Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Na 358. Czyli tylko jeszcze 8 odcinków do końca. Zastanawiam się jak oni zamierzają to anime zakończyć, skoro manga nadal trwa. o_0 A po co kupować, w internecie wszystko jest. Chociaż ja i tak kupuję, bo fajnie na półce wygląda i wygodniej się czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Niech Ichigo i Rukia się ożenią I niech będą mieli dziecko... Chwila. To by wtedy było shinigami-półshinigami-półczłowiek. W takim razie z Tatsuki xD Na 358. Czyli tylko jeszcze 8 odcinków do końca. Co?! 8 odcinków do końca...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 @AJ Yah, nie będzie więcej tego czegoś zawierającego swastykę... Ale z drugiej strony, dla Orihime, Kona i Yoruichi trzeba obejrzeć. Trzeci odcinek i mam nieco mieszane uczucia, ale rozmowy Toskaffki i ojca 0wnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Kon ostatnio w ogóle się nie pojawia. Yay rozpacza z tego powodu, bo to jej ulubieniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Nie róbcie tutaj spamu o Anime/Mandze, od tego są specjalne tematy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quites Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witam , jestem kailyf , dużo ludzi mnie widziało na dzisiejszym meecie (ten najmniejszy ). Interesuje się mlp , bronią pancerna (ogólnie II wojna światowa). Gram Wot'a i minecrafta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 witaj ! baw sie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Ohayo... Znowu będę przeżywał, że nie jestem ze śląska i nie mogłem być na meecie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Siemka. Miło że ludzi z meetu się rejestrują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Czeeeeeeeeeeeeść! Mam 17 lat i jestem głupi. Podobno. No i, jestem ledwie 50% brony, co mnie smuci, ale żyję jakoś. Poza MLP lubię filmy, książki, muzykę, matematykę, psychologię, szachy i czuć się lepszym. Jestem z Kutna i beznadziejnie się przedstawiam:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Czeeeeeeeeeeeeść! Mam 17 lat i jestem głupi. Podobno. No i, jestem ledwie 50% brony, co mnie smuci, ale żyję jakoś. Poza MLP lubię filmy, książki, muzykę, matematykę, psychologię, szachy i czuć się lepszym. Jestem z Kutna i beznadziejnie się przedstawiam:P WRĘCZ ŚWIETNIE! NARESZCIE O JAKIEGOŚ PSYCHOLOGA WIĘCEJ! Muzyka, Filmy, książka też świetne, ale za matematykę to na pal chciałbym cię nabić... Tak czy inaczej - Witaj na forum, Niezbyt znajomy człeku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 I to z tobą oglądałem MLP:FiM, żeby się ponabijać, i z tobą wtedy nie udało nam się to nabijanie xD. Miło zobaczyć na forum znajome twarze, którym zrzędzę przy każdej okazji, żeby zaczęli pisać na forum . Ohayo! Btw... Psychologią też się trochę interesuje, choć raczej z praktyki. Gdzie na pal?! To dzięki niemu zdaje z matmy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 WRĘCZ ŚWIETNIE! NARESZCIE O JAKIEGOŚ PSYCHOLOGA WIĘCEJ! Muzyka, Filmy, książka też świetne, ale za matematykę to na pal chciałbym cię nabić... Tak czy inaczej - Witaj na forum, Niezbyt znajomy człeku. A jak Pinkamena każe ci szybko przybliżyć ln 3? To co? Aha, lojalnie uprzedzam, że moja psychologia stoi na bardzo niskim poziomie - tak na przyszłość. Po prostu ją lubię @Lemuur - Tak, i to przeze mnie (pośrednio) masz tego nicka. Możemy nawet streścić całe nasze życie tutaj - ale ma to jakiś sens? No bo ja np. nie mam tak naprawdę laserowego szotgana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Dobra... Nie rozpisujmy się, starczy już offtopu w tym temacie. Zawsze możemy zrobić temat: "Historia naszego życia" w dziale z offtopem, jak będzie nudno . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poosheck Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 To może ja się teraz przedstawię Jakub, lat 16 (wkrótce 17), interesuję się informatyką i grami komputerowymi. Słucham rocka i metalu PS. Mój ulubiony kuc to Fluttershy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Cześć puszek :> Nawiasem mówiąc, to mój kolega z klasy, bardzo sympatyczny, trochę nienormalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Witaj Puszku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Cześć Puszek! Można wiedzieć jakie gry cię interesują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poosheck Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Ostatnio sporo gram w: - League of Legends - Heroes of Newerth - Battlefield 3 - Cabal Online Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 O tak, dużo nas grających w lola!! Zapraszam do wypowiadania się w odpowiednich tematach i teraz już spokojnie moge wkleić powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Puszek już cię lubię Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Siema, wiedz że z tego miejsca nie ma już powrotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Kuoth ten obrazek już stary. To powinno być jako nowe "Welcome to the herd" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=HCox8kju0UI&feature=related Filmik zastrzeżony dla osób odpowiedzialnych za dział Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 cięzko się z tobą nie zgodzić, ale to jest już klasyk, nasz znak rozpoznawczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się