Jump to content

Cześć i czołem !

Golden&Girl
 Share

Recommended Posts

Witamy wszystkich Bronies i Pegasis! Mam na imię Sandra no i jestem dość młoda. W mlp siedzę dwa lata, ale jakoś nigdy nie myślałam, że istnieją takie grubsze strony. Uważałam, że jest seria ta jest dla dziewięciolatek, a ze mną jest coś nie okey (ta moja wyobraźnia).

Co lubię robić?

Czytać i trochę rysować, a tak najlepiej to nic nie robić :fluttershy4:.

Moja ulubiona postać?

Luna, Discord i Fluttershy.

A wy napiszcie coś o sobie bym mogła was poznać.:fshug:

• Upvote 1

Hej!

Jestem Norbert, 16 wiosen, i tak, chyba jest coś z nami nie tak :rdblink:.

Interesuje się efektami video i tworzeniem filmów. Jestem nieszablonowy i lubię zrobić coś samodzielnie. Jak na przykład mój avatar. Nie chce mi się wklejać tego, co napisałem o sobie na moim profilu (trochę tego jest), więc serdecznie Cię na niego zapraszam, jeśli chcesz się czegoś więcej o mnie dowiedzieć ;)

Cześ Sandra, posiadasz jedno z moich ulubionych imion, więc na start plusujesz u mnie :x

Iiii... co tam lubisz czytać? :lunaderp:

Bo tak się składa, że jestem również kocham czytać, znowu plusujesz u mnie :x

I czy czytałaś fanfiki już jakieś?

Jak chcesz mnie bardziej poznać to możesz do mnie napisać, nie za bardzo lubię tak publicznie pisać o sobie :v

Siemanko jestem Michał i też jestem tu od niedawna w same kucyki się wkręciłem też zupełnie nie dawno i one rozwalają u mnie wszystko przez nie przypomniałem sobie że w dzieciństwie rysowanie było moją wielką pasją i 5+ było zawsze i chyba zainwestuje w kredki a co. Teraz po za pracą zajmuję się Downhillem i freeridem na rowerze. Moją ulubioną postacią jest Szalona jak ja Rainbow dash na której się obecnie wzoruję jest dla mnie idolem numer 1 i maże żeby się z nią po ścigać. Król Sombra też mi się podoba szczególnie ten z fanowskich produkcji ma styl i klasę no i ja też w mrocznych klimatach się odnajduję lubię horrory, rock i  hardcorowy metal.

P1390865x.jpg

Edited by Downhill dash

Cze nowa :fluttershy5:

Takie pytanie do ciebie: czy nadal oglądasz kucyki czy po prostu jesteś dla twórczości?

Też korzystając z okazji, tym bardziej że też jest nowy, zapytam @Downhill dash, masz na swoim koncie jakieś maratony kolarskie? Skąd się zaraziłeś tą pasją? I też proponuję dla ciebie stworzyć temat powitalny. Z tego co widzę jesteś bardzo ciekawą personą :D 

• Upvote 1

Guest Ziemowit
21 godzin temu Golden&Girl napisał:

A wy napiszcie coś o sobie bym mogła was poznać.:fshug:

Coś o sobie hmmm. 13 lat, zainteresowany oglądaniem futbolu, żużla i skoków narciarskich, kochający grać w Hearthstone człowiek.

17 godzin temu Downhill dash napisał:

Siemanko jestem Michał i też jestem tu od niedawna w same kucyki się wkręciłem też zupełnie nie dawno i one rozwalają u mnie wszystko przez nie przypomniałem sobie że w dzieciństwie rysowanie było moją wielką pasją i 5+ było zawsze i chyba zainwestuje w kredki a co. Teraz po za pracą zajmuję się Downhillem i freeridem na rowerze. Moją ulubioną postacią jest Szalona jak ja Rainbow dash na której się obecnie wzoruję jest dla mnie idolem numer 1 i maże żeby się z nią po ścigać. Król Sombra też mi się podoba szczególnie ten z fanowskich produkcji ma styl i klasę no i ja też w mrocznych klimatach się odnajduję lubię horrory, rock i  hardcorowy metal.

