Spoiler Cat Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Ok, zanosiłem się już dłuższy czas na rejestrację, w końcu się udało Witam wszystkich kuco-zapaleńców Jestem z Poznania, data urodzin pamięta jeszcze komunę, w fandomie jestem od września 2011 (czyli stosunkowo niedługo). Studiuję, pracuję, oglądam kreskówki, filmy, czytam komiksy i uwielbiam gry komputerowe Ulubionym kucykiem z Mane6 jest oczywiście Applejack, następnie Luna, Vinyl Scratch, Lyra, i Daring Do. Peace! Megusta, widzę kolejnego gracza Jakieś konkretne tyuły? Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Counter-Strike 1.6 (na modzie BF2); DiabloII:LoD; Warcraft3: Frozen Throne; Starcraft 1&2; z czego dwie ostatnie to zdecydowanie single-player. Oczywiście Half-life 1&2, Red Alert 1&2 (3 to porażka), od czasu do czasu TESIV: Oblivion (Skyrim nie ruszy na moim sprzęcie) i Fus Ro Nyan ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Witaj Dixie Anima (Hehe, kolejny fan Daring Do YAY!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Taka prośba do brony z okolic Sosnowca- wiem że w Zespole Szkół Elektronicznych I Informatycznych(w Sosnowcu) są brony, jeżeli chodzicie do tej szkoły to dajcie mi znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Melly? Mell?! Oo Jak tu trafiłaś, zły człowieku? *hug* (Od razu Melly mi się z tobą skojarzyło, ale to o dajmonizmie... mi potwierdziło, że ty to ty. :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Dzięki za takie miłe przywitanie! c: Ou, Ev. :3 A wiesz, że... Z resztą, powiem Ci wszystko na PW. *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Yay, kolejny rówieśnik! Witaj, Paulino. Czuj się jak w domu ;3 Witaj również Dixie Anima - miłego spędzania czasu na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Dzięki za takie miłe przywitanie! c: Ou, Ev. :3 A wiesz, że... Z resztą, powiem Ci wszystko na PW. *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Również witam nowo przybyłych Paulinę oraz Dixie Anima! Życzę miłej zabawy i udanego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Hello every(new)pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Dzięki za przywitanie everypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkanusek Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 @HoryPl Oooo, i nawet kogoś z Sosnowca na forum znalazłem. Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Siemanko jestem Krzysiek (22lat) spod Gliwic, Fan MLP FIM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Rzeczowo dość, mój typ. Witaj w naszych skromnych progach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asdam Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witam wszystkich. Z tej strony Adam, lat 15, spod Tarnowskich Gór. Brony od ok. 6 miesięcy, fan SF i Fantasy. Niewiele więcej mam do powiedzenia, więc powiem po prostu - cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berusek5 Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Asdam! Nareszcie postanowiłeś zarejestrować się na forum Witaj nasz Ponymeetowy fotografie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witaj na forum, miłej zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witam nowo przybyłego! Życzę udanego pobytu na forum i miłej zabawy z resztą Bronies! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witaj Asdam Ja również życzę Ci miłej zabawy z resztą bronies i pegazis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zapominajka Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 krakowski rocznik '88 :> ubóstwiam książki (S. King, N. Gaiman, A. Sapkowski, J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling [ale nie tylko fantasy]), komiksy (Sandman, Kaznodzieja, Mroczna wieża, Blacksad), mangę&anime (Miecz nieśmiertelnego, FMA, Naruto, Bleach, filmy Miyazakiego), bajki (przede wszystkim Disney <3 Avatar: The Last Airbender) i filmy (mam mnóstwo ukochanych filmów, nie będę Wam tu śmietnika robiła ). poza tym interesuję się grafiką, robię zdjęcia, czasem bawię się FIMO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witamy w gronie Bronies i Pegasis, Zapominajko! Życzę udanego pobytu na forum i miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Welcome everypony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się