Metis Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No więc mam na imię Zosia lubie informatyke i matematyke. Lubie czytać książki gównie fantasty i sci-fi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trollestia Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej jestę Kasia mam 12 lat lubie poniacze. Gram w minecraft'a z modem my little pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszacz Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hello ja Raduś (Radar,Boski gościu, itp.) Mieszkam w Rędzinach (śląskie) gram w portal 2 Niewiem czemu ALe Bardzo (ale to naprawde bardzo ) lubbie mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Witajcie towarzysze i niech Lenin ma was w opiece przed kapitalizmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam wszystkich, których tutaj jeszcze nie powitałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Miło widzieć że fandom się powiększa, jednak jest zjawisko które mnie martwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam nowych! Chudy jeśli mogę wiedzieć to jakie zjawisko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 aaa... o tym to mógł bym nowy wątek założyć... w dużej mierze następuje obniżenie pułapu wiekowego na forum, to zjawisko mnie martwi... bo co stanie się z młodocianymi fanami serialu kiedy Hasbro nie zechce kontynuacji... i nigdy nie nastąpi jedna rzecz a raczej następne zjawisko... ale to temat do szerszej dyskusji, i myślę że ten dział to nie miejsce na smuty i lęki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Cóż masz racje ale nic na to nie poradzimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Pewnie dużo osób z SB mnie zna, ale powtórzę to tutaj. Mam na imię Joanna, lat 11, w lipcu 12. Mieszkam w mieście pod Warszawą - Milanówkiem. Wielbię Applejack i Discorda. Lubię rysować, ale jedyną rzeczą której narysować nie potrafię, są kucyki. ._. Kocham śpiewać, no przyznam, wychodzi mi to. I tyle. Witam wszystkich, choć jestem tu dość długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 dziełdobry, jestem jari (me pełne imię i "nazwisko & tytuł" brzmi "jarl jari hrothgar viking beermaster I, almighty pirate admiral, lord of beer and rum), świecę w ciemnościach, jestem królem i władcą czegośtam, byłem nowy milion lat temu, a przez to, że mnie tu dawno nie było to się postanowiłem, że ponownie powitam w mym powrocie tych, którzy sobie na forum się znają, a nie wiedzą kim jestem. miłego dnia. ewentualnie wieczora/zimy nuklearnie/whatever. małe litery wybaczcie, takie przyzwyczajenie z gg/portali typu last.fm, jeśli to się z regulaminem nie zgadza to wielkimi pisać zdania zacznę. zło i tak dalej & ponowne powitania forumowe ślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam wszystkich, których jeszcze nie witałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Co tu dużo mówić, nie mam nic do ukrycia ale o szczegóły proszę się zwracać w bardziej dyskretny sposób. (Wiadomość prywatna, dodaj mnie na steamie: Shadow Note) Na imię mi Oskar, mieszkam we Wrocławiu, chcę grać na gitarze ale mnie nie stać, lubię zwierzęta, nienawidzę ludzi, jestem samotny, mieszkam z matką (Cudowna kobieta, tak wiele razy ją zawiodłem ale ona nadal się mną zajmuje) kocham rysować pomimo, że nie potrafię, nie uczę się gdyż uważam to za w jakimś stopniu nie potrzebne, nie wstydzę się mojej seksualności (Jestem bi), lubię pisać. Serial zacząłem oglądać przypadkiem, żeby wiedzieć z czego się nabijam, i tak już zostało. Kogo ja oszukuję ? Oglądam MLP tylko po to żeby się oderwać od tego szarego miejsca zwanego ziemią, życie dało mi już wystarczająco wiele nieszczęść, stałem się człowiekiem który nie ma już czego stracić oprócz wolności, tej jedynej rzeczy będę chronił do końca koszmaru jakim do tej pory dla mnie jest życie. Nie szukam pocieszenia, szukam zrozumienia, kogoś kto będzie wiedział co mam na myśli, kogoś przy kim odzyskam duszę i uczucia, kogoś kto pomaluje mój malutki ciągle się kurczący świat a przede wszystkim kogoś kto sprawi, że znów zacznę płakać... Nikt z tutaj obecnych pewnie nie wiem co to znaczy nie móc płakać, co noc przed snem widzę co zrobiłem i co mogłem zrobić chcąc wypłakać cierpienie na zewnątrz, nie mogę. Witam, i tak, Shadow Note to moje OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 I zaczyna się robić dziwnie...A może tylko ja mam takie wrażenie... hymm .... Mimo wszystko, Witam na forum... Dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Witajcie towarzysze i towarzyszki i niech Lenin bedzie z wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quantor Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Siemka!, rocznik 98, Wrocław,zainteresowania to ogół PC, militaria,muzyka metalowa, MLP,ulubiona postać to Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Witajcie towarzyszu i niech Lenin ma was pod opieką przed kapitalizmem. P.S. Czy ktoś wie jak udpali neta w chińskiej podróbce samsunga o nazwie Star i9220. Tylko mój jest bardziej zajebiastrzy bo ma antene i TV. I jeszcze jedno nie wieżcie w te parametry bo on naprzykład zamiast 4 GB pamięci ma 150 kb, ale za 160 zł to musiałem kupi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylax Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 SIEMANDEROOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Zdzisław i szukam przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marselkowa Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Witam wszystkich ! Mam na imię Iza, pochodzę z województwa dolnośląskiego, rocznik '99. Moim sensem życia jest jazda konna. Jestem osobą utalentowaną plastycznie. Z zaciekawieniem, wraz z młodszą siostrą, śledzę losy kucyków z serialu MLP. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alti Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Yaaay! Siema, cześć i czołem wszystkim! Jestem Agnieszka, mieszkam w województwie śląskim i co tu wiecej... Tak jak wy wplątałam się totalnie w MLP So, let's party! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Więc jeszcze raz witam wszystkich, których jeszcze nie przywitałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Witajcie towarzysze i towarzyszki i niech Lenin będzie z wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humpty Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 -Witam, nazywam się Filip. -Mój rocznik to 2000. -Uwielbam MLP FiM a ulubiony kucyk to Applejack -Szukam nowych znajomych i to możesz być właśnie TY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Witam, tych których nie witałem... niech wiele szczęśliwych chwil tu na forum, będzie przed wami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się