P1390865x.jpg

Jaki ładny poćung omg <3

część i czołem mam 18 lat i jestem ze świnoujścia zacząłem oglądać mlp od 2011 roku odkryłem że jestem bronym dopiero na przełomie 2015-16 roku moje hobby to żeglarstwo modelarstwo morskie i kolejowe czasem rysowanie i obecnie uczę się na kucharza i też jazda rowerem po moich okolicach :) i zapraszam na mego fb

1507193_10203179375869762_7073898857033156804_n.jpg

2.02.2017 at 19:14 Zexel napisał:

Cze nowa :fluttershy5:

Takie pytanie do ciebie: czy nadal oglądasz kucyki czy po prostu jesteś dla twórczości?

Też korzystając z okazji, tym bardziej że też jest nowy, zapytam @Downhill dash, masz na swoim koncie jakieś maratony kolarskie? Skąd się zaraziłeś tą pasją? I też proponuję dla ciebie stworzyć temat powitalny. Z tego co widzę jesteś bardzo ciekawą personą :D 

Kuce oglądam cały czas nie mogę się od nich oderwać i naprawdę je kocham chociaż jeszcze wszystkich odcinków nie widziałem i tych pełno metrażowych bo mam bardzo ograniczony transfer internetu na razie ale już nie długo

Na co komu maratony?! Tylko jak naprawię kompa to wrzucę kilka szalonych filmów o mojej pasji.

Skąd się wzięła moja pasja? Rower kochałem od zawszę, potem w TV pojawiło się EXTREME CHANEL i tam wtedy bardzo dużo filmów i relacji pokazywali z extremalnych odmian kolarstwa i zacząłem to chłonąć i samemu próbować na czym popadnie i tak mnie wciągnęło i trwa do dziś choć moja pasja rozwijała się powoli do tego stopnia w jakim jest teraz. Stała się nie odłączną częścią mojego życia i mnie, kształtuje mój charakter moje cele i ambicję. Na rowerze nauczyłem się nigdy nie poddawać i walczyć do końca i to przenoszę na wszystko inne skutek jest rewelacyjny, mam też zawsze dobry humor i nie łapię nigdy doła ale to bardziej od medytacji przez rower mam jeszcze fachowe szkolenia z pierwszej pomocy bo głęboko w dziczy można liczyć tylko na siebie i przyjaciół. Bez obecności kumpli staram się nie szaleć bo byłej wiosny omal nie zginąłem i nie było komu mi pomóc w środku lasu.Teraz myślę kiedy i jak co stworzyć z kucami bo kręcą mi się po głowię ciekawe pomysły i typowo chcą eksplodować.  

22 godziny temu XNorbi napisał:

Masz do niego pociąg xD ;)

Zawsze miałem pociąg do pociągów zwłaszcza towarowych mają dla mnie nie powtarzalny klimat i jak mam ścieżkę w dół wzdłuż torów to uwielbiam się z nimi ścigać spojrzenia pasażerów są bezcenne tylko trzeba uważać żeby się na nich nie zagapić i nie wpaść na coś hehe

Apeluję o nie pisanie postu pod postem - Maniek.

10 godzin temu Downhill dash napisał:

Zawsze miałem pociąg do pociągów zwłaszcza towarowych mają dla mnie nie powtarzalny klimat i jak mam ścieżkę w dół wzdłuż torów to uwielbiam się z nimi ścigać spojrzenia pasażerów są bezcenne tylko trzeba uważać żeby się na nich nie zagapić i nie wpaść na coś hehe

A czy kiedyś zdarzyło Ci się na coś wpaść? 

Edited by XNorbi
błąd gramatyczny :)

26 minut temu Downhill dash napisał:

[...] przeleciałem przez rów [...]

Też mi się kiedyś zdarzyło kiedy jechaliśmy z kolegami do Czech, przeleciałem przez kierownicę po uprzednim nacinięciu lewego hamulca (rozmawiałem przez telefon i trzymałem go w prawej dłoni. Wiem, nie powinno się rozmawiać podczas jazdy) i wpadłem do rowu z wodą. No trochę mokro mi było, oni też byli mokrzy ze śmiechu. Ale zawsze jakieś śmieszne wspomnienie do kolekcji :D 

• Upvote 1