ThatIsSoSad Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Witam wszystkich nowych, bawcie się wybornie na tym forum:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Witam na pokładzie wszystkich nowoprzybyłych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam Jestem 18-letnią pegasister, która, wydawałoby się, że wcale nie pasuje do społeczności bronies Znajomi dziwnie zareagowali na moje zainteresowanie kucami mówiąc mi, że chyba już totalnie zwariowałam Ogólnie interesuję się grami komputerowymi, lubię dobrą muzykę, dobrą książkę i bazgranie w zeszycie (bardziej jednak, żeby coś napisać niż narysować). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 pasujesz pasujesz, nie martw się, dla każdego znajdzie się miejsce wśród nas. Welcome to the herd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witaj w stadzie Powitać pragnę również wszystkich pozostałych, którzy tu dołączyli, a i dobrej zabawy Wam życzę :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam was na tym świetnym forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witaj na forum Hmm ... interesujesz się ogólnie wszystkimi rodzajami gier , czy może masz jakiś Swój ulubiony gatunek (chodzi o RPG , TPP , Survival horror , FPS , przygodowe , zręcznościowe itp .... długo by wymieniać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Też witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 White, piękno naszej subkultury polega na tym, że możesz tu reprezentować dowolny styl, nie musisz się podporządkowywać niczemu. Lubisz MLP i chcesz być pegasis? Jesteś właśnie pegasis. No i wiadomo, witam i miłej zabawy życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Kiedyś ja zostałem tak powitany, więc teraz czas abym ja powitał innych: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 LOL. Pegasis która z miejsca mówi, że lubi gry xD Tego nigdy za wiele. Witamy cię na pokładzie, White (yarrr!) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 LOL. Pegasis która z miejsca mówi, że lubi gry xD Tego nigdy za wiele. Witamy cię na pokładzie, White (yarrr!) :3 A co tam będę to ukrywać Jestem taką dziwną pegasis, która w wolnym i mniej wolnym czasie pogrywa sobie w gry Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Brohoof ^^ /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam wszystkich nowych na forum! Życzę miłego pobytu, no i ogólnie gl&hf, blablabla. Fajnie, że na forum mamy co raz więcej userów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Dziwne, że ja ciebie nie witałem ^^ Wybacz.. Miłego pobytu na forum ^^ Ładny kucyk na avatarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Cześć White Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 A co tam będę to ukrywać Jestem taką dziwną pegasis, która w wolnym i mniej wolnym czasie pogrywa sobie w gry Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Brohoof ^^ /)(\ ZAGRAMY W LOLA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 ZAGRAMY W LOLA Nieeee, błagam, tylko nie LoL. Wszystko tylko nie LoL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nieeee, błagam, tylko nie LoL. Wszystko tylko nie LoL MINECRAFTA SHAIYE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 MINECRAFTA SHAIYE Zgadzam się na TF2, jeśli taka propozycja się pojawi Ogólnie mało gram w gry multiplayerowe i chyba robimy mały off topic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Poznajecie się. To należy do tego tematu:P Co uważasz za dobrą muzykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Poznajecie się. To należy do tego tematu:P Co uważasz za dobrą muzykę? Niby słucham wszystkiego, co mi wpadnie w ucho, ale moje serce należy do progresywnego rocka i industrialu Lubię też dobry ambient. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 White uważaj na EmoTacoZa, to jest troll nr.1, z nim nie da się grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 "Zgadzam się na TF2, jeśli taka propozycja się pojawi Ogólnie mało gram w gry multiplayerowe i chyba robimy mały off topic progresywnego rocka i industrialu Lubię też dobry ambient. Nieeee, błagam, tylko nie LoL. Wszystko tylko nie LoL " hehehe wiem jestem uroczy. hej tak wgl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się