Karmel Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) Cześć! Słuchajcie! Mam sposób na wyciągnięcie Cahan na randkę Jeśli jest ktoś zainteresowany, zapraszam na pw. Ewentualnie możemy zrobić licytację i ten, który wygra, dostanie info na wyłączność! A Walentynki za pasem~~<3 100% skuteczności! Sprawdzone info! Edytowano Luty 5, 2017 przez Karmel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 1. Zmień kolorek na domyślny, różowy jest kolorkiem @Cheese i @Vezz 2. WTF?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Dołączę się. WTF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Godoj waść. Karuzela śmiechu właśnie się rozpędza 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 Nikt mi nie wierzy, że mam na siostrę sposób... ech... chyba sobie pójdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 każdy może kupić rosiczkę i postawić przed jej jaskinią 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 No ja wierzę, dlatego postanowiłem tu napisać. Czyżbyś kłamał i nie miał żadnego sposobu, którym chcesz się podzielić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Umm... Co tu robi ten temat? @Cahan Ktoś chce ciebie wyswatać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 Zarzucać damie kłamstwo! Też mi coś~~ A proste postawienie rosiczki przed jaskinią... serio? XD Aż tak nisko cenicie naszą kochaną Cahan??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 @Triste Cordis, wiem, moja ukochana siostra. Też bym ją wyswatała, ale za bardzo ją kocham by ją Wam oddać. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 1 minutę temu Karmel napisał: Zarzucać damie kłamstwo! Też mi coś~~ Masz nyapisane źrebaczek a płci nie widzę, także zwracam się jako >>ten<< człowiek. To całkiem sporo, prawda? Also, temat uważam za marny clickbait od tego momentu przez najbliższe 76 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) Stwierdziłyśmy, że jeśli pomysł się dobrze sprzeda, podzielimy się kasą. Korzyść dla wszystkich! Ale o tym ciśś... Tak więc! Macie niepowtarzalną okazję! Sposób prosto od źródła! Cahan w końcu odsłoniła karty!!! Ano, nie chciało mi się wszystkiego uzupełniać, kiedy zakładałam konto Edytowano Luty 5, 2017 przez Karmel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Quo vadis Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Quo vadis dobra książka. @Karmel to już nie okazja, skoro wiadomo, że to tylko oszukaństwo. Nikt już się nie nabierze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 Nie musisz wierzyć Starczy, że ja i Cahan wiemy, że to prawda A teraz przepraszam, Wiedźmin wzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć Spoiler Wódko ma wódko ma wódko ma, Ja bez ciebie sobie w życiu rady nie dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Możemy czuć się z clickbait'owani a teraz proszę ludność cywilną o rozejście się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Jaki tam znowu "clickbait". To nie "glowing knife vs cat", ewentualnie "zdjęcie Cahan w bikini" Łatwo domyślić się o co chodzi. Aha. Jakie są wymagania? Byle nie kino i "Ciemniejsza twarz Grey'a" (czy jak mu tam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: "Ciemniejsza twarz Grey'a" Sugerujesz, że oglądam takie rzeczy? Oj, Triste, Triste. Za mniejsze rzeczy wysyłałam ludzi do łagru sadzić rosiczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Właśnie teraz Cahan napisał: Sugerujesz, że oglądam takie rzeczy? Oj, Triste, Triste. Za mniejsze rzeczy wysyłałam ludzi do łagru sadzić rosiczki Bo ja wiem? Wszędzie trąbią o tym filmie. Bratowa jest zachwycona pierwszą częścią (chyba go obejrzę z ciekawości). O filmie wiem tylko, że to romansidło. Czasami lubię obejrzeć jakieś (forever alone). Propozycja dla chętnych. Wybierzcie się z Cahan i Cahan do Cahan. Żeby nie było: Cahan to imię jakiegoś biznesmena oraz miejscowości we Francji. Cahan (facet) zapłaci za pobyt i posiłek z Cahan w Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Cahan na randkę bardzo łatwo wyciągnąć. Wystarczy posiadać sklep z rosiczkami i pizzerię obok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmel Napisano Luty 5, 2017 Autor Share Napisano Luty 5, 2017 Meh... nikt nie jest zainteresowany...@Cahan, przykro mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 No mi nie jest przykro. Jeszcze bym musiała iść na tę randkę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Phi, nie wiem, kto ci zapłaci za sposób na Cahan. Nie sądzę, żeby bez odpowoedniej dopłaty ktokolwiek się z nią umówił. Spoiler A sposób na Cahan nie jest trudny.Trzeba rosiczką wywabić Cahan z jej jaskini, następnie dać odpowedni prezent (np. zbroje, konia), i zaprowadzić ją do wcześniej przygotowanego dołu z wapnem. Tam będzie mogła wrzucić do niego jej, uprzednio związanych, wrogów. Randka idealna. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Trudne sprawy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się