Jump to content

Recommended Posts

Cześć!
Słuchajcie! Mam sposób na wyciągnięcie Cahan na randkę <3 

Jeśli jest ktoś zainteresowany, zapraszam na pw.

Ewentualnie możemy zrobić licytację i ten, który wygra, dostanie info na wyłączność! 
A Walentynki za pasem~~<3

100% skuteczności! Sprawdzone info!

Edited by Karmel
  • Upvote 1

1 minutę temu Karmel napisał:

Zarzucać damie kłamstwo! Też mi coś~~

Masz nyapisane źrebaczek a płci nie widzę, także zwracam się jako >>ten<< człowiek. To całkiem sporo, prawda? :rd6: Also, temat uważam za marny clickbait od tego momentu przez najbliższe 76 lat. :hmpf:

Stwierdziłyśmy, że jeśli pomysł się dobrze sprzeda, podzielimy się kasą. Korzyść dla wszystkich! 
Ale o tym ciśś...

Tak więc! Macie niepowtarzalną okazję! Sposób prosto od źródła! Cahan w końcu odsłoniła karty!!!

Ano, nie chciało mi się wszystkiego uzupełniać, kiedy zakładałam konto ;)

Edited by Karmel

Właśnie teraz Cahan napisał:

Sugerujesz, że oglądam takie rzeczy? Oj, Triste, Triste. Za mniejsze rzeczy wysyłałam ludzi do łagru sadzić rosiczki :rdblink: 

Bo ja wiem? Wszędzie trąbią o tym filmie. Bratowa jest zachwycona pierwszą częścią (chyba go obejrzę z ciekawości). O filmie wiem tylko, że to romansidło. Czasami lubię obejrzeć jakieś (forever alone).  

Propozycja dla chętnych. Wybierzcie się z Cahan i Cahan do Cahan. Żeby nie było: Cahan to imię jakiegoś biznesmena oraz miejscowości we Francji. Cahan (facet) zapłaci za pobyt i posiłek z Cahan w Cahan :rainderp:

• Upvote 2

Phi, nie wiem, kto ci zapłaci za sposób na Cahan. Nie sądzę, żeby bez odpowoedniej dopłaty ktokolwiek się z nią umówił.

Spoiler

A sposób na Cahan nie jest trudny.Trzeba rosiczką wywabić Cahan z jej jaskini, następnie dać odpowedni prezent (np. zbroje, konia), i zaprowadzić ją do wcześniej przygotowanego dołu z wapnem. Tam będzie mogła wrzucić do niego jej, uprzednio związanych, wrogów.  Randka idealna.

• Upvote 8