makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Witaj, łap huga od Flu ...lubię śpiewać' date=' gotować, koty...[/quote'] Tak sobie czytam, śpiewać, gotować koty...zaraz zaraz, pfu! Co lubisz śpiewać? Dla siebie, czy publicznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Hejoł! & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 TerroPony witam kolejnego fanatyka Ks. Luny, jesteś gotowy dołączyć do Lunarnej Armii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Szelma Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Co lubisz śpiewać? Dla siebie, czy publicznie? Zwykle śpiewałam dla siebie lub z przyjaciółmi,ew. z chórem, a za kilka dni ( ) czeka mnie występ solo przed normalną publicznością.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Cóż... Jak mus, to mus. I ja również jako iż jestem tu nową istotą przywitam się z waszą społecznością .u. Jestem dziwną duszyczką, którą ozwali prostym imieniem - Ulą. Żadnych Urszulek z Zakonu Urszulanek mi tu na nie sprowadzać. Wolę zwykłą formę czyli Ulka, wśród osób które otaczam magią przyjaźni mówić mi Lusia. Mówią, iż nie ma tu barier wiekowych, a więc wyduszę to z siebie. Mam 12 lat i mogę się przed wami chować. Nawet się nie zaliczam się do prawdziwego grona pegasis w tym przypadku. Interesuję się instrumentami smyczkowymi (pomijam fakt, iż moja wiolonczela najwidoczniej do początku roku szkolnego będzie zbierać kurze) i klawiszowymi, wszelkimi formami rysunku, fandubem (tzn. bardziej fandubowym śpiewem [?] niż resztą) i grafiką komputerową. No i wieloma innymi rzeczami, ale nie ma się tu nad czym rozwodzić. Jeszcze raz posyłam w waszą stronę nieśmiałe "Hej" :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Żaden mus Tearise, nie ma tu żadnego przymusu Ale fajnie wiedzieć, że interesujesz się instrumentami smyczkowymi i grafiką komputerową, to dość twórcze połączenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Mówią, iż nie ma tu barier wiekowych, a więc wyduszę to z siebie. Mam 12 lat i mogę się przed wami chować. Nawet się nie zaliczam się do prawdziwego grona pegasis w tym przypadku. Co ty mówisz! Jak ja się tu rejestrowałem, miałem lat 13 i nikt nie miał mi tego za złe. Łap powitalne uściski od Flu Podoba mi się, że się przełamałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Od czasu niedawno odbytych kolonii wszystko traktuję jak mus. Zapamiętam sobie na zawsze, żeby to nie być razem w domku, pokoju, lub co tam Bóg wymyśli, z fanatykami czystości. Aghr, te ich nikczemne rozkazy; sam Discord może się pod ławkę schować :3 Twórcze połączenie? Z jednej strony tak, z drugiej... nie tknęłam jeszcze ani jednego instrumentu od początku wakacji. Ach te lenistwo .u. Nawet porzuciłam dotychczasową lekturę o nich, to samo stało się z grafiką. A może... może pasja powoli zanika? Chociaż nie mogłabym do tego dopuścić... Napomknę jeszcze, że od dość dawna piszę. Ogólnie próbuję zabrać się za napisanie jakiegoś fanficu, ale znalezienie tematu to jak igła w stogu siana :c Hah, czasami łatwo przychodzi mi wyjawienie kim jestem, czasami trudno. Zależy czy mam w tym czasie chociaż krztę odwagi. Dziękuję za tak miłe przyjęcie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Co ty mówisz! Jak ja się tu rejestrowałem, miałem lat 13 i nikt nie miał mi tego za złe. Łap powitalne uściski od Flu Podoba mi się, że się przełamałaś Dokładnie Na tym forum wiek nie ma znaczenia, uwierz mi No i oczywiście - witam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Muzyka, grafika, instrumenty, pisanie ale lenistwo. heeej, podoba mi się! Tearise - zajrzyj do PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Wiek nie ma znaczenia, nasz avatar Applejack jest w podobnym wieku a jaka ogarnięta osóbka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Bardzo