli chodzi o kucyki. A więc nadrabiam braki: Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Odstaw to zioło. Diler kłamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 (edited) W sumie, mam 20 lat i rysuje kucyki. Powinienem raczej skupić się na samolotach i dziewczynach. A co do zioła... dziś w mnie w mieście było jakieś spotkanie popierających wprowadzenie medycznej marihuany. Edited February 4, 2017 by Curtiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Mi się podoba. Twarz zajebiście wyszła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts