El Martinez Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Hej, Kamil ; > Na forum jest wiele osób podobnych do Ciebie, więc na pewno poszerzysz tu swoje grono znajomych (może nie tylko tych "wirtualnych ). Miłej zabawy ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Siemka Kamil Witam cie " z otwartymi ramionami " Miłej zabawy na forum życzę (Z TEGO FORUM NIE MA UCIECZKI !!!!!!!!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Cześć Kamil miło cię poznać .Nie martw się na forum napewno będziesz się super bawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Kamil, wierzcie mi lub nie, ale miałam podobne problemy co ty ;] Szybko się z tego wyliżesz, jeśli pozwolisz, by do twojego życia weszło trochę kucykowej radości ^^ Miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Kamil, to co mówisz to sama prawda, u mnie też jest podobnie. No i jak reszta witam cię na forum z otwartymi ramionami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Jak miło miec zdolnych i utalentowanych ludziów na forum, zrobie to pierwszy, bo pewnie każdy chciał to napisac, ale sie bał, że urazi Kamila. Kiedy zrobisz nam MMO o kucykach :* Hej Kamil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam cię Kamilu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Witaj Kamilu. Rzecz jasna witam Cię z otwartymi ramionami i życzę przedniej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamileron Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 @EmoTacoZ Zastanawiałem się nad tym i chciałem się zapytać czy system z aq.com będzie wam odpowiadał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 @EmoTacoZ Zastanawiałem się nad tym i chciałem się zapytać czy system z aq.com będzie wam odpowiadał Nie wiem co to, byleby pinkamena miała najsilniejszego ulta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Ja też nie wiem, ale podoba mi się idea kucykowego MMO - wreszcie miałbym jakieś dla siebie. Ale Emoś, może zróbmy coś bardziej opartego o kooperację, a mniej o siłę ultów;p W ogóle - cześć, Kamil, baw się dobrze:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 O witam mojego imiennika ;-] Witajcie wszyscy Nazywam się Kamil i MLP wyciągneło mnie z ogromnej depresji. Mnie jeszcze nie wyciągneło, ale może dlatego że jestem zbyt zapracowany żeby myśleć o depresji. Interesuję się Programowaniem i tworzeniem gier MMO/Single Cóż mogę powiedzieć, gimnazjum to najlepszy czas na naukę programowania. Na studiach jest już trochę za późno. A matematyka którą się uczy w szkole, nie trafia w potrzeby programistów. Wiem to po sobie, moją potrzebę programowania rozpaliła chęć tworzenia skryptów map do scenariuszy w Starcrafta, jeszcze w podstawówce. Potem sam się uczyłem w gimnazjum. Było ciężko z tutorialami i kursami, a nie miał mi kto pomóc. Szczerze powiedziawszy przez całe liceum nie było dużo lepiej. Na studiach, czekało mnie bardzo dużo wysiłku i teraz jestem tylko “dobrym programistą”. Jak miło miec zdolnych i utalentowanych ludziów na forum, zrobie to pierwszy, bo pewnie każdy chciał to napisac, ale sie bał, że urazi Kamila. Kiedy zrobisz nam MMO o kucykach :* Hej Kamil. Ja też nie wiem, ale podoba mi się idea kucykowego MMO - wreszcie miałbym jakieś dla siebie. Ale Emoś, może zróbmy coś bardziej opartego o kooperację, a mniej o siłę ultów;p W ogóle - cześć, Kamil, baw się dobrze:p Yay, no pewnie że to wspaniały pomysł. Macie moją klawiatuę. A na forum znajdzie się parę dobrych grafików... prwada? Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 O witam mojego imiennika ;-] Nazywam się Kamil i MLP wyciągneło mnie z ogromnej depresji. Mnie jeszcze nie wyciągneło, ale może dlatego że jestem zbyt zapracowany. W każdym bądź razie po każdym odcinku MLP widoczna jest poprawa Interesuję się Programowaniem i tworzeniem gier MMO/Single Cóż mogę powiedzieć, gimnazjum to najlepszy czas na naukę programowania. Na studiach jest już trochę za późno. A matematyka którą się uczy w szkole, nie trafia w potrzeby programistów. Wiem to po sobie, moją potrzebę programowania rozpaliło tworzenie skryptów map do scenariuszy w Starcrafta, jeszcze w podstawówce. Potem sam się uczyłem w gimnazjum. Było ciężko z tutorialami i kursami, a nie miał mi kto pomóc. Szczerze powiedziawszy przez całe liceum nie było dużo lepiej. Na studiach, czekało mnie bardzo dużo wysiłku i teraz jestem tylko “dobrym programistą”. Co do samego programowania, tutaj mamy wiele poziomów. Mogę tylko powiedzieć że ucz się od tego najwyższego, logiczne myślenie i wysoki poziom abstrakcji. Jak miło miec zdolnych i utalentowanych ludziów na forum, zrobie to pierwszy, bo pewnie każdy chciał to napisac, ale sie bał, że urazi Kamila. Kiedy zrobisz nam MMO o kucykach :* Hej Kamil. Ja też nie wiem, ale podoba mi się idea kucykowego MMO - wreszcie miałbym jakieś dla siebie. Ale Emoś, może zróbmy coś bardziej opartego o kooperację, a mniej o siłę ultów;p W ogóle - cześć, Kamil, baw się dobrze:p Yay, no pewnie że to wspaniały pomysł, oczywiście już coś takiego powstaje ale nie mogę nic konkretnego na tym forum znaleźć. Rozumiem że tu jest pełno fanów RPG, którzy potrafią spisać reguły dobrej rozgrywki. A czy na forum znajdzie się parę dobrych grafików... prawda? Prawda?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 To ja może pójdę za przykładem i z góru powitam wszystkich. Tak więc witam wszystkich i życze miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Również dołącze się do powitania a więc witam wszystkich na forum, jak tak czytam to strasznie dużo młodych osób sie rejestruje, roczniki 97, 99... kurde ale Wy młodzi jesteście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Gabol, te forum jest specyficzne, mamy osoby młode, a potem od razu mamy stare pierniki również witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 No dzięki bobul, dobrze być starym piernikiem mając 17 lat xD No i witam przybyłych ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Również witam wszystkich nowych przybyłych do stada : ) A na grę MMO z Mlp czekam z niecierpliwością! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flynn013 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Siemka ! Przyszedłem się przywitać Jestem Artur, mam lat 15. Na ten moment mieszkam w Krakowie. Magię przyjaźni odkryłem jakieś 2 tygodnie temu Moimi hobby są m.in. gry komputerowe, fan arty z MLP oraz ASG(Air-Soft-Guns) Słucham różnych utworów, ale najwięcej Rocka, no i oczywiście utwory z My Little Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Air Soft... Bardzo miło słyszeć. Kiedyś też się "strzelałem", jednak do matury postanowiłem zrobić sobie przerwę ;p Może spotkamy się kiedyś na jakimś ogólnopolskim zlocie. Zapraszam na naszą świętokrzyską Basrę ;> No i witaj na forum ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witaj na forum, miłej zabawy i pamiętaj - stąd nie ma odwrotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Siemasz Arturze Witaj na forum i tak Guzik mówił poważnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flynn013 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Ani kroku wstecz ? Gdy służyłem w zakonie Kosmicznych Marines(a właściwie Kosmicznych Bronies) wmawiali nam to samo We are Space Bronies ! And We should not know fear ! For glorious of Equestria ! Wybaczcie ale jestem też fanem Warhammera, o czym zapomniałem napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się