przepraszam za spóźnienie. Witam serdecznie na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Witaj Serdecznie ! :3 Może kiedyś nam coś zagrasz na Wiolonczeli ? .. heh xD Łap hug od RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 hej Przemku miło ze kult Luny się rozprzestrzenia, Stalin ma to do siebie ze ściągnął na drogę MLP 50% polskich bronies XD. baw się dobrze na forum. witaj Aniu bardzo miło cie poznać. ja tam zwierząt się boje ale kota siostry wytresowałem tak ze mnie nigdy nie zaatakuje . mam nadzieje ze pokarzesz nam swoje prace oraz ze na forum znajdziesz dużo przyjaciół. yo Marta, masz dosyć "interesujący" nick. kolejna wykształcona a osoba doda temu forum trochę "smaczku". mam nadzieje ze często będzie mi dane czytać twoje posty. miłej zabawy. hello Ulu, kolejna dziwna osoba na forum nie będę tak osamotniony . jeśli szukasz tematu do FF to napisz mi na PW to spróbuje coś wymyślić, sam bym coś napisał lecz nikt mnie nie rozumie :(. tak wiec baw sie tu dobrze dzis zamiast obrazka filmik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 witaj Aniu bardzo miło cie poznać. ja tam zwierząt się boje ale kota siostry wytresowałem tak ze mnie nigdy nie zaatakuje . mam nadzieje ze pokarzesz nam swoje prace oraz ze na forum znajdziesz dużo przyjaciół. Heh dzięki Bury Faktycznie bardzo chciała bym podzielic się moimi rysunkami jednak nie mam skanera:( Jak naucze się rysowac kucyki na gimpie to może będe wrzucac I mam pytanko. Jak się wrzuca filmiki z YT na forum? Bo zawsze gdy próbuje to mi tylko link się pokazje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Musisz przed linkiem napisać a po linku [ /video], tylko bez tej spacji. A tak poza tym to witaj! Miłej zabawy na naszym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Michał. lat 15 zamieszkały w Łąkie (niedaleko Piły),interesuje się historią,j.angielskim, funkcjonowaniem państwo np. gospodarka,przemysł czy ludność i urbanizacja.Kocham MLP, dobre jedzenie,j. angielski,nic nie robić,gry i żelki.Nienawidze haterów ,stracić coś fajnego(ten ból),pracować fizycznie i jeszcze raz haterów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Kocham MLP, dobre jedzenie, j. angielski Dogadamy się Witam Cię na naszym forum! Życzę i miłej zabawy I pytanie, bez którego powitanie nie może się odbyć: czego słuchasz? Twój stosunek do post/prog-rocka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Poza tym lubię śpiewać, gotować, koty, picie nie tylko cydru z przyjaciółmi, karaoke, kłócić się z współlokatorką czym jest pyza Lubisz koty? Już cię lubie:yay: Witaj na naszym forum:P Musisz przed linkiem napisać a po linku [ /video], tylko bez tej spacji. A tak poza tym to witaj! Miłej zabawy na naszym forum Dzięki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Witam serdecznie na forum! Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Witam bardzo i gorąco Serdecznie wszystkich nowych Użytkowników ! Pozdrowienia z Punktu 0 w Pentagonie ! PS : Też lubię dobre jedzenie, tego niedobrego nie jem bo jest niedobre ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Także witam wszystkich nowych użytkowników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Witam wszystkich nowych, miłej zabawy! Cloud Kicker@ No to jak, kiedy wjazd na Pentagon? Tradycyjnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Witam wszystkich nowych, miłej zabawy! Cloud Kicker@ No to jak, kiedy wjazd na Pentagon? Tradycyjnie: Jak dokończę plany to ci zadzwonię, a i trzeba więcej ludzi xD Topic : Jeszcze raz Siema ! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 @up kiedy ja kompa naprawie lub zastępczego dostanę to odczytam nie pełne plany od Cloudera Hejoł nowi! & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się