Avro Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Witaj zapominajko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Witam również zapominajkę i wszystkich nowych przybyszów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zapominajka Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 witajcie! dzięki za miłe przyjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Urodzona w roku 1988 świeżo nawrócona na jasną stronę mocy magii przyjaźni Warszawska pegasis pragnie się zaprezentować. MLP FiM olśniły mnie dopiero kilka dni temu, już zobaczyłam wszystkie wyemitowane do tej pory odcinki, ale chcę więcej, więcej, więcej! Najbardziej kocham Pinkie Pie, zaraz potem uroczą Fluttershy oraz Rainbow "Amazing" Dash. Co nie znaczy że nie doceniam Applejack, Twilight Sparkle i Rarity. Wszystkie kuce są kochane i żadnego nie oddam. Poza kucami zajmuję się wyszukiwaniem dobrych filmów i książek. Słucham wszystkiego co moje ucho toleruje. Jednakże Najbardziej tolerancyjne jest na Rammstein, Sweet Noise, My Riot, Kult, Blade Loki i Plebanię<3 Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej, pytajcie:D Brohoof ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Brohoof! Witaj na forum, świeżo nawrócona pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Najbardziej kocham Pinkie Pie, zaraz potem uroczą Fluttershy oraz Rainbow "Amazing" Dash. Co nie znaczy że nie doceniam Twilight Sparkle i Rarity. A gdzie Applejack? :( Tak czy siak - witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Zmęczona jestem i chora. Wybaczcie. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Brohoof! Witaj na forum i miłej zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 1988 i Blade Loki i Plebania, to jest na prawdę dziwny gust ale poza tym to witam i zdrowia życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Dlaczemu? Dobre punk ska nie jest złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Również witam i życzę udanego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Dzięki, muszę znikać do pracy. Do zobaczenia po 21:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Dzięki, muszę znikać do pracy. Do zobaczenia po 21:D Brohoof. Cieszę się że na forum jest coraz więcej osób z Wawy Niestety jak widać wszyscy są tutaj tak zapracowani. Trzeba się w końcu wybrać/urządzić jakiś maraton. Ostatnio też musiałem pracować podczas oficjalnych warszawskich meetów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Dzięki wszystkim, którzy się odezwali za pomoc, popełniłem takie coś http://www.mmsilesia.pl/406410/2012/3/18/duzi-chlopcy-tez-lubia-male-kucyki?category=magazyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Fajny artykuł wyszedł . Ciekawie się czytało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Lemuur chwali kolegę po piórze he he, solaris nam się nie ukryje nawet pod własnym imieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Artykuł o bronies nie mówiący o nas jak o 50-letnich zboczeńcach ? Mhhh me gusta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Artykulik o nas? Aż miło ^^. I jeszcze bardzo fajnie napisany do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Tró, bardzo przyjemny artykuł w odczycie. Podoba mi się, lajk metal! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Artykuł jak najbardziej zacny i godny pochwały. BTW witam nowych ludzi na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester200100 Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Hello everypony, z tej strony Kamil. Kucyki złapały mnie w swoje sidła w okolicach września zeszłego roku i od tej pory potulnie poddaje się ich władzy. Pochodzę z małej miejscowości Łowicz (miasto między Łodzią a Warszawą). Mam 18 lat, jestem wysokim, chudym, długowłosym i brodatym osobnikiem (typowy Brony ot co). Uczęszczam do 3 klasy ILO w Łowiczu na profilu Biol-Chem. Ulubiony kuc: Ulubiona księżniczka: Ulubiony BG pony: Ulubiony ep: Suited for success Ulubiony song: Art of the dress/Smile song Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 hehe upodobania kucowe te same biol-chem popularny kierunek wśród bronies. Łowicz, Łódzkie, coraz wiecej nas z Łódzkiego, co.mnie bardzo cieszy. Witam cię na forum w imieniu Pinkie jak i własnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Witam ziemię Łódzką! Moje korzenie notabene. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Heh, czyżby kącik fanów Pinkie? Witam na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się